.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Цитирай Първоначално написано от democratos
    Мрете коледни хейтъри! Мръсни комунисти, не можете да унищожите Коледа!

КОЛЕДА РУЛЗ!

Joy to the World, The Lord Has Come!!!
    Застреляй се, промит мозък!!!

Град
    Слънчевата система
    Недейте така бе хора!
    Коледа е семеен празник на който трябва да се събере семейството и да си изкара добре заедно.

Град
    Някъде по широкия свят...

КОЛЕДА РУЛЗ!

Аре да се гръмнеш демократично копеле ?
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Днес писахме някакво есе по английски за празниците, че тъкмо това писах.

не харесвам Коледа. и не толкова защото има толкова хора по света без късмет, а защото целият "коледен дух" е прост маркетингов трик. С глобализацията така нареченият празник, толкова се е комерсиализарал...
    Дядо Коледа е популярен благодарение на кока-кола. На бъдни вечер се яде пуйка. Къде отидоха традииците? къде се изгубиха типично българските ценности и идеали? Къде сме ние?
    просто лиспваме

нужно ли е да дойде Коледа, за да се сетят баба ми и дядо ми за мен? трябва ли да е някакъв празник, за да ме попита някой какво искам и от какво се нуждая? гади ми се от фалша и пошлостта на близки и далечни познати и техните мазни усмивки.

получавам картички и благопожелания от хора, които иначе биха ми изболи очите само, защото така "трябва". ако не купя скъпи и редки подаръци, то аз не обичам...

въобще цялата зима си е много измислен сезон. пада белият сняг и покрива цялата мръсотия и простотия по земята... но почне ли да се топи, кишата е по-грозна и отвращаваща дори и замазана реалност.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

КОЛЕДА РУЛЗ!

Какво правиш в темата?
    И как реши, че сме комунисти, ъ?
    Бахти кухия народ!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, на Коледа супер много пари харчим и сякаш само заради това не ми харесва. То като се почне с тея подаръци.. ама тая година няма за никой, мда. Все едно през останалата част от годината не мога да им подаря нещо. Но пък за сметка на това, ще се наям като диво прасе. Както се казваше в една реклама (май) - по Коледа се прекалява с много неща.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock
    обичам Коледа.
    аз също..незнам от каде идва тази омраза у вас за Коледа ?!

Мега фен Аватара на babity
    Сига бе, Коледа не е само големи харчове за подаръци и "лицемерие", както казваш. Да, съгласявам се, че многото пари, пръснати за подаръци са най - глупаво похарчени такива, но все пак ако нямаме и едната Коледа, на която да се съберем цялото семейство, да хапнем, да пийнем и да се посмеем, кога друг път я имаме тази възможност?

Целият ли живот ви се оповава на това да обвинявате всички останали колко са фалшиви, лицемерни, защото не вярват в това, което вярвате вие? От 2006-та година, от когато съм във форума, друго не съм видяла, поне в този раздел. Всички са забулени глупаци, идиоти, а вие не сте, защото "сте прогледнали истината", каквато и да е тя, така ли? Света се мени, хората се менят, времето, ценностите и въобще всичко останало се мени, не може да се промени. Разберете, че на 14 годишни не им пука от традиции, ценности, националиозъм и т.н., както не ви е пукало и на вас по това време. Обвинявате Коледа за шалшив празник и една от причините е престорената радост, за сметка на хора, които в този момент гладуват и нямат къде да живеят, е, те през останалото време не гладуват ли? И още нещо в тази връзка - цялото семейство, ако празнува Коледа и вие се надявате, че някой от някой си форум в интернет ще ви прочете постовете и ще се отрече от Коледа ли? Знаете, че няма да стане, защото за него е по-важно да се наяде, да си легне и да се наспи. Много лъжа и много лицемерие около Коледа, но обществото, от което почти нищо не зависи (примерно за телевизията) , то ли е виновно, че правят какви ли не кампании за набиране на средства точно около Коледа и Нова година? Въобще Коледа ли е виновна? И хората ли са виновни, че им промиват мозъците отвсякъде? А трябва ли да има някой въобще, който трябва да е виновен?

Към Рейбийз -> би ли обяснил за какво точно обвиняваш хората? Че се остават да бъдат манипулирани, но въпреки това има "оправия" ли? И защо ти самият почти непрекъснато, да не кажа в почти винаги, ... как да го кажа, "даваш акъл" и се опитваш да наложиш твоите вярвания на другите, на които много добре знаеш, че не им пука? Предполагам го правиш, защото искаш да покажеш, че хората могат да бъдат и истински, с по-нетрадиционни ценности, но твоето "истински" за други не е "истински", знаеш го. И не мислиш ли, че "да ни просветлиш" е твърде егоцентрично, защото някой друг пък може да ти каже "Ти пък кой си, че да даваш акъл?" . Искам да кажа, че въпросите ми към теб са сериозни и бих се радвала да ми отговориш, дори да е на част от тях, не на всички.

Не мисля, че е редно каквото ти кажат да го приемаш за чиста монета, но това не мисля, че означава да си подвластен за едно или друго е признак на слабост, идиотизъм, макар че много често е липса на собствено мнение, и въпреки това понякога се лагала просто.. да приемеш нещата такива каквито са. Да, има хора, които могат да променят нещо, това сме НИЕ като общество, дали тъпи или не, дали вярваме в Коледа или не, но никой не си прави труда да си мръдне дори пръста, защото , стигаме и до другия въпрос, се делим на този и онзи. А това смятам, че е може би един от най-големите проблеми. Идеалите да, тези идеали, за които говориш може би вече ги няма, както казваш "погребани" някъде на дъното, но в 21 век, век на развитие, бла-бла, идеалите вече ЯВНО не са тези за голяма част от хората, както и преди те постоянно са се меняли - всичко с времето си. Хората празнуват Коледа и я празнуват, защото явно намират нещо в нея - дали е зарадиструпалите се почивни дни, дали е, защото вярват в Иисус, дали защото е времето когато да се наплюскат или просто да спрат да мислят за проблемите си за малко - няма значение, щом им харесва да се радват хората, няма лошо.. поне според мен.
    Под "просветляване" имам предвид, че не само изказваш различната страна на нещата, ами и по някакъв вулгарен(?) начин я "налагаш". Който не се съгласи с теб, веднага омита пешкира. А овци за стригане винаги и навсякъде ще има.
    По последният въпрос мисля, че е ясно защо - защото всеки го мързи, мързи го до безбожие и чака на готово. Ако може даже някой да му сдъвче храната и да му я даде готова, сдъвкана.

Аз обичам тази Коледа.
    Понякога се дразня от цялата комерсиалност с цел получаване на пари, но в момента въобще не ми пука за това.
    На 21 пътувам за България и съм супер щастлива, така че моята Коледа поне ще е много хубава. И днес съм много щастлива за всички пари, които съм пръснала за подаръци ('щото не ги изкарвам сигурно) Но днес намерих един много хубав и стар комикс (200стр?) на Спайдърмен за гаджето и си намерих най-сетне индиански обици.
    Много се кефя.
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome

КОЛЕДА РУЛЗ!

Какво правиш в темата?
    И как реши, че сме комунисти, ъ?
    Бахти кухия народ!
    Вие не сте комунисти!
    Вие сте просто шайка хейтъри, които се мислят за интересни като псуват Коледа,Великден ... май само курбан-байряма не го храните ... що ли?!?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Все пак.. мен ме радва да гиздя коледната елха. Създавам нещо красиво. Как да не се кефя?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от InitialD

Вие не сте комунисти!
    Вие сте просто шайка хейтъри, които се мислят за интересни като псуват Коледа,Великден ... май само курбан-байряма не го храните ... що ли?!?!
    Точно се вдигна нивото на дискусията и ще дойдеш ти, за да ни дрънкаш циганските си приказки...
    Що!? Да не би да лъжа!?!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Просто никой не го интересуват циганските ти истории и евтините ливанско-християнски филми, сега пък в подписа си си сложил sXe банерче, а си толкова далеч от тия неща, че продължаваш да си единствено смешен...
    А ти бате си вечно най-правият и най-разбиращ ... верваш ли си ?!?!?!

Като се замисля, разбирам донякъде защо си прав да се отнасяш така с хора, примерно потребителя 2 поста над мен ^^. Казвам донякъде, защото явно съм твърде мекошава и винаги имам една отворена вратичка и се надявам все пак хората да са добри и да не са загубили човечността си, макар че да си кажем истината - такава вече няма. Просто всички си вярват, че са хванали Господ за шлифера, и вече едва ли не целият свят се върти около тях, но ще ги видим след 10 години като няма кой да им дава наготово в гагата. Все пак продължавам да си мисля, че една от причините за опадъка на моралните ценности се крие някъде в това, че се делим, а от там идва и озлобяването, от там и високото самочувствие, че сме непобедими и така в един омагьосан кръг.

Абе, хора, какво толкова ги обсъждате тези празници?! Като толкова не ви кефят, правите се, че не съществуват за вас, и това е. Това все пак са някакви си два-три дена, а вие ги обсъждате от един месец насам. Аз пък се кефя на празниците, радвам се, празнувам и това е! Вие не им се кефите – игнорирате ги, преставате да ги обсъждате и толкова!
    Стига сте се правили на интересни с тези курове.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Аз Коледа и без тия снимки не си я харесвам...тия празници са много шибани ..! Депресират ме

А феновете на коледа що не си се кефят самички за себе си, ми ми тровят съзнанието с 100 000 теми?
    Това са два- три дена, от един месец яко теми за подръци, гирлянди, елхички, еленчета, снимчици и кви ли не лайна.
    Кефи си се, празнувай си ги, кой ти пречи.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от hardball
    А феновете на коледа що не си се кефят самички за себе си, ми ми тровят съзнанието с 100 000 теми?
    Това са два- три дена, от един месец яко теми за подръци, гирлянди, елхички, еленчета, снимчици и кви ли не лайна.
    Кефи си се, празнувай си ги, кой ти пречи.
    Е, никой не ми пречи, ама наистина понякога е досадно с цялата тази суета. Затова не се и превземам толкова.

Еми ще мине, ще замине и ще се намери друго, по което половината да се превъзнасят, другата половина да псуват.
    В крайна сметка, който иска да си пази мнението за себе си да ходи на куклен театър :Р

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от MoMoXiXi
    Като се замисля, разбирам донякъде защо си прав да се отнасяш така с хора, примерно потребителя 2 поста над мен ^^. Казвам донякъде, защото явно съм твърде мекошава и винаги имам една отворена вратичка и се надявам все пак хората да са добри и да не са загубили човечността си, макар че да си кажем истината - такава вече няма. Просто всички си вярват, че са хванали Господ за шлифера, и вече едва ли не целият свят се върти около тях, но ще ги видим след 10 години като няма кой да им дава наготово в гагата. Все пак продължавам да си мисля, че една от причините за опадъка на моралните ценности се крие някъде в това, че се делим, а от там идва и озлобяването, от там и високото самочувствие, че сме непобедими и така в един омагьосан кръг.
    Толкова глупости на едно място не бях чел скоро .. барабар с мазненето към Екчо!

Аз пък обожавам Коледа и цялата суматоха около нея...обожавам да купувам подаръци на хората които обичам и така!Също така обожавам Коледния шопинг и всички украси и светлини и елхички и така...и разбира се бих била щастлива на Коледа да има сняг,а и освен това вярвам че "На КоЛеДа СтАвАт ЧуДеСа"

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    "На КоЛеДа СтАвАт ЧуДеСа"
    Бр@ВуУУуУУ нЪъъъ ТеБеЕЕ БебББЗиНкЪъЪъъ...

ама не стават, излез от филма
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Аз пък обожавам Коледа и цялата суматоха около нея...обожавам да купувам подаръци на хората които обичам и така!Също така обожавам Коледния шопинг и всички украси и светлини и елхички и така...и разбира се бих била щастлива на Коледа да има сняг,а и освен това вярвам че "На КоЛеДа СтАвАт ЧуДеСа"
    Коледния шопинг с главна, ебаси явлението, честно. Кои хора обичаш бе, ебаси и просташкия профил у импулсО имаш, лол?

^ +1
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си