.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на miShle

Не мога да разбера какво става..

Значи преди 3-4 дена получих една течение .. такова бяло ама много наситено бяло придружено със сърбеж.Бях убедена,че имам гъбички .. От 2 дена някъде обаче нищо ми няма нито сърби,нито имам течение .. А утре ще ходя на гинеколог и се чудя вече има ли смисъл да ходя .. Знам,че гъбичките не изчезват ей така от днес за утре .. и се чудя какво ми става. На някой случвало ли му се е нещо подобно ?!?
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Заминавай на лекар. Може и нищо сериозно да не, само да е била бактерийка от сапун, но може и друго да е. Няма да ти навреди да отидеш на лекар. Ми звучи като гъбички ако е на парцали, а не течение, но все пак не съм лекар да поставям диагноза. Шега не бива със здравето. Гъбички се получават от храна или алергия, също така от рязко отслабване, така че не се плаши не е нещо страшно.

Град
    Перник
    Чувал съм,че е нормално бялото течение,но ако има неприятен мирис,значи имаш гъбички..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Супер фен Аватара на miShle
    Ми не - няма мирис, нито пък е на парцали .. Аз попринцип като настина си имам течение.А сега съм болна от седмица.. Оф и аз не знам.Утре като отида на гинеколог ще разбера със сиг.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Дори и да няма първоначалните симптоми по дорбре навести генеколога за по сиурно! :P

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    иди на гинеколог за всеки случай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си