- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова идеално не е възможно
Zdrv momenta sym v adski gadno polojenie.S priqtelq mi sme zaedno ot pochti 1 godina bez nqkolko dena i vse za neshto se karame,vse imame nqkakav problem.Karame se zaradi negovata revnost zaradi tova che postoqnno mu idvat nqkakvi stranni misli i me revnuva ot vsqko 'mom4e' koeto me pogledne..koeto mi se usmihne.. koeto mi govori.. abe ot absolutno vsekii.. stiga da e mom4e.. Tova napravo me pobyrkva. Drugiq seriozen problem e che toi uchi v drug grad i kato e tam az postoqnno si mislq gadni neshta.Prosto tolkova mnogo hora sa me predavali,che postavqm vsi4ko pod samnenie.Izgubila sum doverie v vsi4ko i vsi4ki.I reshih da napravq neshto za da go isprobvam no neznam to4no kakvo..iskam po nqkakav nachin da razbera dali mi e veren tam.. shtoto shtom e tolkova revniv moje da krie toi neshto i za tova da si misli 4e mu izneverqvam.. no neznam kak da razbera.. shtoto povedenieto mu e perfektno.. vsi4ki negovi dumi i deistviq sa napravo prikazni kato isklu4im revnosta.. no tova mi izglejda malko stranno.. shtoto nishto nemoje da e tolkova perfektno.. molq vi daite mi nqkakvi idei kak da go isprobvam..misi predvaritelno !
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Az Sym si AZ i ne mi puka za VASS !!!!!