- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязан или не?
Знам какво съм написала, а ти не разбра ли че авторката е объркала термините или трябва за енти път да го повторя ?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Аз знам какво е написала авторката...просто се издразних,че ми стопираш мнението неоснователно...
И какво като съм използвала някой изречения от Уикипедия или ако bazzil също го е направил...Какво лошо има да предоставиш информацията по-правилно и разбираемо...а не да пишеш неща от които другите ше ти се присмеят,ако не си написал кадърно...
схващаш ли мисълта ми
Да напълно те разбирам. И може би реагирах остро, но пък мен ме издразни факта, че използваш изречения от Уикипедия като свои собствени... Нямаше нищо да ти струва да напишеш, че някои неща си заимствала от Уики...![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Абе tequila ли си водка ли си не те знам кво животно си ама счупи простомера тая вечер! Как може да си толкова проста и ограничена ма кофти ако си момче срам и позор за обществото ни ....
И на всичкото отгоре намери с кого да се заяждаш - sexita тва момиче е по умно от всичките съфорумки събрани на куп ... ...
.... то и ампутацията е същото като порязването ....
Първоначално написано от tequila
ми не го правя...не смятам да си губя времето,а и то си личи...не мисля,че някой ще се хване,че знам латинските наименования на изуст...
Но както и да е...
отивам да се къпя![]()
... ей малоумнико какво те интересува от къде четеш... момичето се е постарало да ти намери инфо ... а ти се праиш на интересен ... земи прочети какво ти е копнала , защото нямаш грам мозък във шибаната глава ... Млък ...Първоначално написано от sexita
Хахахах виж сега стана ясно, че просто не сме се разбрали с момичето... Какво ми се дървиш не мога да разбера ?Първоначално написано от ubuntu
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
nali se uto4nihte ve4e nqq smisul da spamite pove4e temata
От всичко написано аз разбрах, че никой не разбра за какво е темата, а
от това следва, че и автора нищо не разбра....![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Кастриран означава като на конете им махат ташаците и на кучета и т.н малее злетаци колкото искаш![]()
sory hora naistina sam zbarkal![]()
![]()
ne e kastriran
![]()
termina e obrqzan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Кастрирането е да ти клъцнат топките и повече няма да ти са ебе, нещо подобно на скопен.Първоначално написано от merediana
Хайде разбрахме че има разлика и че автора е сбъркал,обаче не стана ясно за обрязването
По хубаво ли е или по хигиенично?
мно си хабен м/у обрязан и кастриран зн ли ква разлика има ве![]()
![]()
![]()
Автора - след като разбрахме , най-накрая, че се чудиш как е с обрязан/ а не с кастриран / бих ти предложил да опиташ и на ни светнеш по този въпрос с една нова тема. Опитай и с необрязан за да имаш база за сравнение.
Аман от тъпи копелета, братче! Да си обрязан и да си кастриран са 2 коренно различни неща!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Вазектомията е прекъсване на съдовете който пренасят сперматозоиди от тестисите до семенника.Точния термин е обрязан.Като цяло момичето не усеща кой знае каква разлика,главно при момчето се усеща тъй като по пръстена който покрива главата е една от най-силните ерогенни зони в мъжкото тяло и при орална любов е по-приятно усещането,обрязването е за повече хигиена (преди 500 години са се къпали само веднъж в живота си) остаряла операция която мисля,че в настоящето не е нужна но все си има религиозни и медицински причини да продължава иначе честоти и извършванеПървоначално написано от CandyKiller
Йога и мъдрост
о0ф добре че нямам пишка...
евала на sexitaМомичето гледа най-точно да поднесе информацията...добре че е тя милата....... че туко виж сте останали без поколение....
Първоначално написано от merediana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пробвай![]()
Първоначално написано от nefchi_bs
qvno spored dooboo mujete sa jivotni a ne hora![]()
e nenene tva e ludost
![]()
i se pak slu4va se 4ovek da napravi gre6ka
Kstriraaaan![]()
съгласен.Първоначално написано от slun4ice
на истина браво sexita не стига че се опитва да ви каже кой са точните термини да не сте в заблуда пък и претенции от къде е .. А аз имам пишка и мисля че е по-добре да не си обрязанПървоначално написано от Mi6inka
Anywise.. до сега не ми се е случвало да го правя с обрязан.. Нооо предпочитам да не са![]()
![]()
![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..