- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Може ли да ми стане нещо?
Въпроса ми май е много тъпно търсих за такава тема и не видях
![]()
Значи....по принцип когато съм в цикъл последните два месеца много ме боли корема и мама ми дава капки Хексалгин.От тях ми намалява и течението.И искам да питам сега ако пия от тия капки без да ме боли корема или нещо друго,само за да не ми е толкова силна менструацията ,може ли да ми стане нещо?![]()
Прочетох листовката на капките,но не пишеше нищо такова
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Питах я и каза,че предполага,че няма да ми стане нищо....и аз за по-сигурно реших да питам някой дрПървоначално написано от UFOs
![]()
![]()
Хексалгина е на принципа на алгина и на болкоуспокояващите...По-добре пий витамин С.Недей с болкоуспокояващи...
Първоначално написано от Biskfitka
да спре да се занимава с теб Мама!
и спри да си внушаваш, че те боли! а и спазолитиците при истински болки в случая решават проблема, не аналгетиците. твоят "хексалгин" в всъщност добре познатия гнусен аналгин мимикрирал под друго име с надеждата да влезе е ЕС догодина.
а като си тръгнала от суета да си "намаляваш" менструацията от сега с лекарства просто рано или скоро ще си част от 300 000 БГ семейства молещи се за дете.
Мерси на всички за отговоритеОсобено на batkodoki.Нещата които си написал (предполагам,че си момче) ги чувам за първи път
![]()
.....