Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
Цитирай Първоначално написано от jghgh
Ъъъ, тук не си прав, Kанис

Mалките искат да са "лоши и яки", лежи им се в районно, искат да се друсат, да пият, да правят квото си знаят, да са гъзари : )
Ако това е вярно, толквоа по-нужен е този раздел, за да им покаже, че не са прави и от наркотици не ставаш "як".

Естествено целта на един раздел не би била да има само теми "Всички деца трябва да взимат наркотици."
Бе то имаше някъде една важна тема за вредата от наркотиците, достатъчна е.

Но реално погледнато и аз съм малко податлива на форумни гъзарщини - отначало например доста се кефех на тия простотии с бЕлото, кафевото, линийките, който е адекватен да го духа и т.н.. Добре че съм умна (), та много скоро всичко тва почнах да не го възприемам като нещо яко и включих на "my mind, my opinion" .. Ама колко му е на един по-малък да се изкефи и да реши и той да друса, да се вкарва в адските филми и т.н? Имам предвид че не всички са с мозъчета като моя : DDD
И току-виж се заблудят по яките форумци и им се прище да посмъркат, да почнат се праят на хуулс муулс, много дрогирани и т.н...?
Предпочитам теми от рода на "Бременна ли съм" отколкото "ауу шмърках и на другия ден ми теча кръв от носа"

едит: Seducti0n .. и ти на тия неща се връзваш? Супер нагласените са!