Моя живот не се върти около марихуаната, но тя заема част от него и така ще бъде за напред. А че съм паразит, да паразит човече и така ми харесва дяволски много. Разбира се че ще живея така. Ще цедя до дупка на нашето хипнотизирано, неориентирано и болно общество. Всъщност в България няма дори 1 ясно изградено общество, но това е друг въпрос. Разбира се че живота ( не света, както твърдиш ) е прекрасен, но твоята хейтърска призма не може да го възприеме.

Аз съм правил, правя и ще правя нещо за хората, но това един паразит дали би го разбрал?
Кажи какво си направил за тях искам да видя инциативите и мероприятеята които си предприел зад тях. Покажи, докажи, не говори общи и сухи приказки. И аз мога да парадирам как помагам на всеки човек който видя сеш ли се ?

Аз ли съм лицемер?
Защото не си затварям очите?
Защото всяка година разправям, че Коледа е просто един фалшив празник, който се обуславя единствено с фалшиви усмивки, купуване на подаръци и гузна благотворителност, за да ни е леко на съвестта през останалото време в годината, докато пак сме игнорантни?
Повярвай ми никой не си затваря очите, просто на хората не им пука за другите хора. Какво си ми разпоказвал някви снимки на неща които даже не си виждал със собствените си очи ? Чувал ли си за Украински холокост ? Надали и малко хора са чували. Пукнали са между 13 и 15 млн украинци а ние тука жалваме 6 млн евреи които са си умрели напълно заслужено. Е ? Нека ти кажа нещо. Коледа е добър повод в който да се събереш със семейство, роднини и приятели и да си направиш хубавото. Това че ти нямаш този шанс си е лично твой проблем и не ни засяга. След като не ти харесва Коледа не пиши в коледните теми и не ние нямаме нужда някакъв си лицемер да ни отваря очите и да парадира какви изверги сме само и само защото обичаме този празник, понеже на другите хора не им е наред ВСИЧКО.

Пука ли ти на теб за нещо в този живот?
Нещата за които ми пука се броят на петте пръста на ръката ми !

Имаш ли цели или идеали?
Имам 1 цел. Да взема образование и с негова помощ от паразит в обществото да стана паразит във вътрешността на системата. Да се осигуря маТриално. И понеже ще кажеш че съм скапан материалист ще те светна че аз имам собствено виждане за живота повлияно от боклуците които виждам как се разхождат по улицата с патронче водка или шише спирт купено от аптеката, от бездомниците, от наркоманите, от циганите от просяците и от продажниците. Не, не очаквай да проявя смиление към гладуващи хора. Защото те избират лесния начин, да седне и да чака просия вместо да отиде да работи някъде, лесния начин в който да даде последните си пари от пенсията за да се напие, вместо да работи. Докато човек има мозък и физическа енергия то той може да постигне много. ...НЕВЪЗМОЖНОТО е нищо.... а.к.а. Мохамед Али !

Идеали ?!?! Какво е това ? Не нямам идеали, не подражавам на някви хора само защото са известни и нашумели. Аз не съм копирач, а оригинал !

А сега ти ми отговори. По какъв начин изразяваш съпричастието си към такива хора ?!?! Което до известна степен се препокрива с първия ми въпрос.

Или всичко се свежда до марихуаната, тъпеенето с подобните на теб и плюскането?
Свежда се до марихуаната, но аз не тъпея, а се забавлявам като я пуша и си правя кефа. А плюскането е удоволствието което не пропускам след като се напуша. Сега какво ? Трябва да съм гузен защото ям като съм гладен ли ?

Аз ли съм "хейтърче гнусно" при положение, че ти раздаде курове на всички по земята, които не са имали късмет да са паразити?
Не е необходим късмет за да станеш паразит. Или се раждаш такъв или ставаш такъв, обстоятелствата са без значение. Акъл имаш ли ---> оправяш се. Ако си глупав --- > твой проблем , не мой !

Зададох ти много въпроси, на които така и не получих отговора. Явно така ти отърва...е тогава не ме съди че съм такъв защото и на мене така ми отърва

Поздрави !

Леко с обидите, пич!
От къде разбра, че са ни скучни и депресирани животите?! Това от един пост ли го схвана или просто си ръсиш простотии наред!
Хахаха, това, което каза за парите...ти кух ли си ?
Първо не си схванал какво искаме да кажем!Второ пишеш глупости.
Всеки има право на мнение, а ти са не си ли хейтър БЕ? Седни си на трътката и гледай, да разбираш повече постовете с мнение, което на теб не ти изнася!
Как се разбира ?!? Като видиш няколко субекта от тоя форум да хейтват постоянно във весели и приятни теми ти става ясно за какво иде реч. То и 1 пост ми е достатъчен за да си изградя мнение за даден човек. Това че на тебе ти трябва повече е отделен въпрос който не ме вълнува. Аз не съм твърдял никъде че никой няма право на мнение... Ти видял ли си някъде такова нещо? Седи си ти на трътката щото като те гледам си доволно заблуден и неориентиран. Като не ми изнася някво мнение го контрирам и толкоз...

Поздрави и за теб !