.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Защо не му става ?

Проблемът ми е много голям , с моят приятел миналата седмица искахме да правим секс , нямаше нищо смущаващо и озадачаващо . Аз му извъртях една френска , сложихме презерватива и си беше станал , обаче явно че не е бил достатачно станал , защото не можа да влезе , той се разстрои и аз се разтроих и го попитах дали не го възбуждам , и той каза че го възбуждам , обаче тези дни е имал много интимни нощи сам със самия себе си и неговия си , и може би затова ... Това възможно ли е ? и от какво се получава ? искам да уточня , че искахме да спим за пръв път(заедно) и условията не бяха много добри , тоест наблизо имаше и други хора ....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    dori da se e skusval ot 4ikii nqq na4in da ne mu stane osven ako ne se pritesnqva ne6to osobeno puk ako mu e za purvi put

Въпреки че си се опитала да го предразположиш с френска,момчето се е притеснило тъкмо преди да започне същинския екшън. Пък и това,че е имало и други хора наоколо...и аз бих се притеснила.Също така на някои момчета им спада,когато си слагат презерватив.Пробвайте следващия път в по-спокойна обстановка,ако е възможно.

xaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxa intimni noshti sus samiq sebe si xaxaxaxaxaxaxa
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ако е зоофил

Много точно си преценила - факторите са : 1. За първи път 2. Други хора, които го смущават 3. Явно той няма достатъчно опит и от там няма сигурноста в себе си.

защо излагаш момчето

При някои момчета се случва да им падне от самия презерватив. Незнам как се случва, но не веднъж съм го виждала пък и в компанията все мъже са били та си говорили много за това. Може и от притеснение да е, от пренавиване, от неопитност. Не си мисли че проблема си ти, много мъже имат такива моменти особено в началото на половия си живот. Така че горе главата въпрос на нагласа е.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    може да е бил притеснен от нещо

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от shell
    може да е бил притеснен от нещо
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

TO mom4eto moje da nqma problemi..KAk taka nqma da razberete dali e napulno gotov ili 4asti4no ..Ponqkoga prezervativite gi stqgat i im spada kogato gi slojat..MOq priqtel ima takuv problem..probvaite bez ako ste sigurni v sebe si..

еми нз...може би момчето се е притесниЛо щом ще е за 1ви път...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от elki4ka
    еми нз...може би момчето се е притесниЛо щом ще е за 1ви път...
    za purvi put 6te e s neq ina4e ne im e za purvi put i na dvamata

Това говори за ниска култура и възраст не повече от 15 години.

Зависи...

Обществения полов акт е нещо сложно, защото трябва да си концентрираш психиката само и единствено върху секса, защото в противе случай няма повишаване на хормона тестостерон.

Слагането на презерватива довежда до стягане на пениса, което допълнително разконцентрира момчето, ако му е 1 път, започват да му се въртят много неща в главата - Ау, дали ще се справя, за първи път ми е? Ами ако се изложа? И нали ги знаете гадните закони на Мърфи?

Ерекцията се предизвиква от възбуда, но, ако има други фактори, които да го смущават, дори притеснения за нещо в главата му, тогава пениса губи своя размер. Точка.

Да напишеш такава тема е позорно.

Re: Защо не му става ?

Цитирай Първоначално написано от Krissty
    обаче тези дни е имал много интимни нощи сам със самия себе си и неговия си , и може би затова ... .
    lol

Опитайте пак и пак докато му стане, най вероятно е на присическа основа и сле няколко опита би трябвало да се оправи но трябва да сте само и да няма вероятност някой да ви притесни

Цитирай Първоначално написано от zwezdichkaTa
    обаче тези дни е имал много интимни нощи сам със самия себе си и неговия си , и може би затова ... .
    lol

не го възбуждаш тва е

problemat ima re6enie
    1- ako 4esto mastrubira sam
    2- ako e gey
    3- ako e imponenten

Опитвайте отново и отново и той ще се отпусне и ще стане.

ами аз не мисля че не го възбуждам , защото констатирах че проблема идва тогава когато трябва да "влезе вътре" , иначе през останалото време , докато си палуваме преди това , всичко е наред и е съвсем готов , става не-готов преди да го мушне

ами аз не мисля че не го възбуждам , защото констатирах че проблема идва тогава когато трябва да "влезе вътре" , иначе през останалото време , докато си палуваме преди това , всичко е наред и е съвсем готов , става не-готов преди да го мушне

Какъв речник само......

Град
    Pleven

Проблемът ми е много голям , с моят приятел миналата седмица искахме да правим секс , нямаше нищо смущаващо и озадачаващо . Аз му извъртях една френска , сложихме презерватива и си беше станал , обаче явно че не е бил достатачно станал , защото не можа да влезе , той се разстрои и аз се разтроих и го попитах дали не го възбуждам , и той каза че го възбуждам , обаче тези дни е имал много интимни нощи сам със самия себе си и неговия си , и може би затова ... Това възможно ли е ? и от какво се получава ? искам да уточня , че искахме да спим за пръв път(заедно) и условията не бяха много добри , тоест наблизо имаше и други хора ....

zdr mila,az imah su6tia problem min sedmica 6toto i az togava pravih sex s priatelq mi za 1 put i na nego su6to taka ne mu stava6e i tukmo da vleze i kvo..zaspiva ama toi seki den si bii ru4ni ako me razbira6 i sum 100 % sig 4e e zaradi tova 6toot go nakarah da spre da si bie za 1 sedmica i posle tolkova mn mu staa6e 4e go praihme za 1 den okolo 4,5 puti i taka ve4e si4ko e ok-USPERH

Град
    бълХаристан
    може да няма тръпка

аз лично се възбуждам по-трудно и мразя презервативите, щото ми се е случвало и на мене да ми падне като го сложа, а преди тва да е бил желязо
    обаче ако има тръпка, например когато с гаджето сме в нас и нощно време искаме да го направим а баща ми спи в съседната стая направо не мога да го укротя! не ще да падне изобщо - тогава приятелката ми се моли да спра, а моя малък приятел не ще да ляга... издържам повече от час и я оставям да си почива, защото се изтощава направо
    пробвайте да има по-голяма тръпка!

abe to tfa e nqkakav edini4en sly4ai... ne vqrvam da ne my stava izobshto prosto moje da opitate bez prezervativ.. iiii da go predrazpolojish oshte malko 4e ne da se vazbydi em posle dane moje da te zabrai i da my stoi na 90 gradysa cqla ve4er

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ili priqtelqt ti e gei ili ti si grozna
    GTA Stunting

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си