- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязан или не?
сори за въпроса ама според вас с кого е по хубаво да се прави с кастриран или не с кого сте по спокойни?
ima li nqkvo zna4enie su6nost.vajnoto e da ti haresvaПървоначално написано от dooboo
Кастриран?!Кастрирват се животните а при хората как се казваше това не помня но и кастриране![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
pri horata se kazva obrqzanПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
Хах ами мен ми е по-приятно с не обрязанТо не че с обрязан съм го правила де хах...но пък сичко си е до самия процес най-вече
![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
При хората му се вика "Вазектомия" , в какъв свят живеем...Първоначално написано от x3eme
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
stava duma to4no za obrqzun....Първоначално написано от CandyKiller
Ти разлика между Вазектомия и обрязване правиш ли ? При хората се казва точно обрязване !Първоначално написано от CandyKiller
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Първоначално написано от tequila
Хаха ти май не правиш разлика Обрязването е премахването на препуциума (предната кожа) при мъжкия полов член. А вазектомията е завързване на тръбите в скротума за да не може да преминават сперматозоидите .. И едното и другото няма нищо общо с кастрацията
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Ау благодаря ти, че ми поясни. Нищо че ще следвам медицина, но както и да е... Хубаво е да чуя мнението на Уикипедия...
Внимавай кого МРАЗИШ.
С кастрирания гаранция може да си спокойнаПървоначално написано от dooboo
![]()
Абе вие излезнахте по-невежи и от авторката![]()
Кастриране е оперативно отстраняване на тестисите при животните и при хората - орхиектомия или на яйчниците - овариоектомия. Прилага се при тежки и необратими увреждания, които сериозно застрашават живота и здравето на пациента, като злокачествените тумори, например.
При животните се прави за да се изключи възможността за неконтролирано размножаване.
А Вазектомия...съвсем не е обрязване!
Обрязването се прави на кожичката,която покрива главичката и е станало част от някои религии, като ислям и юдеизъм...Казва се "сюнет"
Обрязването се разглежда като форма на телесна хигиена или се прави за да се предотврати развитието на фимоза. През 2007 г. обаче СЗО съобщи, че обрязването може да предпази от СПИН
Отстраняването на препуциума заедно с френулума води до загуба много чувствена част от човешкото тяло, поради многото нервни окончания, разположени по тях.Кожата около пениса би могла да се сравни по структура и функция с тази на клепачите на очите и по чувствителност с тази на устните. След обрязването, поради постоянният контакт на главичката с бельото и липсата на защита, кожата на главичката изсъхва, втвърдява се и губи голяма част от чувствителността си. Това води до по-продължителни сексуални актове,а и чувството е по-различно и необяснимо...знам от личен опит.
Мъжка стерилизация пък (вазектомия) включва разрязване на скроталния сак и премахване на vas deferens (анатомични структури, през които спермата преминава). Обикновено процедурата се извършва под местна упойка и често се наблюдава постоперативни хематоми. Благодарение на нея се блокира трайно пътя на сперматозоидите, съдържащи се в спермата, извън мъжкия организъм.
Вазектомията не бива да се бърка с кастрацията. При първата не се наблюдава премахване на тестисите. Освен това при нея производството и секрецията на тестостерон са непроменени. Поради това при вазектомията либидото и възможността за ерекция и еякулация не са засегнати. При нея тъй като спермата не може да напусне организма през пениса, тя се резорбира и често води до едно от усложненията на този метод на контрацепция - образуването на конгломерати от сперматозоиди.
Ефикасността на метода е висока - рискът от забременяване е едва 0,1%.
Надявам се да не чета пак мнението на Уикипедията ?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Аз го знам много добре това. И че съм писала някои неща от Уикипедия е за да е по-точно!Първоначално написано от tequila
Това че на кастриране казваш обрязване както разбрах по нагоре те изстрелва в топ10 на най-абсурдните бисери в историята на форума.
Както и да е...ти ще следваш медицина...ама земи почети преди да тръгнеш за там. Щото и аз ще следвам и за това оставих една година за да мога да се подготвя като хората...
А не като ми кажат,че искат вазектомия да има махна кожичката на пениса...
Цитат от Уикипедия :Първоначално написано от sexita
"Видове кастрация [редактиране]
Оперативна [редактиране]
Извършва се чрез оперативно отстраняване на тестисите - орхиектомия или на яйчниците - овариоектомия. Прилага се при тежки и необратими увреждания, които сериозно застрашават живота и здравето на пациента, като злокачествените тумори, например."
Яяяя това нещо ми е познато хммм откъде ли ?
Внимавай кого МРАЗИШ.
обясних в предното си мнение...какво?Първоначално написано от tequila
![]()
Както каза при вазектомията възможността за ерекция и еякулация не е засегната, а при кастрирането е... Предните мнения ги написах във връзка с това, че вероятно авторката на темата се е объркала с термините, защото едва ли има предвид кастриране...
Внимавай кого МРАЗИШ.
И аз съм на мнение, че автора има предвид обрязан.
По темата - за жената едва ли има някаква разлика в усещането, разликата е само при мъжа. Обрязаните имат по-нечувствителна главичка на пениса, само там е разликата.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Защо ми спориш тогава след като не знаеш какво пишеш?Първоначално написано от tequila
Виж кво аз много добре знам какво пиша, а ти просто не четеш като хората... Я виж в началото, че един каза, че това при хората се наричало вазектомия и оттам тръгна всичко. Това, че ти не си ме разбрал не значи, че не знам какво пиша... и + това никъде не съм сравнила кастриране с обрязване...
Внимавай кого МРАЗИШ.
замисли се пак какво написа...Първоначално написано от tequila
OBRQZAN BE,OBRQZAN! GospodiiiiTo leeko mi se struva,4e s "kastriran" i da iskam nqma da stane mn spolu4livo
![]()
Първоначално написано от slun4ice
![]()