Не, не е к**ва, но е неосъзната...Съжалявам, но за мен 15 си е твърде ниска възраст за започване на сексуален живот. Аз започнах на близо 21. Огромният процент от моите колежки и познати са започнали след 18, даже и след 20. Да, говорим за набор 85-89 да кажем, ама....все пак не е кой знае колко отдавна. Щете или не сексът се прави, за да се създаде поколение. Секс трябва да се прави, защото си готов и за това му последствие. Не е само за кефа, а и с мисъл, че най-безопасния уж акт може да доведе до нов живот. Аз на 15 дори нямах точна представа какво е секс...Целунах се за първи път месеци преди да направя 18...На 24 съм с 1 сексуален партньор. И не съм само аз. Огромна част от бившите ми колежки са долу-горе така. От ваша гледна точка сигурно съм адски задръстена, ама така са повечето. Контрапункт на това са познатите ми, които започнаха да правят секс на 15-16 и сега не си знаят бройката...Самото време ти дава възможност за повече бройки. Не, че е лошо.....глупости. мен не ме вълнува кой с кога си ляга, стига да не е с моето гадже. Просто ми е гадно, смотано, тъпо и кофти като слушам 15 годишни момичета и момчета, с детско съзнание и детска безотговорност да говорят за това...Еми имам 1 ученичка няма 16 и е над 3 години с приятеля си....на колко ли е правила секс...Е**ти поколението, е**ти чудото щом на 12-13-14 правиш секс, защото видиш ли си зрял и имаш физическа нужда от това......