- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бясна съм!Тъпи униформиии
Стига сте пискали,никой не ви пита.
Ще правите каквото кажат отгоре.
Пък и във всяка що годе цивилизована страна има униформи.
При нас пък 11 и 12 клас няма да им въвеждат
НЕСПРАВЕДЛИВОСТТТТТТТТТТТ ТТТТТТТТТТТТ
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тоя профил или е менте направен от съученик на личността на снимката или е някоя от класните "кукли" - сладкУ ама главичката куха като на кукла....Първоначално написано от Schneeflocke
По темата - да,нагло е да ни дават тея униформи.Освен това не мога да си представя цяла седмица да ходя с един кат дрехи - ами докато успея събота и неделя да ги пусна за пране тея гнусотии ще се вмиришат бе тяхната леля!Да не говорим че това е само допълнителен разход - министъра не мисли че майка ми като взема 440 лв на месец не може да даде ей така още поне 120 за униформа + средно 300 за учебници,помагала и други простотии...![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Вие сте ебати лиглите. С кеф гледам как зам.директорката спира някви пълни идиотки и ги сбръчква за дето са без униформи. И аз не си нося униформата, но защото никой друг не я носи. Лично аз нямам проблем, нито имам нужда всеки ден да си показвам дрешките в даскало. Имам си живот и извън него, където могат да се видят.
Аве аз съм тотално против униформите
ТОВА СИ Е ОГРАНИЧАВАНЕ на личната свобода.
Едва ли има някои който да не иска да си облече мега удобните дрехи и да си отиде на училище, отколкото да нахлузва някви униформи.
Имаше в началото някъв коментар за това че УНИФОРМИТЕ ЗА ЗНАК ЗА ГОРДОСТ И ПРИНАДЛЕЖНОСТ .... BULLSHIT. Сега остава да напраят ограничения за коса и подобни както преди 2-3 века
Имаше наскоро пример няква директорка незнам си къде гонела ученици с дълга коса и един 12 класник не може завърши, защото отстоява правата си .... Ненормалници
Вечерен час не беше, ся униформи навсякъде утре сиг това за косата ще измислят
АА ПЛС искам развием темата шото съм мнооо запален да си отстоявам правата![]()
![]()
![]()
![]()
фани се гръмни беПървоначално написано от crazy_blondi
притесняваш се че няма да можеш да си изкарваш циците навън
и така ще спрат да те заглежат
най-вече заради такива като тебе трябва да ги въведат НЕЗАБАВНО
лудо блонди
![]()
![]()
Първоначално написано от sladky2008
На бати умното момиче.До там ли ти стига интелекта бе какиното?
Ако толкова си падаш по кълненото,дай да ти урдя една "седенка" с пенсионерките от вашето селце,а какво ще кажеш?
Ама то работата край главен път E79,на това ви учи.Като мине някой тираджия,освириш го и ти хвърли 1 лв за свършената работа и така...милата тя!
И в нашата гимназия ще въвеждат униформи догодина. И аз също като останалите (сигурно) давам по 100-200 лева за дънки, но ще се налага да ходя с гаден панталон. Е, голямо чудо!Първоначално написано от crazy_blondi
Оспокой се малко, и при мен не е цветущо положението, но не се правя на интересен по форумите.![]()
И теб като те гледам съм сигурен, че си яко интелигентна и вероятно имаш по - страхотни доводи простив униформите. Защото този с носенето на една блуза е тъп - те са няколко комплекта, ма оуууу!!! Другото за което мога да се обзаложа е, че се обличаш не по-малко шарено и сигурно си голяма фенка на Преслава! По друг начин не мога да си обясня тъпото ти мнение за униформите, а освен може би поредния пример за комплексарщина...защо така? Няма ли друг начин да изпъкнеш освен с парцалките, които татко и мама ще ти купят, а?
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Това до мен ли е адресирано ве?Първоначално написано от Mr_Crowley
наще униформи ще са яки..най-много ми е кеф за вратовръзката!![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
sladky2008,не си интересна/eн вече с този профил,направи по-култова ебавка..
подкрепямПървоначално написано от chocoleptic
![]()
To infinity and beyond.
наистина ли има такава заповед че униформите са задължителни,защото аз мисля че в нашето училище няма скоро да има униформи всички учители май са твърдо противПървоначално написано от Axel_f
![]()
To infinity and beyond.
kak m0je da kaje6 na nqkoi da mu umre semeistvoto?!?Първоначално написано от sladky2008
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Дано тогава да не минеш през мен,че какъвто комплексиран слон сии...въх,по-зле и от тир си.
Мда,педал съм,ходя духам на баща ти всяка вечер *една целувчица за теб с омацаната ми уста от на баща ти*![]()
Какво пък..Ще ги носиш 5 години,пък после се обличай както си искаш.Не е болка за умиране.Според мен някои от вас преувеличават.
Нито ме познаваш нито нищо.От къде разбра каква съм?Явно съдиш по аватара.Аман от ограничени създания като тебе.Първоначално написано от Naughty_
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
Оффф малката слез малко на земята.Нито ти си хубава нито двата парцала върху тебе!
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
Що бе аз се кефя...!![]()
Макар,че бих искала аз да си направя дизайна 'щот тия дет са за нас са като в Хогуъртс брат...хаха ужасни са синя карирана пола с червеникаво оранжев пуловер и риза ... ужас.Амааа все едно...незнам искам да видя ко е с униформи,пък ако не ме кефи 'бала съм ги.Няя я нося!![]()
алооооооооо я успокойте страстите тука бе.много са филмирате всичките.сладката кучка нарежда,другите и те даъ не останем по-назад.еми курва е момичето.кво имате срещу курвите?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Олееее не се бях сетил...как искам от мъж да се превърна в жена,за да мога да ти завиждам на "красотата",кифло кифлоооооооооооо
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ЛелелелелКви са тия тъпи спорове бе??Аз само мога да кажа,че това момиче на снимката с ''униформата'' прилича на всичко друго,но не и на ученичка !
![]()