.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен

Перфекционист съм

Влюбвал съм се не малко пъти, но така и не съм се усмелявал да поканя момиче на среща, т.н..., поради простата причина, че съм перфекционист. Винаги ще намеря някакъв недостатък на момичето и ще се замисля "Аз наистина ли я харесвам, струва ли си да се хабя за нея?". Даже един път си харесах една и само заради една нейна изцепка спрях да я харесвам Кажете ми, какво да правя? Ако продължавам да бъда такъв перфекционист едва ли скоро ще имам възможността да прекарвам известна част от времето си...с момиче, което наистина(!) обичам.

*Цензура!
    Точка 13 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Мамка му, перфекционист съм

Цитирай Първоначално написано от darking
    Влюбвал съм се не малко пъти, но така и не съм се усмелявал да поканя момиче на среща, т.н..., поради простата причина, че съм перфекционист. Винаги ще намеря някакъв недостатък на момичето и ще се замисля "Аз наистина ли я харесвам, струва ли си да се хабя за нея?". Даже един път си харесах една и само заради една нейна изцепка спрях да я харесвам Кажете ми, какво да правя? Ако продължавам да бъда такъв перфекционист едва ли скоро ще имам възможността да прекарвам известна част от времето си...с момиче, което наистина(!) обичам.
    няма да намериш перфентна ... снижи си малко стандарта....

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Всичко зависи от теб.. Свикни с факта,че никъде няма да намериш перфектното момиче .. ,защото просто такова няма ..!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ами въпросът е ти перфектен ли си?...за да търсиш перфектно момчиче и да си перфекционист трябва ти самият да си перфектен...аз силно се съмнявам в това,защото перфектни хора няма.Следващият път когато тръгнеш да се разделяш с дадено момиче си задаи въпроса аз перфектен ли съм? Много мразя такива хора смятащи се за перфектни,слез на Земята перфектно нещо няма.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ми .. ще ти разкажа една история , дето леля ми ми я разказа вчера ...
    Едно момче постоянно търсел перфектното момиче, но винаги попадал на неподходящи. Най-накрая срещнал перфектното момиче . Умно, красиво , забавно .. Абе въобще всичко , което той искал. НО .. тя не искала да е с него , защото .. ТОЙ не бил перфектен" ..
    Сам си прави изводите...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

perfektni na toq swqt nqma.. swikwai

Град
    бълХаристан
    ми много ясно че няма да намериш перфектното момиче, оти тя е отдавна с мен, ко че ти обърне внимание на тебе? ни караш ес класа, ни имаш верту, ни си бабаит кат мене с голем.... бицепс де

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Никой не е перфектен.. докато не се влюбиш в него.....ама ти явно до такава степен си се вманиачил в тва твое "перфектно",че чак не можеш да се влюбиш.... бъди малко по-широко скроен... бъди строг към себе си,не към другите... Перфектни хора не съществуват.... и по принцип не трябва да се изисква нещо от някой,което ти не можеш да дадеш ... 1во ти стани перфектен,после търси и изисквай момичето до теб да е перфектно

Град
    Долината На Идиотщината
    Ми перфектна няма така че май ще си останеш сам..

Голям фен Аватара на beb4yy

Re: Мамка му, перфекционист съм

Цитирай Първоначално написано от darking
    МАЙ СЕ ИМАШ ЗА БОГ?

Замисли се малко.Префектна няма да намериш така че давай по-спокойно ; ))
    Stay up all night with the stars *

За да търсиш перфектна,замисли се първо дали ти си такъв?
    Всъщност има ли иделани хора?-не ,е значи няма да откриеш момиче без недостатък.Няма човек без недостатък.Даже твоят недостатък е,че искаш прекалено много.Снижи малко тези изисквания и си потърси сродна душа,която да отговаря на интересите ти
    Малко сме разумните.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ти май нито знаеш какво е наистина да си се влюбил нито нищо!Защото любовта е сляпа,не би обърнал внимание на такива минимални грешки от страна на девоиката!Ще пораснеш и за тези неща има време!

Град
    Студентски град!
    Пфф кво нахранихте момчето...то помощ ли иска или хранения и критики....не си прерфектционист просто не си срещнал подходящата и намираш кусури на др момичета...мисля,че не си над 35,че да бързаш и да се притесняваш,че няма си намериш гадже така че спокойно...гледай си кефа...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз съм така...Обаче сега се опитвам да променя това...Защото,не ми е много в полза...Пък и загубих страшно много,заради това...Наистина няма нищо перфектно в никого...Когато светът стане перфектен,тогава ние също ще станем...!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    а ти перфектен ли си да ти е** маиката
    ... колегата си изпусна нервите

Какво означава за теб перфектна, а замисляш ли се че утре тази перфектност нама да я има

Чувал ли си максимата, че "живота е сурав и курав" , само няколко месеца са розови и след това е реалността.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Тя трябва да е перфектна .. единствено в твоите очи . .
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    За мен това не е перфекционизъм, а самовлюбеност... Ще си намериш майстора...
    Или пък изпитваш страх от това да не бъдеш прецакан и това ти е оправданието - че си перфекционист...
    The reasons of love... <3

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    а ти перфектен ли си да ти е** маиката
    Не знам кой трябва да си ебе майката Аз, че не съм перфектен - не съм. Просто много се дразня, че не мога да харесвам някое момиче повече от един месец. Все нещо във външния вид или характера няма да ми хареса и чувствата сами си отиват. Вие май не разбирате, че това не е самовлюбеност, а...проблем!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    Ямбол
    Снижи стандарта.. перфектни няма!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Ми .. ще ти разкажа една история , дето леля ми ми я разказа вчера ...
    Едно момче постоянно търсел перфектното момиче, но винаги попадал на неподходящи. Най-накрая срещнал перфектното момиче . Умно, красиво , забавно .. Абе въобще всичко , което той искал. НО .. тя не искала да е с него , защото .. ТОЙ не бил перфектен" ..
    Сам си прави изводите...
    Най-хубавото нещо, което съм чела!Браво!

няма идеални човече, онея мацки дето са супер натокани и си мислят, че са идеални със самочувствие на гръцки богини също са спек
    никой не е идеален, въпроса е колко можеш да си понижиш стандарта за да може дадено момиче да отговаря на него иначе моя съвет е да си търсиш якото момиче, но също така да "уважаваш" и тези които отговарят до известна степен, щото ... сега му е времето
    Си прааа кот си искам уе..еее?!?!

Супер фен Аватара на nymphadora
    другите вече казаха общо взето всичко
    Аз ще обобщя-ПЕРФЕКТНИ ХОРА НЯМА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си