- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли той да знае
Ми скоро се запознах с едно момче и утре ще излизаме,но проблемът е,че той е доста по-голям от мен и има голям опит с целувките а аз никакъв,въпреки че всички си мислят че нали като имам...така да се каже...приятна външност и съм някоя която само сменя момчетата ,а това е наистина голяма заблуда![]()
според мен остави го той да води![]()
prosto mu kaji che ne si .Po - dobre da znae istinata i da e podgotven![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
+1Първоначално написано от nezavisim
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
То не е голяма философия ... Остави се на усещанията си и ще разбереш, че не е сложно![]()
УСПЕХ!
Ем за кво да му казваш?Като дойде момента ще се справиш по-добре,отколкото си очаквала .![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Остави се на мига и не му мисли толкова.![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Първоначално написано от Nathan
Същото щях да напиша и аз![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
СъгласнаПървоначално написано от Nathan
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
+954Първоначално написано от pandelka
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Това ще ти дойде отвътре. Няма за какво да му казваш. Постепенно и ти ще се отпуснеш.
ми и аз като се целувах за първи път се целувах с момче с доста по-голям опит ...Обаче не му казах , защото ме беше страх какво ще си помисли той
Ии накрая той ми каза : " Хмм ... явно имаш голям опит .. доста добре се справяш с целувките "
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
ima6 vreme da si iztgli6 film-a "Djon Takyr trqbva da umre" i da razbere6aide supeh
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Otpusni se i ne se pritesnqvai tolkova.
Naistina.ostavi go toi da vodi,pravi tova koeto ii toi. I moje dori da ne useti 4e ne si se celuvala dosega![]()
\Първоначално написано от l0v3
/
Да му е.а майката писна ми от шибаните ви лапешки теми за първи целувки и всякакви такива идиотщини !Осрали сте раздела и всичко,просто във форума изчезнаха добрите хора..
![]()
e ko pre4i da pitat pak ti sqka6 ne si pitala za ne6toПървоначално написано от nencuHka
![]()
Не е сложно, ще се справиш и без той да знае, че преди това не си се целувала.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
не му казвай.. само ще се изложиш.. целувките не са кой знае какво
абе нема казваш и тва евъпроса е да не си пияна и начинаеща в целувките щото става лошо тогава :P
Споко,няма да му казваш.После наистина ще видиш,че това не е нищо особенно и ще се справиш,даже съм сигорна,че той няма да разбере,че ти е за сефте.
Отпусни се и не го милси толкова. Просто следвай момчето и ще видиш , че всичко ще е наред. Както ти казаха по-нагоре , ако не се притесняваш той може даже и да не разбере.
Поне при мен беше така.
Успех!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."