.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Знам какво съм написала, а ти не разбра ли че авторката е объркала термините или трябва за енти път да го повторя ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Аз знам какво е написала авторката...просто се издразних,че ми стопираш мнението неоснователно...
    И какво като съм използвала някой изречения от Уикипедия или ако bazzil също го е направил...Какво лошо има да предоставиш информацията по-правилно и разбираемо...а не да пишеш неща от които другите ше ти се присмеят,ако не си написал кадърно...
    схващаш ли мисълта ми

Град
    София
    Да напълно те разбирам. И може би реагирах остро, но пък мен ме издразни факта, че използваш изречения от Уикипедия като свои собствени... Нямаше нищо да ти струва да напишеш, че някои неща си заимствала от Уики...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе tequila ли си водка ли си не те знам кво животно си ама счупи простомера тая вечер! Как може да си толкова проста и ограничена ма кофти ако си момче срам и позор за обществото ни ....
    И на всичкото отгоре намери с кого да се заяждаш - sexita тва момиче е по умно от всичките съфорумки събрани на куп ... ...
    .... то и ампутацията е същото като порязването ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от tequila
    Да напълно те разбирам. И може би реагирах остро, но пък мен ме издразни факта, че използваш изречения от Уикипедия като свои собствени... Нямаше нищо да ти струва да напишеш, че някои неща си заимствала от Уики...

ми не го правя...не смятам да си губя времето,а и то си личи...не мисля,че някой ще се хване,че знам латинските наименования на изуст...
    Но както и да е...

отивам да се къпя

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Надявам се да не чета пак мнението на Уикипедията ?
    Аз го знам много добре това. И че съм писала някои неща от Уикипедия е за да е по-точно!
    Това че на кастриране казваш обрязване както разбрах по нагоре те изстрелва в топ10 на най-абсурдните бисери в историята на форума.
    Както и да е...ти ще следваш медицина...ама земи почети преди да тръгнеш за там. Щото и аз ще следвам и за това оставих една година за да мога да се подготвя като хората...
    А не като ми кажат,че искат вазектомия да има махна кожичката на пениса...
    ... ей малоумнико какво те интересува от къде четеш... момичето се е постарало да ти намери инфо ... а ти се праиш на интересен ... земи прочети какво ти е копнала , защото нямаш грам мозък във шибаната глава ... Млък ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе tequila ли си водка ли си не те знам кво животно си ама счупи простомера тая вечер! Как може да си толкова проста и ограничена ма кофти ако си момче срам и позор за обществото ни ....
    И на всичкото отгоре намери с кого да се заяждаш - sexita тва момиче е по умно от всичките съфорумки събрани на куп ... ...
    .... то и ампутацията е същото като порязването ....
    Хахахах виж сега стана ясно, че просто не сме се разбрали с момичето... Какво ми се дървиш не мога да разбера ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    nali se uto4nihte ve4e nqq smisul da spamite pove4e temata

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    От всичко написано аз разбрах, че никой не разбра за какво е темата, а
    от това следва, че и автора нищо не разбра....
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Кастриран означава като на конете им махат ташаците и на кучета и т.н малее злетаци колкото искаш

sory hora naistina sam zbarkal ne e kastriran termina e obrqzan

Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Кастриран???

то бива невежество.... ама
    Кастрирането е да ти клъцнат топките и повече няма да ти са ебе, нещо подобно на скопен.

FFS....

Хайде разбрахме че има разлика и че автора е сбъркал,обаче не стана ясно за обрязването
    По хубаво ли е или по хигиенично?

мно си хабен м/у обрязан и кастриран зн ли ква разлика има ве

Автора - след като разбрахме , най-накрая, че се чудиш как е с обрязан/ а не с кастриран / бих ти предложил да опиташ и на ни светнеш по този въпрос с една нова тема. Опитай и с необрязан за да имаш база за сравнение.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Аман от тъпи копелета, братче! Да си обрязан и да си кастриран са 2 коренно различни неща!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Цитирай Първоначално написано от CandyKiller
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Кастриран?!Кастрирват се животните а при хората как се казваше това не помня но и кастриране
    pri horata se kazva obrqzan
    При хората му се вика "Вазектомия" , в какъв свят живеем...
    Вазектомията е прекъсване на съдовете който пренасят сперматозоиди от тестисите до семенника.Точния термин е обрязан.Като цяло момичето не усеща кой знае каква разлика,главно при момчето се усеща тъй като по пръстена който покрива главата е една от най-силните ерогенни зони в мъжкото тяло и при орална любов е по-приятно усещането,обрязването е за повече хигиена (преди 500 години са се къпали само веднъж в живота си) остаряла операция която мисля,че в настоящето не е нужна но все си има религиозни и медицински причини да продължава иначе честоти и извършване
    Йога и мъдрост

Мега фен Аватара на Mi6inka
    о0ф добре че нямам пишка...

евала на sexita Момичето гледа най-точно да поднесе информацията...добре че е тя милата....... че туко виж сте останали без поколение....

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Кастриран???

то бива невежество.... ама

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    пробвай

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Кастриран?!Кастрирват се животните а при хората как се казваше това не помня но и кастриране

qvno spored dooboo mujete sa jivotni a ne hora e nenene tva e ludost i se pak slu4va se 4ovek da napravi gre6ka
    Kstriraaaan

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Леле колко са прости някои хора...
    съгласен.
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    о0ф добре че нямам пишка...

евала на sexita Момичето гледа най-точно да поднесе информацията...добре че е тя милата....... че туко виж сте останали без поколение....
    на истина браво sexita не стига че се опитва да ви каже кой са точните термини да не сте в заблуда пък и претенции от къде е .. А аз имам пишка и мисля че е по-добре да не си обрязан

Anywise.. до сега не ми се е случвало да го правя с обрязан.. Нооо предпочитам да не са
    Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си