.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Е как да ги спра?

Става въпрос за малки гнойни пъпчици, които се появяват само около брадичката. Доскоро нямах абсолютно нищо, но не знам какво става от няколко месеца. Много ме дразнят, а и не е приятно. Мазах се с какво ли не, но ефекта е или никакъв, или краткотраен. Ползвах Акне аут, което по принцип ми е помагало преди време, но сега не помогна. Салицилов спирт също не помага. Гарние Пюр 3 в 1 също... Хума.. Просто искам някак да ги спра да се появяват! Ако някой знае как, нека да каже. Ще съм му адски благодарна.

Изстискваш ги, след това ги минаваш със Салицилов спирт 2 % и Хлорнитромицин (( 5 таблетки изсипваш в шишенцето )) и мисля, че ще мине.Само не прекалявай със това, ползвай го веднъж до 2 пъти седмично, за да не си увредиш кожата, както направих аз.Мисля, че ефектът ще е отличен.

Град
    българия
    Аз лятото имах същия проблем.Даже много се беше задълбочил и бяха почннали да ми излизат огромни пъпки (които ме дразнеха и аз чоплех,което не е хубаво) , но ми препоръчаха ЗИНЕРИТ(Zineryt),но трябва да се ползва сутрин и вечер и много гадно мирише,но аз съм много доволна-лицето ми се изчисти и вече не ми излизаха.
    Казвам в минало защото от 1-2 седмици не се мажа редовно и понякога хич и пак почнаха да се появяват

П.П. малко е скъпичко за големината си (около 15 лв. за 30 мл).Ако някой си го купи да прочете упътването,защото са 2 шишенца и се смесват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си