- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съмнителен човек в Skype
първо искам да се извиня но съм нов, и може да съм объркал раздеал но ми се струва че тук е най подходящо
Таа проблема е следния ..
На скайп профила ми съм сложил за страна Чехия, и преди няколко дена ми се включи някакъв rudrahpatel (Rudra patel)
поначало помислх че е некой спам бот но се оказа истински човек ..
добре , каза че бил от Индия , че бил ИТ професионалист , и щял да регистрира фирма в Прага и му трябвало тамошен човек, казах му че съм от България, че само баща ми работи в Чехия , но далече от Прага ,
почна да ме разпитва от къде съм, какво уча , къде уча , разбира се не съм казвал нищо , но ,едва ли не , отчаяно искаше да види моя снимка , видя че имам камера и искаше да проведем видео разговор ...
та се чудя сега дали може да е някакъв педофил или човек търсещ жертва за нечисто дело![]()
блокирай го
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
\Първоначално написано от tochica
/
Първоначално написано от Vincitore
nicolepcd
Внимавай ще те изнасили през монитора. Параноята като си на 10 годишна възраст е много страшна.
проблема е че съм на 18 и току що още някакъв от франция ме потърси ... сега ще го нахрана тояПървоначално написано от thegmin
![]()
блокирай ги и край.
всичко може да са.
Просто не давай пълномощни по Skype на непознати.
Има ги всякакви откачалки.
Един от голямите минуси на виртуалното общуване.
Не се връзвай и не давай личва информация.
Едно блокче и всичко е на 6.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
кажи му FUCKKKK OFFFF и после дясно копче и долу пише BLOCK емиии.... натисни го това няма да те изнасили с камерата божеееее !!!![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от Byyyy
/ \
/ \
/ \
/ аз така правя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Tedi4ka
мake cookиes,noт war ^.^
хахаха и аз съм така преди 1 седмица ми писа някаф Сам от Судан. Първо си призна че е дърт после искаше снимка.АЗ почнах да го прувам той ми звъня по скайпа псувах го колкото да си искарам яда на бавнозареждашия нет псувах го 3-4 минутки и го блокнах блокни ги тея двамата и ти кой знае кфи може да са![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Ще вземат за бяла робиня![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy