.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise

Обучение в чужбина

Здравейте,искам да ви помоля всеки който знае нещо за колежите в чужбина и който учи там да ми каже някаква информация(цена,на колко години,колко години се седи и т.н) мерси

Град
    Ямбол
    Не мисля, че трябва да си задаваш въпроса точно тук.
    Порови във сайтове.
    Тука повечето са 12-18 и едва ли биха ти дали достатъчно компетентна информация.
    Успех.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен
    Град
    Констанц
    като начало няма да е зле да кажеш кои страни точно те интересуват, защото "чужбина" е доста широко понятие и почти всяка страна ( да не кажа всяко учебно заведение) си има собствени изисквания
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

А каква специалност?Къде?

Аз специално след 2-3 години силно искам да влезна в Бъркли (Ню Йорк,САЩ) - право.В момента,в който влезнеш,до момента,в който излезнеш е ... - 1 милион долара,но пък за това си има и пълни стипендии (за които смятам да се пробвам).

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Мога да ти дам информация за университетите във Виена. Колежите не са за висше образование, btw.

ПП: Просто исках да се оплача: Днес за пореден път ми зададоха въпроса "това е на арабски, нали?", докато четях на български.... Почвам да уча арабски, за да мога следващия път да им покажа как изглежда този език и да ги питам какво общо има между кирилицата и него....

Град
    In the paradise
    Еми става и за Виена Иначе предпочитанията са ми САЩ,Франция и Гърция,точно за това искам информация за да мога да разгледам и специалностите

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    ПП: Просто исках да се оплача: Днес за пореден път ми зададоха въпроса "това е на арабски, нали?", докато четях на български.... Почвам да уча арабски, за да мога следващия път да им покажа как изглежда този език и да ги питам какво общо има между кирилицата и него....
    Това германци ли са го казали
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    Констанц
    ами щом още не си решила ето ти едно сайтче за Германия : www.daad.de, ако не друго поне ще ти помогне да се ориентираш за колко много неща трябва да мислиш при едно следване в чужбина .. пожелавам ти успех
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    In the paradise
    мерси..А ии ако някой може да ми предложи колеж за обучение на изкуства(танцуване,свирене ,рисуване) и главно от модерен балет,защото вече 2ра година се занимавам и мисля че ще мога да се справя

Град
    Велико Търново
    За да не пускам нова тема ще попитам в тази.

Значи ако някой знае сайтове или някаква информация за училища в Германия в който срещу определено заплащане ти се осигурява обучение,база в която да нощуваш(такава за всички който учат там)и храна,в кой градове има подобно нещо и каква е цената.Дано сте разбрали за какво говоря (и това е нещо като лагер със деца от най-различни държави,които са решили да учат в Германия).И говоря за училище,защото в момента съм 8 клас не говоря за университет

Благодаря предварително.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Това германци ли са го казали
    Виена, душа, Виена. Има и немци, но повечето са австрийци. Само една мацка го обърка с руски. Била учила в училище. Като отцепих на руски, си млъкна засрамено... Видя се колко го е учила....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си