- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- охо нов раздел
Аз пък мисля, че ти си 13-годишен недорасляк.Първоначално написано от iPurple
![]()
Ето, сега всички си казахме мнението. Чудесно.
Собственост на Canis_Dirus
Мисля, че някой отново се престара като ме изтри наново. И кво?
Поне да си признае кой беше!
Мерси. Все пак мисля, че не говорим за мен а за новия раздел. Темата беше за да изкажете мнението си т.е. дали ви харесва.Първоначално написано от FelisDirus
Fall down seven times..
Stand up eight.
Не беше и по темата да пускаш няколко малоумни поста във въпросния раздел, райт? Но го направи. Затова и аз измествам темата.
И все пак, при все че ви е ненужен, не разбирам защо тогава си правите труда да плюете толкова.![]()
Кофата също е ненужна.
Против непълнолетните родители!
Против готовите теми по литература!
Хич не ме интересува колко печели сайтът от това и онова, всичко става за сметка на децата(малкото такива).
Ъъъ, хора какво ви става.
В последно време само хейтвате, нещо зимата не ви влияе добре...![]()
Пишете там където ви е интересно, като не ви кефи под форума, не кликвате с мишката и всичко е на 6.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
А тогава защо махнахте раздел "наркотици"? Подтиквал към употреба.Първоначално написано от Seducti0n
По същата логика и новият раздел подтиква към незащитен секс в младежка възраст.
...
Първоначално написано от CanisDirus
Глупости.
Реално погледнато, ако разделът подтикне към нещо, то ще е най-много желание да си направиш бебе.
Което е нещо прекрасно за крехката възраст 12-16, каквото е мнозинството от форума. Раздела не подхожда на целевата група на форума. Това, че имало 2-3-10 майки далеч не е причина.Първоначално написано от FelisDirus
Ако във форум за пенсионери има 2-3, които се занимават със скално катерене не означава, че ще има раздел "скално катерене" във форума трета възраст. Абсурдно е.
...
Не казвам, че мястото й е тук, но още по-абсурдно е да се вярва, че хлапе на 16 ще поиска стане майка.
Също колкото е абсурдно дете на 14 да поиска да взима наркотици, защото имало раздел "наркотици" в този форум.Първоначално написано от FelisDirus
На втория етаж на ръководните нива какво течение има. Не затварят уши... вратите.
...
Естествено, че ще поиска. Но след като дръпнеш една линия или пушиш трева липсва моментът с отговорностите, както след раждането на едно дете. Тук няма база за сравнение.Първоначално написано от CanisDirus
Тя отговорността не се учи по форумите. Кое е естественото да поиска? Ще си каже "Абе тоя друса, дай и аз." Не може ли да си каже "Абе тая е бременна, дай и аз!". Особено след Джуно, където да си бременна е представено като нещо супер яко...Първоначално написано от FelisDirus
...
Ъъъ, тук не си прав, Kанис
Mалките искат да са "лоши и яки", лежи им се в районно, искат да се друсат, да пият, да правят квото си знаят, да са гъзари : )
Не им звучи привлекателно да бутат количка, повярвай.
По-добре им звучи "Винаги съм на линия, понякога на две!" написано като заглавие в аха или импулса
А за раздела, не го хейтя, но според мен няма смисъл от него,
свастика пусна едно мнение, с бях доста съгласна -може всичко относно бремеността да се формулира в една важна тема и да се тури в "Секс" и (или) в "Здравни проблеми...".
Не е нужно цял раздел за бъдещи майки - всичко ще е доста еднообразно и ще се повтаря.. Просто няма смисъл от него, но не вреди.
С него, без него - все същия к у р. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
именноПървоначално написано от jghgh
Всакакви индивиди има.
Не знам дали сте гледали, имаше едно клипче във ви-бокс, за някаква 15 годишна девойка, която правела всичко възможно да забременее, адските циркове са...
Друг пример е група англичанки/на по 17 години/ решават, че искат да забременеят долу голе по едно и също време, въпреки факта, че повечето нямат нито сериозни приятели, нито пък са финансово независими...
Айде, спирам с историите.
Не мисля, че има база за сравнение.
Няма как да подтикнеш някого към това да си има дете, ако той самия не реши, същото се отнася за наркотиците и за всяко едно друго нещо.
Нека не забравяме факта, че раждането е даване на нов живот, а наркотика съкращаването му...
Дразнех се, че имаше някакви тарикати дето ползваха форума за да снабдяват невръстни хлапаци...
Ако това е вярно, толквоа по-нужен е този раздел, за да им покаже, че не са прави и от наркотици не ставаш "як".Първоначално написано от jghgh
Естествено целта на един раздел не би била да има само теми "Всички деца трябва да взимат наркотици."
...
Луди сте!
Коя трезвомислеща девойка ражда преди 18???
Освен онези, особено трезвите, ю ноу.
Първоначално написано от CanisDirus
Я стига, нима този раздел служеше за това? Напротив, по-вероятно беше да убедиш върл противник на наркотиците да дръпне 1-2 линии, отколкото дете, което няма идея за какво става въпрос, да си научи урока.
Добре.
Респект за вашия морал.
респект е синоним на кур
...
Бе то имаше някъде една важна тема за вредата от наркотиците, достатъчна е.Първоначално написано от CanisDirus
Но реално погледнато и аз съм малко податлива на форумни гъзарщини - отначало например доста се кефех на тия простотии с бЕлото, кафевото, линийките, който е адекватен да го духа и т.н.. Добре че съм умна (), та много скоро всичко тва почнах да не го възприемам като нещо яко и включих на "my mind, my opinion" .. Ама колко му е на един по-малък да се изкефи и да реши и той да друса, да се вкарва в адските филми и т.н? Имам предвид че не всички са с мозъчета като моя : DDD
И току-виж се заблудят по яките форумци и им се прище да посмъркат, да почнат се праят на хуулс муулс, много дрогирани и т.н...?
Предпочитам теми от рода на "Бременна ли съм" отколкото "ауу шмърках и на другия ден ми теча кръв от носа"
едит: Seducti0n .. и ти на тия неща се връзваш? Супер нагласените са!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Така си е, както Фелис казва.
Някакви лапетии"авантюристични душици пламенно търсещи нови усещания"
И пуската теми от вида- "Искам да се напуша, но ме е страх какво ще стане" и опитните разбирачи, почват да убеждават как не можеш да се пристрастиш...окей така е, но все пак хората са различни.
Нали я виждам и една девойка от класа ми.Събота шмръкнала една линия амфет и вече всичко е супер яко, е да, ама не.
Все от някъде се почва...
Тук не говорим за морал. И аз съм се друсала. Не съм против наркотиците. Но съм против лапета, които нямат грам акъл, нито психиката да се откъснат от нещо, което води до пристрастяване, да взимат. И да, някой да ги навива колко, видиш ли, е яко... яко е, ама ако ти си малоумник и не можеш да спреш, не почвай.Първоначално написано от CanisDirus
Намерих трева у брат ми веднъж. На 13 е. Малко му е раничко сякаш, а?
То това не става от един форум. Важна е средата. Пример - един потребител от Пловдив. Просто в училището му всички са кежовци.Първоначално написано от jghgh
Тогава да спрем и филмите, понеже тяхното влияние е доста по-силно.
Просто на екипа не му се занимаваше да модерира раздела сериозно. Докато в "мами" ще пишат трима човека от които двама специално докарани за целта и ще се отчита някаква дейност. Смях.
...