.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Hybrid View

Супер фен Аватара на Riot
    no guts no glory
    Моля ?!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    [quote="Raybeez"]е*** съм ви коледата и лицемерието и фалшивите ценности, ето ви малко коледно настроение:

http://www.bgphoto.net/request/photo...8/7207557/.jpg

http://www.bgphoto.net/request/photo...8/7207554/.jpg

http://www.bgphoto.net/request/photo...8/7181564/.jpg

http://www.bgphoto.net/request/photo...8/7181561/.jpg

http://www.bgphoto.net/request/photo...8/7181546/.jpg

quote]
    как може да пуснеш такива снимки и да се ебаваш по този начин?!

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    да съм се ебавал?

ооооооооо дам, да покажеш на принцеските, че по света има и неща, които не са елхични, гирлянди и чудене колко скъп подарък ще получат е ебаване...
    Точно това щях да кажа, че поста ти нямаше общо с ебаване. Подкрепям поста, който пусна Рейбийз, защото има неща, за които никой не говори. А от друга страна Коледа е толкова "гнусен" празник! Глупави усмивки, преяли и препили хора, тъпи подараци и прочее...И голямата част от стадото се втурват с лудо блеене към магазините, където чакат лешоядите.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

hottie
    Guest
    К*Р за Коледа и от мен !!!!!

да съм се ебавал?

ооооооооо дам, да покажеш на принцеските, че по света има и неща, които не са елхични, гирлянди и чудене колко скъп подарък ще получат е ебаване...

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СЪМ ПУСНАЛ ТЕМА ЗА КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ КАЧВАЙ ТАКИВА СНИМКИ ... КОГАТО ПУСНА ТЕМА ЗА ГЛАДНИТЕ ДЕЦА ВЪВ АФРИКА ТОГАВА МИ СЛОЖИ ТЕЯ !!!!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Този път - един кур за коледа и от мен.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Този път - един "мъжки полов орган" за коледа и от мен.
    И от мен!!! Двойно...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    да съм се ебавал?

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СЪМ ПУСНАЛ ТЕМА ЗА КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ КАЧВАЙ ТАКИВА СНИМКИ ... КОГАТО ПУСНА ТЕМА ЗА ГЛАДНИТЕ ДЕЦА ВЪВ АФРИКА ТОГАВА МИ СЛОЖИ ТЕЯ !!!!!!
    Какво значи коледно настроение? Това значи ли, че на Коледа се счита, че всичко е хубаво, всички са щастливи и птичките пеят? Това е пълна лъжа. Напротив Коледа е много по-тъжна от всички останали дни, защото има бездомни, гладни, пребити, болни хора които са самотни точно на този ден, на който се счита че всичко е прекрасно.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    К*Р за Коледа и от мен !!!!!
    и от мен
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

ВСИЧКИ КОИТО НЕ ИСКАТЕ ДА ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА А ДА МИ ПИШЕТЕ КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР КУР
    НАПРАВЕТЕ СИ СПЕЦИАЛНА ТЕМА КУР !!!

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    да съм се ебавал?

Какво значи коледно настроение? Това значи ли, че на Коледа се счита, че всичко е хубаво, всички са щастливи и птичките пеят? Това е пълна лъжа. Напротив Коледа е много по-тъжна от всички останали дни, защото има бездомни, гладни, пребити, болни хора които са самотни точно на този ден, на който се счита че всичко е прекрасно.
    Включително и филмари, които се опитват да дразнят, но не знаят как!

Супер фен Аватара на Deadlock
    обичам Коледа.

Мега фен Аватара на babity
    Съгласна с неосайд. Пък и не мисля, че моята Коледа може да е лицемерна. Ние почти никога нямаме подаръци (или ако имаме са нещо дребно, което се изяжда за 15-тина минути), караме се и задължително някой реве по празниците. Обаче има и весели моменти и пак си е хубаво... Кyр за комерсиалната Коледа, моята не е такава.

Супер фен
    Ахахааъъхах. Смотани нещастници МАЙКИТЕ ВИ ДА ЕБА на ВСИЧКИ . Това че вашето ежедневие е сиво, скучно, еднообразно, изпълнено с депресия и сексуална незадоволеност си е ваш проблем. От къде се събрахте толкова хейтъри на 1 място. Рейбийз, приятелю за какво се бориш ? Екцентричност и различие във форума като постваш снимки намерени в гоглето? Пука ли ти много за бедните хора които карат Коледа с лъжичка олио хранителна дажба, пука ли ти за децата в Африка които гладуват, за децата в България които нямат родители и т.н. Пука ли ти ? Пука ли ти за хората които умират всеки ден. Пука ли затова че в момента някъде по света има погребение а ти си надул музиката ? Отговор-не. Покажи какво си направил за тях, какво си допринесъл за да бъдат по - добре? Каква инициатива си направил за да помогнеш? Кажи ми кажи ми моля те. Лицемер си ти щото се правиш на добрия самарянин само и само за да получиш "+1" зад твоето мнение. А ние какво да правим ? Да режем вените че някой си умира от глад и да не се храним ? Да сме тъжни на Коледа, да плачем ? Нека ти цитирам другаря Сталин : "смъртта на 1 човек е трагедия, смъртта на хиляди статистика". Боли ме "мъжкия полов орган" (гледам този лаф доста е нашумял) за тея хора и всички нещастници по света.

Кажете ми вие хейтърчета гнусни и противни на какво ви е яд ? Че хората имат коледно настроение и са щастливи ? Че могат да правят шопинг. Че имат парите да си го позволят, а вие не можете ? Еми скочете от някой блок тоГЪЗ.

Обичам Коледа. Обожавам я. Обожавам и декември месец. Настроението ми е чудесно всеки божи ден и всеки божи ден се събуждам с усмивка. Чувствам се страхотно и нямам търпение до този празник. На 25-26 съм циментиран у дома на топло с 50 грама марихуана точно 5 авера и здраво набиване на вкусотиите приготвени от майка ми и яко веселба. Пък на вас които сте криви и ви е все тая за Коледа майната ви

Весела Коледа !

Поздрави !

Merry Blood Christmas
    Хубава е Коледа, имайки в предвид, че на 26 декември имам имен ден (сън).

Цитирай Първоначално написано от merediana
    http://www.bgphoto.net/photos/23921/633554385279808750.jpg
    http://www.bgphoto.net/photos/23921/...5199027500.jpg
    http://www.bgphoto.net/photos/23921/...1085240000.jpg

ей тея тричките от поста на Рейбийз са доста добри,
    утре ще ги скицирам с въглен

Иначе наближи ли Коледа почвам да се сдухвам
    Това е болест, не е липса на храна.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ахахааъъхах. Смотани нещастници МАЙКИТЕ ВИ ДА е** на ВСИЧКИ . Това че вашето ежедневие е сиво, скучно, еднообразно, изпълнено с депресия и сексуална незадоволеност си е ваш проблем. От къде се събрахте толкова хейтъри на 1 място. Рейбийз, приятелю за какво се бориш ? Екцентричност и различие във форума като постваш снимки намерени в гоглето? Пука ли ти много за бедните хора които карат Коледа с лъжичка олио хранителна дажба, пука ли ти за децата в Африка които гладуват, за децата в България които нямат родители и т.н. Пука ли ти ? Пука ли ти за хората които умират всеки ден. Пука ли затова че в момента някъде по света има погребение а ти си надул музиката ? Отговор-не. Покажи какво си направил за тях, какво си допринесъл за да бъдат по - добре? Каква инициатива си направил за да помогнеш? Кажи ми кажи ми моля те. Лицемер си ти щото се правиш на добрия самарянин само и само за да получиш "+1" зад твоето мнение. А ние какво да правим ? Да режем вените че някой си умира от глад и да не се храним ? Да сме тъжни на Коледа, да плачем ? Нека ти цитирам другаря Сталин : "смъртта на 1 човек е трагедия, смъртта на хиляди статистика". Боли ме "мъжкия полов орган" (гледам този лаф доста е нашумял) за тея хора и всички нещастници по света.

Кажете ми вие хейтърчета гнусни и противни на какво ви е яд ? Че хората имат коледно настроение и са щастливи ? Че могат да правят шопинг. Че имат парите да си го позволят, а вие не можете ? Еми скочете от някой блок тоГЪЗ.

Обичам Коледа. Обожавам я. Обожавам и декември месец. Настроението ми е чудесно всеки божи ден и всеки божи ден се събуждам с усмивка. Чувствам се страхотно и нямам търпение до този празник. На 25-26 съм циментиран у дома на топло с 50 грама марихуана точно 5 авера и здраво набиване на вкусотиите приготвени от майка ми и яко веселба. Пък на вас които сте криви и ви е все тая за Коледа майната ви

Весела Коледа !

Поздрави !
    Леко с обидите, пич!
    От къде разбра, че са ни скучни и депресирани животите?! Това от един пост ли го схвана или просто си ръсиш простотии наред!
    Хахаха, това, което каза за парите...ти кух ли си ?
    Първо не си схванал какво искаме да кажем!Второ пишеш глупости.
    Всеки има право на мнение, а ти са не си ли хейтър БЕ? Седни си на трътката и гледай, да разбираш повече постовете с мнение, което на теб не ти изнася!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    http://storage3.album.bg/921/sany2405_f31a6_9403272.jpg
    http://storage3.album.bg/fce/sany2404_3714e_9403259.jpg
    http://storage3.album.bg/1b3/sany2402_2a911_9403240.jpg

Коледа е хубаво нещо, но само когато имаш настроение за него.

Не разваляйте темата с излишните си коментари, не сте интересни.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Коледа има две лица...

Едното от тях - щастието, дребните подаръци, чувството да бъдеш с тези, които обичаш, миризмата на канела, усмивките...Нещо...истинско.

И другото лице - с принудителни подаръци, които задължително трябва да са ненужи и скъпи, пазаруването, преяждането... Всичко материално и до голяма степен - поза. Давам пример за подарък на класната - събираме по 5лв. И за какво го правим? За да й подарим 3тата поредна картина, а половината от събраните пари да отидат в джоба на събиращите ги... Смисълът на коледа не в това. Бих дала и 20лв отгоре, ако просто дадем събраните пари в дом за сираци, например. И не защото е Коледа, а просто защото го искаме...

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    http://storage3.album.bg/921/sany2405_f31a6_9403272.jpg
    http://storage3.album.bg/fce/sany2404_3714e_9403259.jpg
    http://storage3.album.bg/1b3/sany2402_2a911_9403240.jpg

Коледа е хубаво нещо, но само когато имаш настроение за него.

Не разваляйте темата с излишните си коментари, не сте интересни.
    Хъх, а някой прави ли се на интересен? Просто всеки си споделя мнението, много сте тънкообидни

Супер фен
    Моя живот не се върти около марихуаната, но тя заема част от него и така ще бъде за напред. А че съм паразит, да паразит човече и така ми харесва дяволски много. Разбира се че ще живея така. Ще цедя до дупка на нашето хипнотизирано, неориентирано и болно общество. Всъщност в България няма дори 1 ясно изградено общество, но това е друг въпрос. Разбира се че живота ( не света, както твърдиш ) е прекрасен, но твоята хейтърска призма не може да го възприеме.

Аз съм правил, правя и ще правя нещо за хората, но това един паразит дали би го разбрал?
    Кажи какво си направил за тях искам да видя инциативите и мероприятеята които си предприел зад тях. Покажи, докажи, не говори общи и сухи приказки. И аз мога да парадирам как помагам на всеки човек който видя сеш ли се ?

Аз ли съм лицемер?
    Защото не си затварям очите?
    Защото всяка година разправям, че Коледа е просто един фалшив празник, който се обуславя единствено с фалшиви усмивки, купуване на подаръци и гузна благотворителност, за да ни е леко на съвестта през останалото време в годината, докато пак сме игнорантни?
    Повярвай ми никой не си затваря очите, просто на хората не им пука за другите хора. Какво си ми разпоказвал някви снимки на неща които даже не си виждал със собствените си очи ? Чувал ли си за Украински холокост ? Надали и малко хора са чували. Пукнали са между 13 и 15 млн украинци а ние тука жалваме 6 млн евреи които са си умрели напълно заслужено. Е ? Нека ти кажа нещо. Коледа е добър повод в който да се събереш със семейство, роднини и приятели и да си направиш хубавото. Това че ти нямаш този шанс си е лично твой проблем и не ни засяга. След като не ти харесва Коледа не пиши в коледните теми и не ние нямаме нужда някакъв си лицемер да ни отваря очите и да парадира какви изверги сме само и само защото обичаме този празник, понеже на другите хора не им е наред ВСИЧКО.

Пука ли ти на теб за нещо в този живот?
    Нещата за които ми пука се броят на петте пръста на ръката ми !

Имаш ли цели или идеали?
    Имам 1 цел. Да взема образование и с негова помощ от паразит в обществото да стана паразит във вътрешността на системата. Да се осигуря маТриално. И понеже ще кажеш че съм скапан материалист ще те светна че аз имам собствено виждане за живота повлияно от боклуците които виждам как се разхождат по улицата с патронче водка или шише спирт купено от аптеката, от бездомниците, от наркоманите, от циганите от просяците и от продажниците. Не, не очаквай да проявя смиление към гладуващи хора. Защото те избират лесния начин, да седне и да чака просия вместо да отиде да работи някъде, лесния начин в който да даде последните си пари от пенсията за да се напие, вместо да работи. Докато човек има мозък и физическа енергия то той може да постигне много. ...НЕВЪЗМОЖНОТО е нищо.... а.к.а. Мохамед Али !

Идеали ?!?! Какво е това ? Не нямам идеали, не подражавам на някви хора само защото са известни и нашумели. Аз не съм копирач, а оригинал !

А сега ти ми отговори. По какъв начин изразяваш съпричастието си към такива хора ?!?! Което до известна степен се препокрива с първия ми въпрос.

Или всичко се свежда до марихуаната, тъпеенето с подобните на теб и плюскането?
    Свежда се до марихуаната, но аз не тъпея, а се забавлявам като я пуша и си правя кефа. А плюскането е удоволствието което не пропускам след като се напуша. Сега какво ? Трябва да съм гузен защото ям като съм гладен ли ?

Аз ли съм "хейтърче гнусно" при положение, че ти раздаде курове на всички по земята, които не са имали късмет да са паразити?
    Не е необходим късмет за да станеш паразит. Или се раждаш такъв или ставаш такъв, обстоятелствата са без значение. Акъл имаш ли ---> оправяш се. Ако си глупав --- > твой проблем , не мой !

Зададох ти много въпроси, на които така и не получих отговора. Явно така ти отърва...е тогава не ме съди че съм такъв защото и на мене така ми отърва

Поздрави !

Леко с обидите, пич!
    От къде разбра, че са ни скучни и депресирани животите?! Това от един пост ли го схвана или просто си ръсиш простотии наред!
    Всеки има право на мнение, а ти са не си ли хейтър БЕ? Седни си на трътката и гледай, да разбираш повече постовете с мнение, което на теб не ти изнася!
    Как се разбира ?!? Като видиш няколко субекта от тоя форум да хейтват постоянно във весели и приятни теми ти става ясно за какво иде реч. То и 1 пост ми е достатъчен за да си изградя мнение за даден човек. Това че на тебе ти трябва повече е отделен въпрос който не ме вълнува. Аз не съм твърдял никъде че никой няма право на мнение... Ти видял ли си някъде такова нещо? Седи си ти на трътката щото като те гледам си доволно заблуден и неориентиран. Като не ми изнася някво мнение го контрирам и толкоз...

Поздрави и за теб !

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Моя живот не се върти около марихуаната, но тя заема част от него и така ще бъде за напред. А че съм паразит, да паразит човече и така ми харесва дяволски много. Разбира се че ще живея така. Ще цедя до дупка на нашето хипнотизирано, неориентирано и болно общество. Всъщност в България няма дори 1 ясно изградено общество, но това е друг въпрос. Разбира се че живота ( не света, както твърдиш ) е прекрасен, но твоята хейтърска призма не може да го възприеме.

Аз съм правил, правя и ще правя нещо за хората, но това един паразит дали би го разбрал?
    Кажи какво си направил за тях искам да видя инциативите и мероприятеята които си предприел зад тях. Покажи, докажи, не говори общи и сухи приказки. И аз мога да парадирам как помагам на всеки човек който видя сеш ли се ?

Аз ли съм лицемер?
    Защото не си затварям очите?
    Защото всяка година разправям, че Коледа е просто един фалшив празник, който се обуславя единствено с фалшиви усмивки, купуване на подаръци и гузна благотворителност, за да ни е леко на съвестта през останалото време в годината, докато пак сме игнорантни?
    Повярвай ми никой не си затваря очите, просто на хората не им пука за другите хора. Какво си ми разпоказвал някви снимки на неща които даже не си виждал със собствените си очи ? Чувал ли си за Украински холокост ? Надали и малко хора са чували. Пукнали са между 13 и 15 млн украинци а ние тука жалваме 6 млн евреи които са си умрели напълно заслужено. Е ? Нека ти кажа нещо. Коледа е добър повод в който да се събереш със семейство, роднини и приятели и да си направиш хубавото. Това че ти нямаш този шанс си е лично твой проблем и не ни засяга. След като не ти харесва Коледа не пиши в коледните теми и не ние нямаме нужда някакъв си лицемер да ни отваря очите и да парадира какви изверги сме само и само защото обичаме този празник, понеже на другите хора не им е наред ВСИЧКО.

Пука ли ти на теб за нещо в този живот?
    Нещата за които ми пука се броят на петте пръста на ръката ми !

Имаш ли цели или идеали?
    Имам 1 цел. Да взема образование и с негова помощ от паразит в обществото да стана паразит във вътрешността на системата. Да се осигуря маТриално. И понеже ще кажеш че съм скапан материалист ще те светна че аз имам собствено виждане за живота повлияно от боклуците които виждам как се разхождат по улицата с патронче водка или шише спирт купено от аптеката, от бездомниците, от наркоманите, от циганите от просяците и от продажниците. Не, не очаквай да проявя смиление към гладуващи хора. Защото те избират лесния начин, да седне и да чака просия вместо да отиде да работи някъде, лесния начин в който да даде последните си пари от пенсията за да се напие, вместо да работи. Докато човек има мозък и физическа енергия то той може да постигне много. ...НЕВЪЗМОЖНОТО е нищо.... а.к.а. Мохамед Али !

Идеали ?!?! Какво е това ? Не нямам идеали, не подражавам на някви хора само защото са известни и нашумели. Аз не съм копирач, а оригинал !

А сега ти ми отговори. По какъв начин изразяваш съпричастието си към такива хора ?!?! Което до известна степен се препокрива с първия ми въпрос.

Или всичко се свежда до марихуаната, тъпеенето с подобните на теб и плюскането?
    Свежда се до марихуаната, но аз не тъпея, а се забавлявам като я пуша и си правя кефа. А плюскането е удоволствието което не пропускам след като се напуша. Сега какво ? Трябва да съм гузен защото ям като съм гладен ли ?

Аз ли съм "хейтърче гнусно" при положение, че ти раздаде курове на всички по земята, които не са имали късмет да са паразити?
    Не е необходим късмет за да станеш паразит. Или се раждаш такъв или ставаш такъв, обстоятелствата са без значение. Акъл имаш ли ---> оправяш се. Ако си глупав --- > твой проблем , не мой !

Зададох ти много въпроси, на които така и не получих отговора. Явно така ти отърва...е тогава не ме съди че съм такъв защото и на мене така ми отърва

Поздрави !

Леко с обидите, пич!
    Как се разбира ?!? Като видиш няколко субекта от тоя форум да хейтват постоянно във весели и приятни теми ти става ясно за какво иде реч. То и 1 пост ми е достатъчен за да си изградя мнение за даден човек. Това че на тебе ти трябва повече е отделен въпрос който не ме вълнува. Аз не съм твърдял никъде че никой няма право на мнение... Ти видял ли си някъде такова нещо? Седи си ти на трътката щото като те гледам си доволно заблуден и неориентиран. Като не ми изнася някво мнение го контрирам и толкоз...

Поздрави и за теб !
    Eвала на апсолютно същото мнение съмм !!

Град
    Варна
    И трябваше да го цитираш?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Тъпо е да осирате празника. Някои наивници си имаме настроение и му се радваме.

Но защо ли се учудвам - всеки си търси внимание.
    Собственост на Canis_Dirus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си