.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на alehole

Противозачатъчни или презеративи..

ЗДР !
    Искам да ви попитам когато правите секс на какво залагате
    1.Какви противозачатъчни пиете?От колко време?Как се отразяват на здравето ви има ли странични ефекти?
    2.Като отидеш на гинеколог как може да разбере дали си девствена...И какви са начините да се разбере Питам защото споря с една приятелка ...
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    na vsi4ki vidove protivoza4atu4ni si pi6e kakvi strani4ni efekti imat te.no ako nqma6 18 godini nai dobre zalaji na prezarvativite

Град
    Hidden Village of Konoha

Re: Противозачатъчни или презеративи..

1.Аз съм на противозачатъчни, защото е НАУЧНО доказано, че са по-ефективни от презервативите. Презервативите имат само 75% ефективност, а хапчетата - 98-99%. Пия ги от 5 месеца - Ясмин - имат ХУБАВИ странични ефекти - изчиства се кожата, растат косата и ноктите, поддържа теглото (имам предвид не се качват излишни кила) и т.н.
    2.Гинеколога само с един най-формален външен преглед може да види дали си девствена или не, не е особено сложно, даже и аз ако те видя мога да ти кажа
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Голям фен Аватара на alehole
    Mерси за изчерпателните отговори ам сериозно ли само ей така като погледне може да разбере Как пък така
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Аз ползвам и противозачатъчни(Ясмин) и презервативи. Така си реших да е за сега.
    Пия ги от скоро...може би седмица и половина и за сега нямам странични ефекти...отразяват ми се добре...цикълът ми беше безболезнен,свърши по-бързо и малко се понадух в гърдите,което забелязвам
    Не са ми предписани от гинеколог...
    Гинекологът като ти прави преглед знае дали си девствена...то се вижда. Може да провериш и сама с огледалце.
    Изгежда така

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    na vsi4ki vidove protivoza4atu4ni si pi6e kakvi strani4ni efekti imat te.no ako nqma6 18 godini nai dobre zalaji na prezarvativite

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Презервативите са по добре ако секса е за 1 нощ или сте от малко време с гаджето ти!Но когато вече имаш една стабилна връзка е по добре да минеш на противозачатачни!
    И презервативите предпазват и то болести,а противозачатачните НЕ!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от BurningDesire
    1.Аз съм на противозачатъчни, защото е НАУЧНО доказано, че са по-ефективни от презервативите. Презервативите имат само 75% ефективност, а хапчетата - 98-99%. Пия ги от 5 месеца - Ясмин - имат ХУБАВИ странични ефекти - изчиства се кожата, растат косата и ноктите, поддържа теглото (имам предвид не се качват излишни кила) и т.н.
    2.Гинеколога само с един най-формален външен преглед може да види дали си девствена или не, не е особено сложно, даже и аз ако те видя мога да ти кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си