- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бясна съм!Тъпи униформиии
От Януари месец ще ни въвеждат униформи.Аззз съм твърдо протв![]()
![]()
на всичкото отгори ще е цялостна.Някфи тъпи дънки и светло лилаво мангалски блузи и червен пуловер и златен надпис.Като някфа циганка супре съм БЯСНА КАк ще носяяя такова нещо.Не мога секи ден да ходя с една блуза и с едни дънки цяла годинаааааа
![]()
![]()
Сичко ни е добре до униформи упрели Офффффффффффффф
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като затворници в затвор![]()
![]()
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
Блонди, успокой сеСкоро всички училища ще въведат униформи, нищо не можеш да направиш, това е заповед на министъра. Не мога да разбера какво толкова сте се разквичали, на запад елитните гимнзии отдавна са въвели тази система, това е вид гордост - че принадлежиш към това училище.
В България определено имаме нужда,основно защото не е нормално определени индивиди да ходят на училище обелечени като за магистралата. Ти може да не си от тях, но мнозина кифлички се кипрят като за модно ревю, сякаш ходят на училище, само да си покажат дрехите.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Вашите униформи пак са по-добре. Аз ходих 3 години със сив панталон(светло синя пола), розова риза(за момчетата синя) и тъмно син елек с златни инициали на училището ми. Всеки, разбира се, има свое мнение и както се случва често в България, тези мнения само се казват и нищо не става. Трябва да отбележа, че в някои училища те вече са въведени, но все още не са станали задължителни за всички ученици.
Основният аргумент на защитниците за униформите е това, че те ще заличат социалните различия между учениците. А противниците им твърдят, че всеки е индивидуалност и точно различията между хората не бива да бъдат заличавани. Аз не съм съгласна и с двете твърдения. Материалното положение на един ученик не се показва единствено с нови и скъпи дрехи, а по много други начини - бижута, телефони, друга техника, посещавани места и заведения извън учебно време, но влияещи на самочувствието и социалния статус като цяло. Униформата сама по себе си не е нещо лошо, не е задължително старомодно и грозно облекло. Според мен основното предимство на униформата е създаването на чувство за принадлежност към общността на твоето училище.
"Колкото повече, толкова повече..!"
В моето училище щели да ги въвеждат от другата година![]()
Аз съм съгласна ако унигормите ни приличат на това:
Поличката ще е по-добре да бъде в цвета на сакото.
Обувките естествено по желание,но тези са примерни.
И освен полата поне панталона/дънките за момичетата да е прилепнал или поне да е с ниска талия.Не мисля,че някой би обул панталон с висока талия в днешно време.Ако панталона и полата от униформата която мислят да слагат в моето училище са с висока талия веднага отивам при шивача..
И аз мисля,че е по-добре да кажат в какъв цвят трабва да е униформата и всеки ученик да си купи сако,риза,панталон и пола по негов личен избор за модел.Все пак всички сме различни и модел които на един стои добре не означава,че ще стой така и на друг човек!
Другото което е аз не искам да се слагат уноформи защото ги слагат някви скапани и мека казано отвратително грозни и плата не е хубав и изобщо не бих тръгнала с една така отвратителна униформа!
И аз бях на същото мнение, когато въведоха в нашето , но в последствие размислих, друго си е.И между другото по описанието вашите са 10000 пъти по -хубави от нашите ето увери се самаПървоначално написано от crazy_blondi
:
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Че аз доколкото знам,всеки ученик си взема по два комплекта от униформата.Някак си не си представям 5 дена с едни и същи дрехи да ходиш,без да ги переш.Мърлява история е.На мен не ми пука,ако въведат униформи в училището ми,защото жени заемат по-високите постове като зам.директори,пом.директор и др.,т.е няма да изберат нещо смотано,печени са.
Съгласна съм да си нося униформичката,само да не ме задължават да нося пола.Мразя,мразя,мразя!
И още нещо:
[b]Окей,за теб е гордост или за тоя,тръгнал че такава би трябвало да е идеята на униформите,но аз го смятам за тъпо.Все едно принадлежиш към някакво стадо,безличен си,като ходещ билборд си.От друга страна,наистина има някои,които простоо ти пада шапката като ги видиш.На такъв индивид се натъкнах преди месец.10-11-12 клас да е била,някъде там.С къси дънкови панталонки,бели потушки,изтощена от черната боя коса,с едни дълги обици,мнооого фдт,потник,който поприкриваше пъпа й(и само него,защото деколтето беше до пъпа) и бяло якенце над кръста.Нищо,че навън бе 5-10 градуса.Вчера се натъквам на друг такъв индивид в същата възрастова граница.С перхидролено изрусена коса,чисто права,мнооооооого фдт,руж,нарисувани вежди(ебати чупката си беше направила...много злобна изглеждаше),червило от онея...бели ли,какви са,абе модерни сред фолк съсловието,с черно кожено якенце,черен панталон,ботушки до коляното и естествено-дамска чантичка.Аз гледах ей такатова е вид гордост - че принадлежиш към това училище.и се питах къде съм попаднала.Министъра бил казал,че трябвало да се въведат униформи,след година-две и джобните ни ще определят,нали се говореше така по едно време...В тая държавица,вместо да оправят същинските проблеми като корупцията,домашното и детско насилие,хилядите изнасилвачи и педофили,те се чудят кво да измислят,колкото да отчетът някаква дейност.
![]()
да не си била в ГЧЕ Бургас?Първоначално написано от cveteto64
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ти пък да не си от Икономиката в Бурас,щото те имат подобни униформиПървоначално написано от Sparkle_diamond
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не мисля,че униформите са токова важни има къде къде по важни неща да се оправят в училищата в Бг.Не стига,че половината ходят с "такова голямо желание" на училище пък ся с униформите.........
И на всичкото отгоре не можем да си купим две а само еднаа това вече е Тъпооо![]()
И поне да съчетаваха малко цветове материиии....
И въобще лятото Юни месец с дълъг ръкав.Незнам супер не е обмислено това.
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
^ хм найстина не са обмислили всичко като хората.Как ще ви оставят лятото с дълъг ръкав+ това как така само ч униформа
![]()
Иначе за някой от по-горните коментари-как ще ни определят джобните,като има хора който просто ядът/харчат повече от други???![]()
Ох на нас като ни въвеждат униформи ако са някви скапани ще навия доста хора да се вдигнем на протест поне да не са някви бабешки с висока таия и т.н![]()
Ужас тоя министър се побърка...
ааабе деца слагайте униформите и мълчете![]()
![]()
![]()
Смяташ ли, че ги интересува модата като избират униформите? рофл крит
The Spark
Чудя се кога ще спреш да се хвалиш с пълната си липса на вкус и класа...Първоначално написано от sladky2008
По темата: По принцип съм привърженик на униформите(много аниме и японски филми със секси момчета в жестоки униформи, примерно http://bp0.blogger.com/_oARDPZdFGRE/...h/kurogin.jpeg и http://www.showwallpaper.com/wallpaper/0704/007945.jpg)... Обаче лилаво и червено?! OMG...![]()
oooo taq mn me kefi de da bqhaПървоначално написано от "sladky2008
ama sig nqma da sa takiva
nie o6te nqmame
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
[/quote]Първоначално написано от sladky2008
хаа..типична курва.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
За мен униформите са пълен абсурд!Поредната изцепка на министъра!Добре че идната година завършвам!Но едва ли в моето училище ще ни задължат ,защото сме към министерството на културата,но както и да е де...Мене не ми пука много,радвам се че изчезвам от пределите на училището!Не искам аз да съм там,а те да си правят каквото искат,да използват учениците като опитни зайчета,дай да направим някоя реформа,та да видим какво ще стане...Сега точно се правят най-различни промени в образованието-то стачки ли не бяха,измислени матури... и ние го отнасяме!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
пхахха,намерила се коя да го каже,ти си още по-голяма курва.Първоначално написано от pandelka
ее,sweetsunshine,пусна снимки на култови дрехи на Burberry.
Ох и аз ще се съглася на пола на каре( http://tanka.co.uk/burberrydev/us/Au...berryCheck.gif ),полошъртче на лакост,бърбери или пери и некви сладки елегантни обувчици и некво сако примерно.Те това рай,ама тея дрехи струват повече от цялото ми училище.
иначе аз много искам униформа,ама още нямаме.
Честно ти казвам,по-голяма ку%ва от теб няма.Защо не си отвориш цяла темата където да вписваш тарифите за свирка,задна,69,ножица и т.н и свободното си време.Направо отивай през летният сезон във Варна,резервирай си някоя плочка пред Катедралата и поискай да те финансират по програма ФАР на Европейският Съюз да ти лепнат един пилон...божеееПървоначално написано от sladky2008
А за изкуственото ти самочувствие да не говорим!
Ако знае баща тииии...
Дааааааааа! И въпреки униформите даскалото е мн готино.да не си била в ГЧЕ Бургас?![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
sladky униформата е мн хубава нз що обръщаш внимание. мн харесвам ученички пиши плсс![]()
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Първо, носила съм само мажоретна униформа и не беше синя. Второ, униформата ти е хубава, но...всеки човек с поне малко вкус ще ти каже, че не се носи с черни чорапи. Трето, времето ми за униформи отмина. Четвърто, измий си устата със сапунче. Пето, разходи се до Четвърти километър - там имат много хубави дрешки за деца като теб.Първоначално написано от sladky2008
Ще се съглася на униформи,ако са като на аниметата.Примерно Vampire Knight![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
В моето у-ще също ще има униформи нямаме право на глас!При нас също ще са цялостни и класнияни каза че се взимат по 2 комплекта :P
Пък и аз искам до някаде да имаме униформии ! Да се гордея със моето у4илищеее по - добро от негоо нямаааа във целоо бг !!![]()
Ако униформите изглеждаха така,нещо леко ( ?!) невъзможно..
Или
Или
Или
хаха тва и тотално невъзможно,според мен униформите не са най-удачното разрешение на въпроса с момичетата ,които ходят с деколтета до пъпа,защото по този начин се накзват и момичетата ,които се обличат като мен.. бтв има наредба,която забранява да се ходи "неприлично" облечен в даскало (написах го в кавички ,защото всеки разибра различно) както и да е,аз съм против.Така не си личи нашата индивудалност,а това е най важно за днешния тийн:P
Колкото до момичето ,на което се изказаха доста епитети - снимката не е чак толкова курвенска и наистина от една смика не може да се каже кой ,какъв е.Щеше да бъде курвенско ,ако беше с ботуши на 20см платформа в циганско жълто![]()
Все тая
![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Daniella_ тези униформи са напълно невъзможни!Само са някакв мираж