За тези който не са чели темичката ето я: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...379&highlight=
Така нещата придобиха още по интересен характер.След като се забиха стабилно в дискотеката вече ходят.Окау с това няма никакъв проблем.Като се харесват да са заедно.Но не мога да понеса факта че постоянно като съм с нея слушам за него( да го наречем В.).Примера е от оня ден.Пихме кафе говорим си за абсолютни глупости и в един момент почвам да слушам как В щял да я вземе, как В еди си кво и т.н.Сега наближава и Нова година.До преди 2 седмици тя нямаше да кара Нова година тук, а онзи ден не забрави да спомене из между другото как за празника тя ще е с него някъде си.За капак и закъснявало и някакви филми от 1001 нощ.Слушам неща който са ми познати понеже аз минах по нейния път (не изцяло) преди 2 години.Сега ми е някак не нормално...не реално по точно.В крайна сметка се примирих че са заедно.Даже ги поздравявам.Аз също имам приятел но не мога да преглътна това че бяхме приятелки а сега се правим на добри познати и аз трябва да скланям глава за да не го отнесе моя приятел.Малко объркано се получава но имам нужда да чуя мнения на хора който не ме познават, незнаят историята...Нещата тотално се объркаха и вече незнам какво да правя и как да се държа...