.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Стига сте пискали,никой не ви пита.
    Ще правите каквото кажат отгоре.
    Пък и във всяка що годе цивилизована страна има униформи.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    При нас пък 11 и 12 клас няма да им въвеждат
    НЕСПРАВЕДЛИВОСТТТТТТТТТТТ ТТТТТТТТТТТТ
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Re: Бясна съм!Тъпи униформиии

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    mi eto moita ot avatara

http://prikachi.com/files/472381J.jpg

imam o6te koito iska da pi6ee
    Чудя се кога ще спреш да се хвалиш с пълната си липса на вкус и класа...

По темата: По принцип съм привърженик на униформите(много аниме и японски филми със секси момчета в жестоки униформи, примерно http://bp0.blogger.com/_oARDPZdFGRE/...h/kurogin.jpeg и http://www.showwallpaper.com/wallpaper/0704/007945.jpg)... Обаче лилаво и червено?! OMG...
    Тоя профил или е менте направен от съученик на личността на снимката или е някоя от класните "кукли" - сладкУ ама главичката куха като на кукла....

По темата - да,нагло е да ни дават тея униформи.Освен това не мога да си представя цяла седмица да ходя с един кат дрехи - ами докато успея събота и неделя да ги пусна за пране тея гнусотии ще се вмиришат бе тяхната леля!Да не говорим че това е само допълнителен разход - министъра не мисли че майка ми като взема 440 лв на месец не може да даде ей така още поне 120 за униформа + средно 300 за учебници,помагала и други простотии...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    40 Miles from the Sun
    Вие сте ебати лиглите. С кеф гледам как зам.директорката спира някви пълни идиотки и ги сбръчква за дето са без униформи. И аз не си нося униформата, но защото никой друг не я носи. Лично аз нямам проблем, нито имам нужда всеки ден да си показвам дрешките в даскало. Имам си живот и извън него, където могат да се видят.

Аве аз съм тотално против униформите
    ТОВА СИ Е ОГРАНИЧАВАНЕ на личната свобода.
    Едва ли има някои който да не иска да си облече мега удобните дрехи и да си отиде на училище, отколкото да нахлузва някви униформи.
    Имаше в началото някъв коментар за това че УНИФОРМИТЕ ЗА ЗНАК ЗА ГОРДОСТ И ПРИНАДЛЕЖНОСТ .... BULLSHIT. Сега остава да напраят ограничения за коса и подобни както преди 2-3 века
    Имаше наскоро пример няква директорка незнам си къде гонела ученици с дълга коса и един 12 класник не може завърши, защото отстоява правата си .... Ненормалници
    Вечерен час не беше, ся униформи навсякъде утре сиг това за косата ще измислят
    АА ПЛС искам развием темата шото съм мнооо запален да си отстоявам правата

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Daniella_ тези униформи са напълно невъзможни!Само са някакв мираж
    Знам.Просто исках да постна нещо.
    Бтв в нашето училище казха,че ще носим униформи,но не казаха какви ще са.И всички сме в неведение...

Мисля,че нещо подобно е приемлив вариант

Или това

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Цитирай Първоначално написано от crazy_blondi
    От Януари месец ще ни въвеждат униформи.Аззз съм твърдо протв на всичкото отгори ще е цялостна.Някфи тъпи дънки и светло лилаво мангалски блузи и червен пуловер и златен надпис.Като някфа циганка супре съм БЯСНА КАк ще носяяя такова нещо.Не мога секи ден да ходя с една блуза и с едни дънки цяла годинаааааа Сичко ни е добре до униформи упрели Офффффффффффффф
    Като затворници в затвор
    фани се гръмни бе притесняваш се че няма да можеш да си изкарваш циците навън и така ще спрат да те заглежат най-вече заради такива като тебе трябва да ги въведат НЕЗАБАВНО лудо блонди

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Честно ти казвам,по-голяма ку%ва от теб няма.Защо не си отвориш цяла темата където да вписваш тарифите за свирка,задна,69,ножица и т.н и свободното си време.Направо отивай през летният сезон във Варна,резервирай си някоя плочка пред Катедралата и поискай да те финансират по програма ФАР на Европейският Съюз да ти лепнат един пилон...божеее
    А за изкуственото ти самочувствие да не говорим!
    Ако знае баща тииии...
    КАК МЕ НАРИЧАШ КУРВАА ПО ЕДНА СНИМКА БЕЕ ДА ТИ ЕБААТ МАЙКАТА МРЪСНА ДА ТИ УМРЕ СЕМЕЙСТВОТО

На бати умното момиче.До там ли ти стига интелекта бе какиното?
    Ако толкова си падаш по кълненото,дай да ти урдя една "седенка" с пенсионерките от вашето селце,а какво ще кажеш?
    Ама то работата край главен път E79,на това ви учи.Като мине някой тираджия,освириш го и ти хвърли 1 лв за свършената работа и така...милата тя!

От Януари месец ще ни въвеждат униформи.Аззз съм твърдо протв на всичкото отгори ще е цялостна.Някфи тъпи дънки и светло лилаво мангалски блузи и червен пуловер и златен надпис.Като някфа циганка супре съм БЯСНА КАк ще носяяя такова нещо.Не мога секи ден да ходя с една блуза и с едни дънки цяла годинаааааа Сичко ни е добре до униформи упрели Офффффффффффффф
    Като затворници в затвор
    И в нашата гимназия ще въвеждат униформи догодина. И аз също като останалите (сигурно) давам по 100-200 лева за дънки, но ще се налага да ходя с гаден панталон. Е, голямо чудо!

Оспокой се малко, и при мен не е цветущо положението, но не се правя на интересен по форумите.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    И теб като те гледам съм сигурен, че си яко интелигентна и вероятно имаш по - страхотни доводи простив униформите. Защото този с носенето на една блуза е тъп - те са няколко комплекта, ма оуууу!!! Другото за което мога да се обзаложа е, че се обличаш не по-малко шарено и сигурно си голяма фенка на Преслава! По друг начин не мога да си обясня тъпото ти мнение за униформите, а освен може би поредния пример за комплексарщина...защо така? Няма ли друг начин да изпъкнеш освен с парцалките, които татко и мама ще ти купят, а?
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    И теб като те гледам съм сигурен, че си яко интелигентна и вероятно имаш по - страхотни доводи простив униформите.
    Това до мен ли е адресирано ве?

наще униформи ще са яки..най-много ми е кеф за вратовръзката!
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

sladky2008,не си интересна/eн вече с този профил,направи по-култова ебавка..

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от chocoleptic
    sladky2008,не си интересна/eн вече с този профил,направи по-култова ебавка..
    подкрепям
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Блонди, успокой се Скоро всички училища ще въведат униформи, нищо не можеш да направиш, това е заповед на министъра. Не мога да разбера какво толкова сте се разквичали, на запад елитните гимнзии отдавна са въвели тази система, това е вид гордост - че принадлежиш към това училище.
    В България определено имаме нужда,основно защото не е нормално определени индивиди да ходят на училище обелечени като за магистралата. Ти може да не си от тях, но мнозина кифлички се кипрят като за модно ревю, сякаш ходят на училище, само да си покажат дрехите.
    наистина ли има такава заповед че униформите са задължителни,защото аз мисля че в нашето училище няма скоро да има униформи всички учители май са твърдо против
    To infinity and beyond.

Честно ти казвам,по-голяма ку%ва от теб няма.Защо не си отвориш цяла темата където да вписваш тарифите за свирка,задна,69,ножица и т.н и свободното си време.Направо отивай през летният сезон във Варна,резервирай си някоя плочка пред Катедралата и поискай да те финансират по програма ФАР на Европейският Съюз да ти лепнат един пилон...божеее
    Ако знае баща тииии...
    КАК МЕ НАРИЧАШ КУРВАА ПО ЕДНА СНИМКА БЕЕ ДА ТИ ЕБААТ МАЙКАТА МРЪСНА ДА ТИ УМРЕ СЕМЕЙСТВОТО

Ако толкова си падаш по кълненото,дай да ти урдя една "седенка" с пенсионерките от вашето селце,а какво ще кажеш?
    Ама то работата край главен път E79,на това ви учи.Като мине някой тираджия,освириш го и ти хвърли 1 лв за свършената работа и така...милата тя!
    Да те смачка тир бе НЕ съм к***а то дори не ме познаваш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Умриии ти и цялото ти семейство педал
    kak m0je da kaje6 na nqkoi da mu umre semeistvoto?!?
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Ако знае баща тииии...

Да те смачка тир бе НЕ съм к***а то дори не ме познаваш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Умриии ти и цялото ти семейство педал

Дано тогава да не минеш през мен,че какъвто комплексиран слон сии...въх,по-зле и от тир си.
    Мда,педал съм,ходя духам на баща ти всяка вечер *една целувчица за теб с омацаната ми уста от на баща ти*

Град
    somewhere over the rainbow
    Какво пък..Ще ги носиш 5 години,пък после се обличай както си искаш. Не е болка за умиране.Според мен някои от вас преувеличават.

Град
    sLAduraniA

Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Като затворници в затвор
    фани се гръмни бе притесняваш се че няма да можеш да си изкарваш циците навън и така ще спрат да те заглежат най-вече заради такива като тебе трябва да ги въведат НЕЗАБАВНО лудо блонди
    Нито ме познаваш нито нищо.От къде разбра каква съм?Явно съдиш по аватара.Аман от ограничени създания като тебе.
    I believe I can fly... I believe I can touch the sky

Град
    sLAduraniA
    Цитирай Първоначално написано от Daniella_
    Колкото до момичето ,на което се изказаха доста епитети - снимката не е чак толкова курвенска и наистина от една смика не може да се каже кой ,какъв е.Щеше да бъде курвенско ,ако беше с ботуши на 20см платформа в циганско жълто Все тая
    така е.. то тялото почти не се вижда от униформата и ме изкараха курваа.. сигурна съм че тва е от завист щото униформата ми е хубава и аз също

Оффф малката слез малко на земята.Нито ти си хубава нито двата парцала върху тебе!
    I believe I can fly... I believe I can touch the sky

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Що бе аз се кефя...!
    Макар,че бих искала аз да си направя дизайна 'щот тия дет са за нас са като в Хогуъртс брат...хаха ужасни са синя карирана пола с червеникаво оранжев пуловер и риза ... ужас.Амааа все едно...незнам искам да видя ко е с униформи,пък ако не ме кефи 'бала съм ги.Няя я нося!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    алооооооооо я успокойте страстите тука бе.много са филмирате всичките.сладката кучка нарежда,другите и те даъ не останем по-назад.еми курва е момичето.кво имате срещу курвите?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    Ако знае баща тииии...

kak m0je da kaje6 na nqkoi da mu umre semeistvoto?!?
    а как може да ме наричат курваа само защото съм по хубава от тях и щото завиждат и от една снимка с униформа к***те с униформи ли ходят..тогава всички ученички са к**ви Писна ми от тъпиииии хора пуктете се от завист и от яд грозните завиждат и е напълно нормално

Олееее не се бях сетил...как искам от мъж да се превърна в жена,за да мога да ти завиждам на "красотата",кифло кифлоооооооооооо

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на dark_wings
    Лелелелел Кви са тия тъпи спорове бе??Аз само мога да кажа,че това момиче на снимката с ''униформата'' прилича на всичко друго,но не и на ученичка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си