.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Обрязан или не?

сори за въпроса ама според вас с кого е по хубаво да се прави с кастриран или не с кого сте по спокойни?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Kastriran ili ne ?

Цитирай Първоначално написано от dooboo
    сори за въпроса ама спорред вас с кого е по хубаво да се прави с кастриран или не с кого сте по спокойни?
    ima li nqkvo zna4enie su6nost.vajnoto e da ti haresva

Град
    In the middle of Nowhere
    Кастриран?!Кастрирват се животните а при хората как се казваше това не помня но и кастриране
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Кастриран?!Кастрирват се животните а при хората как се казваше това не помня но и кастриране
    pri horata se kazva obrqzan

Хах ами мен ми е по-приятно с не обрязан То не че с обрязан съм го правила де хах...но пък сичко си е до самия процес най-вече
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    При хората му се вика "Вазектомия" , в какъв свят живеем...

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Град
    Цитирай Първоначално написано от CandyKiller
    stava duma to4no za obrqzun....

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Ти разлика между Вазектомия и обрязване правиш ли ? При хората се казва точно обрязване !
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Ти разлика между Вазектомия и обрязване правиш ли ? При хората се казва точно обрязване !

Хаха ти май не правиш разлика Обрязването е премахването на препуциума (предната кожа) при мъжкия полов член. А вазектомията е завързване на тръбите в скротума за да не може да преминават сперматозоидите .. И едното и другото няма нищо общо с кастрацията
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Град
    София
    Ау благодаря ти, че ми поясни. Нищо че ще следвам медицина, но както и да е... Хубаво е да чуя мнението на Уикипедия...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Град
    На изток от рая

Re: Kastriran ili ne ?

Цитирай Първоначално написано от dooboo
    сори за въпроса ама спорред вас с кого е по хубаво да се прави с кастриран или не с кого сте по спокойни?
    С кастрирания гаранция може да си спокойна

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Абе вие излезнахте по-невежи и от авторката
    Кастриране е оперативно отстраняване на тестисите при животните и при хората - орхиектомия или на яйчниците - овариоектомия. Прилага се при тежки и необратими увреждания, които сериозно застрашават живота и здравето на пациента, като злокачествените тумори, например.
    При животните се прави за да се изключи възможността за неконтролирано размножаване.

А Вазектомия...съвсем не е обрязване!
    Обрязването се прави на кожичката,която покрива главичката и е станало част от някои религии, като ислям и юдеизъм...Казва се "сюнет"
    Обрязването се разглежда като форма на телесна хигиена или се прави за да се предотврати развитието на фимоза. През 2007 г. обаче СЗО съобщи, че обрязването може да предпази от СПИН

Отстраняването на препуциума заедно с френулума води до загуба много чувствена част от човешкото тяло, поради многото нервни окончания, разположени по тях.Кожата около пениса би могла да се сравни по структура и функция с тази на клепачите на очите и по чувствителност с тази на устните. След обрязването, поради постоянният контакт на главичката с бельото и липсата на защита, кожата на главичката изсъхва, втвърдява се и губи голяма част от чувствителността си. Това води до по-продължителни сексуални актове,а и чувството е по-различно и необяснимо...знам от личен опит.

Мъжка стерилизация пък (вазектомия) включва разрязване на скроталния сак и премахване на vas deferens (анатомични структури, през които спермата преминава). Обикновено процедурата се извършва под местна упойка и често се наблюдава постоперативни хематоми. Благодарение на нея се блокира трайно пътя на сперматозоидите, съдържащи се в спермата, извън мъжкия организъм.

Вазектомията не бива да се бърка с кастрацията. При първата не се наблюдава премахване на тестисите. Освен това при нея производството и секрецията на тестостерон са непроменени. Поради това при вазектомията либидото и възможността за ерекция и еякулация не са засегнати. При нея тъй като спермата не може да напусне организма през пениса, тя се резорбира и често води до едно от усложненията на този метод на контрацепция - образуването на конгломерати от сперматозоиди.
    Ефикасността на метода е висока - рискът от забременяване е едва 0,1%.

Град
    София
    Надявам се да не чета пак мнението на Уикипедията ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Леле колко са прости някои хора...

Надявам се да не чета пак мнението на Уикипедията ?
    Аз го знам много добре това. И че съм писала някои неща от Уикипедия е за да е по-точно!
    Това че на кастриране казваш обрязване както разбрах по нагоре те изстрелва в топ10 на най-абсурдните бисери в историята на форума.
    Както и да е...ти ще следваш медицина...ама земи почети преди да тръгнеш за там. Щото и аз ще следвам и за това оставих една година за да мога да се подготвя като хората...
    А не като ми кажат,че искат вазектомия да има махна кожичката на пениса...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Кастриране е оперативно отстраняване на тестисите при животните и при хората - орхиектомия или на яйчниците - овариоектомия. Прилага се при тежки и необратими увреждания, които сериозно застрашават живота и здравето на пациента, като злокачествените тумори, например.
    При животните се прави за да се изключи възможността за неконтролирано размножаване.
    Цитат от Уикипедия :

"Видове кастрация [редактиране]

Оперативна [редактиране]

Извършва се чрез оперативно отстраняване на тестисите - орхиектомия или на яйчниците - овариоектомия. Прилага се при тежки и необратими увреждания, които сериозно застрашават живота и здравето на пациента, като злокачествените тумори, например."

Яяяя това нещо ми е познато хммм откъде ли ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитат от Уикипедия :

"Видове кастрация [редактиране]

Оперативна [редактиране]

Извършва се чрез оперативно отстраняване на тестисите - орхиектомия или на яйчниците - овариоектомия. Прилага се при тежки и необратими увреждания, които сериозно застрашават живота и здравето на пациента, като злокачествените тумори, например."

Яяяя това нещо ми е познато хммм откъде ли ?
    обясних в предното си мнение...какво?

Град
    Перник
    Човека мисля,че има предвид обрязването.Кастрацията в повечето случаи е за животните.Също така има и оперни певци "Кастрати" ,който се кастрират,за да им е по-тънък гласа..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    София
    Както каза при вазектомията възможността за ерекция и еякулация не е засегната, а при кастрирането е... Предните мнения ги написах във връзка с това, че вероятно авторката на темата се е объркала с термините, защото едва ли има предвид кастриране...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Град
    Hidden Village of Konoha
    И аз съм на мнение, че автора има предвид обрязан.
    По темата - за жената едва ли има някаква разлика в усещането, разликата е само при мъжа. Обрязаните имат по-нечувствителна главичка на пениса, само там е разликата.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Както каза при вазектомията възможността за ерекция и еякулация не е засегната, а при кастрирането е... Предните мнения ги написах във връзка с това, че вероятно авторката на темата се е объркала с термините, защото едва ли има предвид кастриране...
    Защо ми спориш тогава след като не знаеш какво пишеш?

Град
    София
    Виж кво аз много добре знам какво пиша, а ти просто не четеш като хората... Я виж в началото, че един каза, че това при хората се наричало вазектомия и оттам тръгна всичко. Това, че ти не си ме разбрал не значи, че не знам какво пиша... и + това никъде не съм сравнила кастриране с обрязване...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

замисли се пак какво написа...

OBRQZAN BE,OBRQZAN! Gospodiiii To leeko mi se struva,4e s "kastriran" i da iskam nqma da stane mn spolu4livo

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Леле колко са прости някои хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си