.

Виж резултатите на анкетата: За или против аборта?

Гласували
279. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

45 16,13%
  • Против

85 30,47%
  • За,ако се налага

149 53,41%
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 245
    Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Въпреки че уж откриха че след там незнам си кой месец плодът има мисъл и мисли осеща и незнам си аз какво още... съм на мнение че всяка жена може да прецени за себеси. Не смятам че трябва да е табу или пък догма аборта а че трябва да има дискусия и обществено мнение не политическо и религиозно. Защото по добре да направи аборт от колкото да изхвърли детето си в някоя кофа или да го зареже в таолетната.... Ако неможеш да го отгледаш и направиш човек по добре не му давай право да живее в мъка!
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Аз лично на дъщеря си, ако забременее преди 18 няма да й позволя да роди детето. Едно дете трябва да знае, че има майка и баща, ако един от тях го няма (изоставил ги е или просто временно е някъде), тогава да се намеси баба или дядо. А не да смята, че родителите му са - мама, тате, баба и дядо.
    Хайде, в случаите като на Дарла и Angel_girl, те живеят със съпрузите си, а и се предполага, че работят (за на Дарла мъжа съм сигурна), което им осигурява независимост. Но е досадно, когато имаш вече свое семейство, някакви баба и дядо да ти се врат между ръцете, да ти дават непоискани съвети с думите 'Малка си, не разбираш, първо дете ти е'. Това го правят и с възрастни жени, какво остава за 16 годишни момичета. Та едно раждане в такава възраст, ако таткото е на същата, е много поставящо в една абсолютна зависимост.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Инкогнито
    Извинявам се Wrathchild че питам но на колко си ? Мислиш ли че болшинството от млади момичета към 16-7 години мислят като теб ? Такива мислещи като теб са единици и заради другите стават такива "грешки" и има толкова много изоставени деца

За съжаление, болшинството правят аборти, защото не могат да си продължат купона. Не толкова, че не осъзнават, че не са готови психически. Поне това е нещо... в смисъл, че по-добре аборт заради такава глупава причина, от колкото едно изоставено дете. Аз за другите не мога да отговарям, мога да направя само една малка стъпка, като реша за себе си и в бъдеще - ако имам момиче. Ако имам момче и забремени някоя, решението в по-голяма степен ще е на другите родители.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, съсипва ти се нервната система...но само ако си ги сложиш на сърце.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Общо взето против. Ако се налага може би..

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Истината е, че днешните тийнове /има и изключения/ са мнооогоо разкрепостени, безотговорни, нагли и цинични.
    Аз преди да мина на самостоятелна форма на обучение виждах как деца от 1ви клас говорят за секс, свирки и т.н., как се бият и обиждат

P.S. Моя мъж също работи, то и иначе няма как да оцелеем де.. но все пак нямаме брак.

Цитирай Първоначално написано от westggirl
    Бих казала против . Но зависи ... ще се наложи ако е някой тиин който няма и 16 примерно тогава според мен се налага ...
    +1 Съгласна съм с теб

аз мисля,че всяка жена трябва да избира.нежеалното забременяване е факт дори когато всички предпазни средства са на лице.не мисля също така,че деца могат да отглеждат деца..

аз съм твърдо против аборта .. обаче ако се налагааа съм "за" ...

[b]"ЗА" .По-добре така , отколкото дете на което не можеш да осигуриш необхдимите условия
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Град
    София
    аз лично съм ПРОТИВ но все пак зависи от ситуацията ... ако не можеш да осигуриш бъдеще на дете то си...то можеби е по-добре да направиш аборт...нз

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Общо взето против. Ако се налага може би..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

твърдо против!

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

ак0 0бст0ятелствата в0дят д0 т0ва че е нужн0 да се направи аб0рт,п0-д0бре да се действа.Ак0 е в ранна възраст,риск0вете за минимален шанс за п0вт0рн0 забременяване са 0гр0мни,н0 въпреки т0ва едн0 дете е прекален0 г0ляма 0тг0в0рн0ст и ак0 м0мичет0 не е е п0дг0твен0 за нея най-д0брият зх0д е аб0рта.И въпреки всичк0 аз съм пълн0 пр0тив нег0 за т0ва пр0ст0 трябва да се внимава п0вече

Голям фен Аватара на unicorn_f
    щом си мислиш че си достатъчно голяма и зряла да правиш секс,трябва да търпиш последиците не мисля че бебето е виновно за глупостта на майка си....

С риск,че клипчето се повтаря ,но държа да го сложа http://www.bgvip.tv/play.php?vid=113015 . Ужасно нещо,но найстина понякога е неизбежно.

Много зависи от обстоятелствата-ако момичето е малко трябва да направи аборт, понеже има огромен риск детето така или иначе да умре преди или след раждането или да се роди с дефект. Ако момичето е 16+ години спокойно може да износи едно здраво бебе и аборта не е наложителен, но най добре си е от 18+ (не случайно съществува това ограничение).

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    за да почнеш да водиш полов живот ще си носиш последиците.аз съм против аборта,без значение на колко години си

За,ако се налага.
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

Град
    София
    Твърдо ЗА!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Аз съм против, ако трябва да дам съвет на приятелка всъщност ще и кажа да прави каквото реши, защото това е съдбоносно решение освен това живота и тялото и вс останало си е нейно.

Била съм винаги против аборта, ето че онзи ден се наложи да влезна на обучение в манипулационната, където се правят абортите...
    Думи нямам, очаквах да е по-неприятно от страна на детенцето, което плувя някъде в кръвта на "майка" си в съдът под леглото, но не усетих такава атмосфера.
    "Майката" беше родила близнаци малко преди година и сега правеше аборт...пак с близнаци...
    Докато и инжектираха анестезията изведнъж помисли че ще умре и започна да се тресе. Изпадна в истерия, след което заспа.
    Лекарите я държаха известно време, вързаха я и започна аборта.
    Жената обръщаше лицето си наляво-надясно, вдигаше глава, сумтеше...
    Очите и бяха сивкави, погледът като на мъртъв човек.
    Колежките ми излезнаха... Останах защото съм твърда.
    Интерупциото свърши и жената беше метната на легло и оставена в коридора.
    Чакаха я да се събуди. След малко се чуха викове. Момичето крещеше, тропаше с крака като малко дете и питаше къде са и децата да иде да ги види. Съвсем се чална.
    Заведохме я в стаята да поспи, но тя няма укротяване... Викаше и плачеше, събуди цялото отделение.
    Нямаше как да мога да я подкрепя, излезнах да меря тонове на бебетата в друго отделение...
    Явно като всички други е поспала, след което се е прибрала в къщи и животът и е продължил нормално, но вината в сърцето и обезателно ще е останала дълго.
    Беше много красива мацка, на 23 години, като манекенка, въпреки скорощното раждане, но там...в коридора изглеждаше съвсем различна.
    Искаше ми се мъжът и да беше там на тази "манипулацийка" и да види какво причинява невниманието му!
    Не мисля, че би издържал...
    Аз също няма да позволя да влезна в тази манипулационна пак!

Град
    София
    Майката би трябвало да решава, но отговорността за последствията е и на двамата "родители". Когато се налага по медицински причини според мен няма място за колебание - това е решение на лекарят.

Мега фен Аватара на iiirish
    Бих направила аборт ако имам основателна причина за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си