.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А и не сме ли ние всички потенциални бъдещи родители. Какво ни пречи покрай секса, спорта и компютъра да понаучим как се гледа и възпитава дете.
    Kaкво ни пречи да научим малко и за ядрената физика? Искам раздел ядрена физика... Има си форуми специално за бременни ... а един тийн форум определено НЕ Е такова място
    The Spark

Welocome to млекодайните - тийн вимета.беб

Be my guest.
    Аз съм Доиме Вимета Бебов.

Към мен да се обръщат майки, които не знаят как нахранят малкия калпазанин със биската си.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Все повече стават бременните девойки или младите майчета във форума.
    Не знам защо трябва да се пълнят другите раздели с теми за това коя е бременна, на колко е бебчо, какви храни яде и прочие след като може да си има отделен раздел и да не се пречкат?
    Не разбирам вашия проблем какъв е?
    И аз примерно не се интересувам от политика съответно не влизам в раздела в който се говори за това и ми е мирна главата.
    С какво ви пречи толкова подфорума за майките не го разбирам...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За ядрена физика пиши в "наука"....но като гледам развитието на новия раздел, ще изпревари "Наука" до месец.
    Искахте раздел "Наука"-защо не пишете там?
    Никой не се е пънал за раздел за майки, но факт е, че се пише.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Днешните тийнове са бъдещи родители...

смятам, че е подходящо отсега да имат представа какво ги очаква в бъдеще...
    Ти искаш ли още отсега да ти натякват, че след някоя годинка в живота ти ше се появи една миризлива и изключително шумна гад? Аз не... Само едно да кажа: ако и този мамешки раздел се превърне в някаква сбирщина на фанатични (бъдещи) лелки, които издигат дори лайната на бебето си в култ... значи сериозно застрашавате (душевното) здравето на малките момиченца, които ви четат.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от babity

Ти искаш ли още отсега да ти натякват, че след някоя годинка в живота ти ше се появи една миризлива и изключително шумна гад? Аз не... Само едно да кажа: ако и този мамешки раздел се превърне в някаква сбирщина на фанатични (бъдещи) лелки, които издигат дори лайната на бебето си в култ... значи сериозно застрашавате (душевното) здравето на малките момиченца, които ви четат.
    А ако родителите ти бяха мислили така за теб?
    Бебето е дар за всяка жена. това е нов живот. Това е смисълът на всяко човешко съществуване. да оставиш поколение след себе си е най-важната цел на всеки човек, най-голямото щастие в живота му. Да, бебето мирише, но и ти ходиш до тоалетна. Просто то не може да ходи на уреченото място. Да, бебето реве. А ти не го ли правиш понякога? бебето е просто малко безпомощно човече. то комуникира с плача си. То се изхожда в памперса, защото няма рефлекса да задържа фекалиите си или уринирането. но то се учи на тези неща и след време става човек. Може и съвсем обикновен и невзрачен. Може и велика личност, която да промени бъдещето на света.
    Ок, ти си на 16-17 и не те вълнува. И мен на 16 не ме вълнуваше. Но станах на 20, 21 и нагоре. Майчинският инстинкт се пробужда. Нямам по-голяма мечта от тази да си позволя да имам голямо семейство. Нямам по-голяма мечта да намеря подходящия баща за бъдещите ми деца. нямам по-голяма мечта от тази да забременея(защото при мен това може и да не стане). Работа, любов, връзки, пари, дом, брак.....всичко е просто пътят, който води всеки човек към заветната цел-поколение. В крайна сметка без него след теб не остава нищо.

А ако родителите ти бяха мислили така за теб?
    Бебето е дар за всяка жена. това е нов живот. Това е смисълът на всяко човешко съществуване. да оставиш поколение след себе си е най-важната цел на всеки човек, най-голямото щастие в живота му. Да, бебето мирише, но и ти ходиш до тоалетна. Просто то не може да ходи на уреченото място. Да, бебето реве. А ти не го ли правиш понякога? бебето е просто малко безпомощно човече. то комуникира с плача си. То се изхожда в памперса, защото няма рефлекса да задържа фекалиите си или уринирането. но то се учи на тези неща и след време става човек. Може и съвсем обикновен и невзрачен. Може и велика личност, която да промени бъдещето на света.
    Ок, ти си на 16-17 и не те вълнува. И мен на 16 не ме вълнуваше. Но станах на 20, 21 и нагоре. Майчинският инстинкт се пробужда. Нямам по-голяма мечта от тази да си позволя да имам голямо семейство. Нямам по-голяма мечта да намеря подходящия баща за бъдещите ми деца. нямам по-голяма мечта от тази да забременея(защото при мен това може и да не стане). Работа, любов, връзки, пари, дом, брак.....всичко е просто пътят, който води всеки човек към заветната цел-поколение. В крайна сметка без него след теб не остава нищо.
    Сигурно си живяла в комунистическо семейство, Кремче?
    Това са глупости от преди 30 години, присъщи за лелче на повече от 45 години.
    В нито един твой пост ти не вкарваш себе си, ти вкарваш това, което е правилно и, което се смята за правилно.
    Ако нейните родите бяха мислили така, ако Пешо се беше изсрал на платното, ако нямаше втора световна, ако не бяхя измислили компютрите? Нали знаеш, че пътуване във времето няма - E = mc2
    От тази формула излиза, че забележимо забавяне на времето ще има само при много високи скорости, близки до скоростта на светлината "с", равна на 300 000 км/сек. Колкото твоята скорост е по-близо до "с", толкова по-бавно ще се движи времето около теб.
    Теоретически, ако скоростта ти е 300 000 км/сек., времето за теб буквално спира, ако е малко над 300 000 км/сек., тогава ще се върнеш в миналото.
    Да допуснем, че скоростта на светлината – това е максималният предел на скоростта. В космоса, тоест във вакуум, тя е равна на 300 000 км/сек. Но във всяка друга плътна среда, например във въздуха, стъклото, водата, тя е по-ниска заради явлението, наречено рефракция, или, по-просто казано – заради триенето. Ако това е така, то можем да подберем среда с каквото и да било съпротивление-рефракция за светлината. Това и направили в началото на миналата година в лабораторията на Роулендския научноизследователски институт в градчето Кембридж, щата Масачузетс. Там подбрали такава среда -- газ от атоми на натрий, охладен почти до абсолютната нула, -- в която скоростта на светлината се снижила до позорните 17 м/сек. На учените им станало интересно и даже започнали да се съревновават кой от тях в каква среда най-малко ще пропусне Божията светлина. И се на експериментирали.

През лятото на 2000 година, физиците от Принстънския университет в щата Ню Джърси взели вместо натрий, пари на цезия, охладили ги почти до абсолютната нула и пропуснали през тях светлина с лазер. Скоростта на светлината в парите на цезия била по-висока от скоростта на светлината. Извинете за нелепата фраза, но няма как да се каже по друг начин. В човешкия език няма достатъчно думи за подобно светотатство.

Скоростта на светлината била по-висока от скоростта на светлината с 1/310. Тоест лъчът на лазера излизал от камерата с цезиевите пари с 1/62-милиардна от секундата по-рано, отколкото излизал...

Това ти доказва, че минало няма, а "ако"-то мирише, при това лошо.

Скоро ще ставаме пенсионери, искам такъв раздел, за да знам какво да правя!
    И не, целта на живот не е детето, просто си прекалено малка да даваш житейски съвети на човек, който е доста възрастен и мъдър.

Град
    7 hills..
    За ядрена физика пиши в "наука"....но като гледам развитието на новия раздел, ще изпревари "Наука" до месец.
    Искахте раздел "Наука"-защо не пишете там?
    Никой не се е пънал за раздел за майки, но факт е, че се пише.
    здрасти, говорех метафорично ... чао
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    И аз съм отрицателно настроена!
    +1

Град
    Свищов
    ^раздел за наркотици имаше. Махна се!

Свасти, не ми се спори с теб. не виждам какво ти пречат 15-те теми и 200-та мнения в раздела.....
    Колкото до възпитанието ми-такова е, каквото е. Както сам каза-не мога да върна времето назад....
    Но да говориш негативно за появата на 1 дете не е напредничево и модерно. Това е гадно и жалко.

Град
    7 hills..
    Няма демокрация в тоя форум
    The Spark

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Въпреки, че идеята е нелепа, заставам твърдо зад новия раздел. Щом има хора, които говорят за бебета си, пишат, интересуват се...нека да го има. Никак не ми пречи.

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Въпреки, че идеята е нелепа, заставам твърдо зад новия раздел. Щом има хора, които говорят за бебета си, пишат, интересуват се...нека да го има. Никак не ми пречи.
    има и хора, които говорят за наркотици... и са 1000 пъти повече от 3те с бебетата
    The Spark

Кремче, далеч съм от това да бъда напредничава или модерна в очите на който и да е тук. Не ми харесва да има малки деца около мен, да това си е само и единствено мой проблем. Ама е глупаво тук да фигурира раздел за мами. По дяволите, тийнейджърството представлява именно онзи период от време, в който си нито дете, нито възрастен и имаш свобода да направиш всяка щуротия, която ти дойде на акъла, НО в никакъв случай не е време, в което да се готвиш за дете! Извинявай, такива като Бианка ли да се готвят да гледат деца (споменавам я, защото е най - малката, за която се сещам, да ме прощава, не е с лошо) или мъжката половина, която настоява за подфорум за наркотици?! Както виждаш интерес към имането на деца проявявате само вие, които сте 20+ и е съмнително дали ви е мястото тука.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    има и хора, които говорят за наркотици... и са 1000 пъти повече от 3те с бебетата
    Да съм казала, че съм против раздел наркотици? Много повече съм "за" отколкото за раздел "Малолетна мама" с водеща тема "Как да отгледаме дете, докато родителите още ни гледат?"

Казвам само, че не съм против. Щом има хора, които ги радва - нека да си пишат.

Както виждаш интерес към имането на деца проявявате само вие, които сте 20+ и е съмнително дали ви е мястото тука.
    Аз не проявявам дори нищожен интерес към гълтане на глобуса... форумът ме кара да се чувствам отново млада!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Както виждаш интерес към имането на деца проявявате само вие, които сте 20+ и е съмнително дали ви е мястото тука.
    1. Аз твърдо не проявявам интерес! Браво на треб! Ето един разумен човек!!!

2. Сегрегация на възрастов принцип...
    Не знам какво е сегре...квото-беше-там, ама стига вече се оплаква и засяга. Говорех за каките във форума. Само тях ги забавлява нофия им раздел и то по причина, че отдавна (или не толкова) не са тийн и ги вълнуват лигавници, насрани памперси и много часове в кухнята (което си е нормално за тях). Следователно те са отлъчени от тийн- групата, която е всъщност аудиторията, за която направен форума. Могат да си стегнат хубавото разделче и да идат в бгмама-та, където ще имат и други фанатични съмишленички. Мисълта ми за теб беше, че си мъж... явно още ти се живее... абе... не те вълнуват бебета, казано накратко.

п.п. Явно най - редовните посетители на раздела са само вече родилите + кремчето (която не искам да коментирам) и хоти. Чудесно! Няколко нови мами за мамешкия форум + една две "подготвящи се". Ааайде, пътувайте!

Както ти пишеш за кучета, така те пишат за бебета. Щом това ги вълнува - значи има смисъл. Ако не ти е интересен, просто не го посещавай. Има бг-мама, но има и догс.бг в крайна сметка...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Само не мога да разбера, като не ви харесва не го посещавайте, кво само роптаете, пречи ли ви?

Дайде ми една причина да няма раздел: "Бъдещи пенсионери"?
    Аз искам да знам какво да правя като стар бастун!

Както ти пишеш за кучета, така те пишат за бебета. Щом това ги вълнува - значи има смисъл. Ако не ти е интересен, просто не го посещавай. Има бг-мама, но има и догс.бг в крайна сметка...
    Първо, не съм досадила (умишлено) на никого с писанията ми за кучетата, нито съм говорила за тях някъде, където не са ме питали. Второ. Като нещата са толкова еднакви, могат и на мен преспокойно да ми направят раздел за кучета/домашни любимци, а? Аман! Вместо да учите децата, да точно децата на нещо, вие ги карайте деца да си правят! Вместо раздел за етикет, поне на обноски да се научат, майчинстото им пропагандирате...

Град
    7 hills..
    пречи ми, чувството е тъпо да влезеш в тийнфорум и да видиш раздел мама ббаба чичо.. дразнещо е
    The Spark

Първо, не съм досадила (умишлено) на никого с писанията ми за кучетата, нито съм говорила за тях някъде, където не са ме питали. Второ. Като нещата са толкова еднакви, могат и на мен преспокойно да ми направят раздел за кучета/домашни любимци, а? Аман! Вместо да учите децата, да точно децата на нещо, вие ги карайте деца да си правят! Вместо раздел за етикет, поне на обноски да се научат, майчинстото им пропагандирате...
    Именно, те говорят на място, където ги питат. Където спокойно могат да говорят за това, без да пречат на хората, които не ги интересува.

Един раздел, в които се обсъждат решения свързани с нов човешки живот не са пропаганда на масово размножаване. Снимките и историите свързани с бебета не са призив към неспазване на етикет и подтискане на личностни качества. Това е просто място, където можем да гледаме снимки на бебчовци и да им се радваме. Едно свежо място, което ни кара да се усмихнем.

На теб може да ти е приятно, на мен - не! Един такъв раздел тук е напълно ненамясто! Хайде всеки трима потребители като искат нов раздел и той да се прави, а? Колко потребителя имаме домашни любимци, защо няма такъв раздел? Защо не направите и един раздел, в който да се обсъждат само коли, колко потребителя си имат и коли?
    Или раздел за... кой за каквото писне. Наистина ли мислиш, че бебетата са тийн- тематика?

Не, разбира се. Хубаво е, че имаме хора на възраст 20+ Нека им дадем поле да споделят радостите в живота си. А едно дете е именно радост. Да, не му е тук мястото, но вкарва и нови потребители, привлечени от идеята. На нас едно подобно нещо няма да ни попречи по никакъв начин. Всъщност може само да ни помогне...в крайна сметка и нас ни очакват такива неща за в бъдеще. Малко полезни съвети без срок на годност. Новата информация за каквото и да било ни е само в плюс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си