Аз съм курвар и ще ти кажа че това не ми се струва възможно. Курварството няма нищо общо с характера. Човек или го може или не. Това за приятелите е лапешка история. Прави го за да покаже че не е обсебен от "1 момиче" (примерно). Мъжките (по - точно момчешките) закони са много сурови в това отношение. Т.Е. когато момче почва да обръща повече внимание на момиче от колкото на приятелите става автоматично "путка заради путка". Сещаш ли се за какво ти говоря. В тинейджърската възраст общо взето момчетата прилагат тези методи за да изпъкнат пред компанията, за да покажат че момичетата не ги командват и могат да си правят каквото си искат. Страх го е да бъде такъв (какъвто е когато сте двамата) пред приятелите си защото се ще стане обект на подигравки. Това може да не е веднага, но повярвай ми не ти трябва да присъстваш на караница между момчета в която има намесено момиче. И ако момчето се влюби става "путка заради путка" отново заради момчешките закони непознати за момичетата. Не казвам че при всички приятелски компании е така, то си зависи и до хората, но в голяма част от случаите е така. Не е необходимо да бъде курвар за да се страхува от тези работи.
Аз лично никога не съм такива периоди. Просто когато съм с приятели и има мадама с мене се поделям на фифти фифти и знам как да направя така че и приятелите доволни и момичето доволно. Има си методи които с времето и опита се научават.