- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Колко деца искате да имате в бъдеще ?
точно същотоПървоначално написано от JCoutureJunkie
не си спомням писала ли съм в темата![]()
поне добре че и парньора ми иска дечицата да са над 2![]()
Та как ще "решите"?То не е каквото ти искаш(е освен ако не говорите за осиновяване).
Не знам,както дойдат нещатаНо със сигурност ще си осиновя поне 1 дете(не разни си черни дето са супер модерни).Аз съм осиновена и бих искала и аз да си имам едно такова детенца (: Да помогна.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Между 3 и 5.
Искам момчета ,момичета ,близнаци![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Искам 3 дечица!!! 2-момичета и едно момче!!! Момчето футболист, едното момиче гимнастичка, а другото танцьорка(ако имат желание разбира се)!!! И задължително едното момиче ще носи името Алейна!!!
1 момиче.. Бих го кръстила: Алина, Лия или Лена.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
две![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
3-4. Всичките момчета или всички момчета и 1 момиче. Ама може и без момичеИ да са само момичета, няма да ги върна, де. Важното е да имам здрави деца.
![]()
О ами по едно време си мечтаех за 4, ама май множко ще ми дойдат, а и в комбинация с кариера ... Иначе искам двечки, по възможност момиченца, с не много голяма разлика - така сме със сестра ми.Че и имена съм им измислила ... Ама само как ме е страх от това пусто раждане ... не е истина.
![]()
a starry-eyed idealist ;]
Трички. Момченца, или 2 момченца и 1 момиченце. Ама квито дойдат, живи и здрави да са.
Аз искам много, но си знам, че няма да се наема да родя повече от едноа какво ще е вече няма значение, само да е живо и здраво. е, вярно че харесвам повече женски имена, но и мъжко ще харесам като трябва
![]()
Аз не мисля повече от двечки. Няма да се изхвърлям чак толкоз.![]()
1 момче![]()
Три или четири![]()
Николко, да се чудя после как да ги храня![]()
И аз искам поне две деца, ако е възможно момче и момиче. Предпочитам да са здрави, а претенции толкова за пол на дете нямам стига да е здраво. Четох, че ако имаш в рода си близнци, може и да имаш близнаци, значи аз имам близнаци в рода ми и не знам мисля че бих се радвала на близначета. Но малко ме е страх, че ще ми разпънат много кожата а и не знам дали ще могат да се дорят по нормален начинПървоначално написано от westggirl
Все още ме е страх, но пак искам деца стига да са здрави и аз да съм здрава да ги гледам.
момче и момиче или 2 момичетаохх на татко
Кое си требе, оно си го сака!
2 момичета..? това на никого не го пожелавам![]()
Попринцип 2, момче и момиче. Но страшно много ме е страх.![]()
първото момче .. пак за натъка каквото дойде ;ррр
Ами или две момчета, или момче и момиче...абе колкото-толкова.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
искам по-голямо момче и по-малко момиче ..ама сега да си живея живота
![]()
Искам две деца.Момиче и момче най-добре,може и две момичета,но задължително да са две.Аз си нямам нито сестра,нито брат и винаги ми се е искало.
Но каквото дойде ще е на добре..стига да не е в близките години.![]()
Или 2 момичета или 1 по-голямо момче и едно по-малко момиче.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.