- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бясна съм!Тъпи униформиии
Какво бих направил аз :
Щях да си нося униформата... та нали няма изискване по какъв начин да я носиш... на обратно ..
Понеже аз тази година бях абитуриент,не са ме карали да нося униформа,но 8 9 и 10-ти клас бяха задължени... честно да ти кажа видял съм най-много 10 човека от цялото училище с униформи и никой нищо не им каза,а разпорежданията уж бяха охраната да не ги допуска в училише,ако не си ги носят...
dance
бе..на теб ако не ти се учи каквото и да въведат няма да ти налеят мозък в главата.Аз съм За униформите,щото някой забравят, че отиват на училище,а на модно ревю или на дискотека + тва с униформа няма да те оглеждат,няма да съдят какъв си според облеклото.При нас ги въведоха тази година и са сиви поли с розово каре,сиво сако,черен панталон,и розова тениска..
ain't no party like a Thug Life party cuz a Thug Life party don't stop..
Нищо подобно. Не съм казвала ти какво можеш да пишеш, просто не ми е ясно защо се намесваш...Първоначално написано от Schneeflocke
А, и би ли ми посочила правописната ми грешка?![]()
Наистина чета и не мога да повярвамПървоначално написано от chocoleptic
.
Аз също не понасям разни к.у.р.в.и.ч.к.и с напутници и 15 сантиметрови токчета с обеци на всякъде. Нужно ли е отново да принизяват всички до едно ниво - униформа.Пък вече ще си позволя да конкретизирам:Извинявам се много - дънки,керемидено-червен пуловер и тъмно синя риза на бяло райе ..... това ли е стил,с това ли трябва да се гордея аз.Та по добре да ни бяха взели от ония гащеризони, оранжевите, на служителите на Чистота - същият ефект.Нужно ни е просто правило или някакво ограничение в това какво можем да носим и проблема с невръстните магистралки е решен.
А най-потресена съм от това че като ги гледам - изрусени с токчета с Гучи и Версаче по тях и с най-голяма наглост заявява че е соцялно слаба и на всичкото отгоре била ЗА униформите.Кому е нужно цялото това лицемерие? Защо трябва да приемем нещо което всъщност неискаме само и само да е гадно на тези които мразим, като ощетяваме себе си и всички останали?
И най-мразя израза: "ами като не ти изнася се премести в друго училище"
Чакай малко бе, аз ли съм се борила 2 години - да хода на уроци почти всеки ден за да вляза в училището което искам.Ами всъщност да и съм го избрала заради добрия му профил и препоръки.Никаде не е пишело че става дума за униформи.Ами аз няма да се премстя,просто няма да стане.И ще нося тази помия(униформата) не защото искам а защото ме задължават,защото целят да ме направят една от многото,защото целят комунизъм.Толкова по лошо за тези които я искат.Тоест те нямат нищо против да си мълчат,да се сливат с останалите,да ги няма.Това че искам да се откроявам не ме прави нито по лоша нито по богата.Прави ме решителна,амбициозна и развива комбинативното ми мислене,да не говорим че простото комбиниране на цветовете е показателно за художници и дизайнери.И когато сложим тапата.Спрем нуждата от това да се откроим губим потенцялни кадри заради някой,ядосал се на оскъдното облекло на група момичета.
Ами това е България.В крайна сметка ние сме едно нищо в едно нищо в едно още по голямо нищо и когато случайно някой поиска да е нещо респективно бива принуждаван да се слее с нищото което го обкръжава.
Могат да ми забранят всичко да ме принудят всичко, но не могат да облекат свободата ми и желанието ми за самоизява в униформа.Ако не всички бяхме "овце" то може би щеше да е друго. Но заега е така и поне до кра яна живота ни няма да се промени.
Така че както се казва: Носете си новите дрехи! опааа![]()
Айде ще го променим: Носете си новите дрехи в Събота и Неделя и то не близо до даскалои се кефете на живота щото е кратък
ПП:Сори че така се размих и сори за правописа
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Аз пък много искам и в моето училище да въведът униформи.И както някои потребители бяха казали на по-предните страници-училището е място за изява на знанията,не на дрехите.
И аз не ти казвам какво да пишеш. Просто се дразня, когато някой прави забележка за правописа, а в същото време допуска грешка. Пред "ако" се пише запетая, ако не знаеш........Първоначално написано от o0ps
Първоначално написано от Arista
Ти си от НФСГ просто, няма как![]()
По същата логика и аз мога да те нарека неграмотна, защото явно не правиш разлика между правопис и пунктуация.Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
Хайде стига сме спамили. Разбрах какво искаш да ми кажеш и приемам забележката.
Първоначално написано от Sarge
Ахам!
И тоя едноух старец просто ми къса нервичките всеки ден.
Ти от там ли си ?
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Първоначално написано от Arista
Разбира се, че съм от там, не те нерви само тебе, вярвай ми. Най-култовото даскало е тва. Скивам само някакви елечета, ризи на райета и си викам е те това са от нашите
![]()
И кво става в крайна сметка ?!
Раздувате по форуми колко сте разярени и несъгласни и накрая се примирявате като добри овчици и носите униформи..
Хъ.
Правя разлика между правопис и пунктуация. А ти правиш ли разлика между грамотно писане и правилна употреба на термини? Ако искаше да спреш спама, нямаше да ме нападаш....Първоначално написано от o0ps
![]()
Momi4etata v uniforma izglejdat po 4arovni![]()
A i vse pak otivate na u4ili6te ne na diskoteka q.
Еми това е положението . Бясна или не никoй не те пита дали искаш или не . Поне се надявам вашите униформи да са хубави .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
бррр, униформи...такова животно и пари да ми дават няма да сложа ве. Няма начин просто цяло едно училище да е еднакво облечено, че да не сме в затвора. Само на едно се чуда: 90% от училищата се в такова състояние, че не се знае кога ще ти падне на главата, съблекални няма, тоалетните са просто в окаяно състояние, но министъра се е загрижил за дрехите ни...е, когато училищата станат на европейско ниво, тогава нека носим униформи. Как човек ще се гордее с училището си, като то прилича на и аз незнам на какво. Същото е и по физеческо: ми извинявайте, ма като няма съблекални няма и да се преобличаме по екипи! А пък аз лично имам голяма непоносимост към определени материи дрехи и препарати, та си представям, ако ми набутат униформа от точна такава материя как цял ден ще ме сърби ли сърби, а аз ще се почесвам ли почесвам
...Ма поне поне при нас директорката каза, че докато министъра не ни задължи униформи няма да се въвеждат. А пък и ние достатъчно стоиме по половин ден с престилките в лабораториите, затова...
И какво, сутрих охраната ще ме проверява колко пари имам в мен лиджобните ни ще определят,нали се говореше така по едно време![]()
![]()
![]()
![]()
...тоя министър е много зле май
![]()
Според мен най-добрият вариант е да се въведат някакви норми за облеклото и външния вид-обувки с ток до еди колко си см, блузи без дълбоки деколтета, приблизителна дължина на полите.Така хем всеки ще си е облечен според вкуса, хем няма да има ученички облечени като за магистралата.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...