- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избор на ФДТ
Фон дьо тена ми свърва и се колебая между нович Affinitone и антибактериалния фдт на манхатън + пудра ... Ползшала съм само фон дьо тена на манхатън но пак се колебая . Моля за съвети![]()
Affinitone e добър според мен,но зависи от много фактори как ще ти седи.![]()
Bring me to life...
Аз си взех Affinitone вчера и ми харесва как стои![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
За да не пускам нова тема ще ви попитам тук. Някой ползвал ли е матиращ ФДТ и можете ли да ми предложите някакъв?
Ще следя темата и аз искам да си взема на Мейбълин Афинитон![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Maybelline Dream Matte Mouse Според мен този матиращ ФДТ е много добър и не стой като маска.Имала съм тестер и останах очарована!Първоначално написано от taNcheto93
aми във Велико Търново е 15 лвПървоначално написано от taNcheto93
![]()
на Rimmel има 1 много добър матиращ - Rimmel Cool Matte 16hours, аз съм с него от дълго време, пише, че издържа 16 часа..е,при мен чак толкова - не, но спокойно 12 часа поне нямам никакви проблеми (:Първоначално написано от taNcheto93
http://www.beautyandfashiontech.com/...mel-mousse.jpg![]()
около 13-14 лв. беше последно като си го взимах
Bateee, shto pravish taka !!! I gadjeto mi svurshva, ama ne go smenqm, nali ???Първоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Този на Римел и аз го имам, не ми харесва, не покрива добре![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Антибактериалния фдт на манхатън ... чух,че бил страхотен.Все пак ти си решаваш.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да,покривен е.Първоначално написано от taNcheto93
И все пак аз ще кажа,че е по-добре да си купите минерална пудра на Л'Ореал или Артдеко.Ако се нанесе със четка е средно,но достатъчно покривна,ако се нанесе с гъбичка е по-покривна и ако се нанесе с навлажнена гъбичка има ефект като на един мноого добре покривен фдт.И най-хубавото е,че не запушва порите.Все пак сме тийн-ове и кожата ни не трябва да се задушава със тези фдт.
И минералната пудра матира кожата-стой като матиращ фдт,но не запушва порите и издържа под вода до 90 мин
Ако все пак някой се интересува от минералните пудри-тази на Артдеко е 30-32 лв,а тази на Л'Ореал е 26-28 лв.Има и на МаксФактор,която също е хубава,но имат само 5 тона и все по-тъмно-който е с по-светла кожа като мен неможе да си купи на МаксФактор.
Моята минерална пудра на Л'Ореал е номер W1-най-светлото и следващия номер е W4,който вече е тъмен за мен.
Revlon custom creations![]()
Взех си антибактериалния фдт и тези дни ще си взема и пудрата ( когато свърши сегашния ми фдр на Ейвън )... Просто като пробвах тестерите на Афинитон-а сякаш ми идваха тъмнички нюансите , а ванилата на манхатън ми пасна чудесно ... а и да не гооворим ,че махнатъна е пециално за проблемна кожа .