- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- За или против аборта?
Леле, Кремче, не, не не! Не 15, в никакъв случай! Макар че аз в днешно време бих била благодарна ако щерката и до толкова се опази. Но 16 вече си е нормално според мен. Долна граница за мен, да, но все пак нормално. Това дали си знаеш бройката не е критерий за възрастта, то си е до манталитет. Ако си готов да правиш секс, да знаеш, че гаф може да стане, че може да се зачене - да можеш да отидеш да кажеш 'Мамо, бременна съм', защото родителите ти са наясно, че правиш секс и можеш заедно с тях и с 'таткото' да вземеш подходящото за момента решение... ето това за мен е готовност. Както и това да знаеш кога си твърде малък за секс. А под 16 си. След това вече опира до горните неща, които съм изброила. А не както правят мноооооого сексуално активни тийнейджърки - забременяват, а после се чудят как да кажат на мама и тате, че са бременни, като те ги мислят за невинни ангелчета, използващи слабините си само за нужди в тоалетната. Ами, то секса не е само да си правиш кефа...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!