.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Един к*рв*р

Напоследък много започнах да се замислям на тази тема. Според вас възможно ли е един к*рвар да е такъв, защото го е страх да покаже себе си и че може да не го харесат истински? И често ли се срещат такива момчета? Харесвам едно момче, да той е такъв - женкар. Изумявам се от себе си, но съм непосилна срещу чувствата си. В един момент той е нормален, докато сме само двамата, но когато сме с приятели се променя много - почва да не ми обръща внимание, говори само мръсотии и се прави на много печен. Не че ми е легнал на сърцето, но има нещо в него, което ме привлича до полуда. Опитвам се да забравя една стара любов и може би вече успявам, но имам чувството, че се забърквам в по-голяма каша.

*Цензура
    Точка 13 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ти си си го избрала.Не си ли знаела,че е такъв ..?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Е да тъпо е На това му викам аз двуличник...

white sensation

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ама аз знам, че е тъпо, знам че аз съм си го избрала и не искам да го променям. "Според вас възможно ли е един курвар да е такъв, защото го е страх да покаже себе си и че може да не го харесат истински? И често ли се срещат такива момчета?" Това попитах, не нещо друго. Не искам съвети какво да правя.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Ама аз знам, че е тъпо, знам че аз съм си го избрала и не искам да го променям. "Според вас възможно ли е един курвар да е такъв, защото го е страх да покаже себе си и че може да не го харесат истински? И често ли се срещат такива момчета?" Това попитах, не нещо друго. Не искам съвети какво да правя.
    Ми .. възможно е да .. нали знаеш, че всички сме така . Не само курварите. Носим маски , за да се харесаме на останалите и не ги сваляме от страх, че няма да ни харесат такива каквито сме ; )
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    in my world!
    ами аз познавам моного такива..един ми каза че иска да е свободен до 20...искал да се наживее иначе е мн печен
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy

Възможно е , просто иска да се хареса пред приятелите си, за да не остане по-назад Един вид някво мазнене хаха, така направиа бившия ми

white sensation

повечето момчета днешно време са такива-просто използвачи!
    Малко сме разумните.

Нали трябва да е 'неповторимия' пред приятелите си.В днешно време няма хора,който да са наистина себе си.И това не можеш да го промениш : )).
    Stay up all night with the stars *

Да,възможно е.Даже съм се сблъсквала с такива индивиди.

Супер фен
    Аз съм курвар и ще ти кажа че това не ми се струва възможно. Курварството няма нищо общо с характера. Човек или го може или не. Това за приятелите е лапешка история. Прави го за да покаже че не е обсебен от "1 момиче" (примерно). Мъжките (по - точно момчешките) закони са много сурови в това отношение. Т.Е. когато момче почва да обръща повече внимание на момиче от колкото на приятелите става автоматично "путка заради путка". Сещаш ли се за какво ти говоря. В тинейджърската възраст общо взето момчетата прилагат тези методи за да изпъкнат пред компанията, за да покажат че момичетата не ги командват и могат да си правят каквото си искат. Страх го е да бъде такъв (какъвто е когато сте двамата) пред приятелите си защото се ще стане обект на подигравки. Това може да не е веднага, но повярвай ми не ти трябва да присъстваш на караница между момчета в която има намесено момиче. И ако момчето се влюби става "путка заради путка" отново заради момчешките закони непознати за момичетата. Не казвам че при всички приятелски компании е така, то си зависи и до хората, но в голяма част от случаите е така. Не е необходимо да бъде курвар за да се страхува от тези работи.

Аз лично никога не съм такива периоди. Просто когато съм с приятели и има мадама с мене се поделям на фифти фифти и знам как да направя така че и приятелите доволни и момичето доволно. Има си методи които с времето и опита се научават.

Поздрави !

Мега фен Аватара на Rofl4e
    1.Мисля,че има разлика между курвар и женкар!Второ той е просто страхливец и не показва истинското си аз,само се прави на такъв какъвто не е!Аз ако съм на твое място бих го зарязала директно,щом пред теб е един а пред френдовете друг!ДВУЛИЧНИК!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    давай де, промени го
    Добър съвет .Искам да видя как ще стане това

Всички хора носим маски,може и да е истина просто да го е страх да покаже чувствата си,но защо всички свеждате до това? Може просто да си прави кефа, защото е млад и готин и не иска да има още на 18 години сериозна връзка от 5 години и да не е видял нищо от живота.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Явно още не е надраснал пубертетското изхвърляне пред тайфата. Все още си мисли, че нейното мнение е миродавното и за това се промена в нейно присъствие. Полекичка му обясни, че няма нужда да променя мнението си

mnee ne se zanmavai s taiva hora... zabrai go... ne use6ta6 li 4e te motae... nqma smisul
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Такива момчета са били толкова много наранявани,че и те стават "жертви" на самите себе си....Не се надявай ти да го промениш,това ще е голяма илюзия...И тук е мястото да разкажа и аз нещо,което може би ще ти бъде интересно да разбереш...Баща ми,когато е бил млад също е бил голям женкар...Обаче като срещнал майка и се влюбил в нея от пръв поглед(Тя била много скромна и красива и все още е). Много им завиждали и до ден днешен май е така... Опитвали се много хора да ги разделят,но ЛЮБОВТА е била по-силна от всичко!...Оженили се и така...Обаче даже след като майка ми забременяла с брат ми,той пак си кръшкал...Майка ми ни гледала (мен и двамата ни братя),а той живот си живеел човека.Обаче баща ми се осъзнал,че обича майка повече от всички онези курви..Въпреки всичко с майка са и до ден днешен заедно и се обичат...Не го разказах много хубаво,но дано си схванала какво исках да кажа...Такива типажи се кефят на леките жени,защото и те си имат нужди,НО после с годините стават сериозни и се замислят...Избират,жена,с която искат да имат деца и да изградят семейство!Докато са млади те естествено,че няма да искат нищо сериозно...На по 20 год. и отгоре никой не се замисля още за нещо по-сериозно..Е,има и изключения!Това беше,което исках да ти кажа..Успех,но умната!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си