S edno momche ot bivshiq mi klas zapochnahme da si pishem po skype ot okolo sedmica.Toi mi prizna che togava si me e haresval i mi namekna che i sega prodaljava.Vsichko varveshe idealno.Vchera beshe sabiraneto s segashniq mi klas i az go pitah dali iska da doide s mene i toi se saglasi.Vsichko varveshe idealno dokato ne se razbra che negovata nai-dobra fr sashto si go haresva i tq pochna mn da ni se buta i az pomolih edna moq sauchenichka da q razkara.Sled okolo 30 min moita sauchenichka me vikna i mi kaza che ne moje da q udarji i che momicheto samo i povtaralo che nie dvamata q draznim mnogo i ne razbira kakvo pravim.I tq doide pri nas toi i namekna da se mahne i tq se mahna ostanahme si pak samo az i toi dokato ne mi zvanna gsm i mi se nalagashe da si tragna gushnah go i mu kazah che trqbva da stavam i toi pochna da me ubejdava da ostana che samo zaradi mene e doshal.I az pak mu obqsnih che ne moga da ostana toi si ostavi vsichko tam na masata za da doide da me izprati.Kaza mi che mu e bilo mnogo hubavo i iska pak da izleznem.Posle toi se varnal tam i se napil mnogo qko pochnal da se celuva s edna moq sauchenichka i posle i vikal che ako sam bila ostana shtel da mi kaje vsichko. Sutrinta kato mi kazaha ne znaeh kak da reagiram i sega neznam molq vi kajete mi kakvo da prava ?
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума. Редакция на MakeMeLaugh