- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето..
abe hora v susedniq klas ima edno momi4e deto e mn ... krasivo..aama e nqkfa svita ... nz ne govori mn mn ... kato po4na da i govorq ne6to ili da q pitam mi otg s po 2-3 dumi i mlukva...i se 4udq ... kak da i stana...priqtel![]()
![]()
Еми опитай да разбереш какво харесва и за какво обича да говори и говори за него... Де да знам - предразположи я някак си![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Еми .. примерно .. като я видиш казвай и "здрасти , как си " .. нещо такова постепенно се опитай да я накараш да се отпусне малко с теб..Като я видиш някъде отиди при нея и така .Всичко става с време .Много момичета са така.Красиви са,но не говорят един вид "сдухани " ...![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
emi da postoqnno se opitvam tova da pravq ama...samo kato q vidq kak se zatvarq v sebe si i se smaivam kfo da praq....Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
...ne e nqkoq grozna da kai6 4e q e sram ot neq si....
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми може би не се познавате все още достатъчно добре и не може да се отпусне... Междудругото съвета на pandelka е доста добър - поздравявай я като я видиш и постепенно с времето ще свикне. Не очаквай да й кажеш 2-3 изречения и вече да сте първи приятели, защото приятелството не се гради толкова лесно - нужно е време![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ei hora molq vi daite suvet...38 4oveka sa gledali temeta...i samo 2ma otgovorihaa![]()
![]()
![]()
Разбери какви интереси има. Опитай се да говориш с нея за тях. Помоли я да ти обясни нещо, което тя разбира, а ти не.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
По честите контакти с нея, макар и за по едно "Зрасти", водят до това, че тя ще свикне с теб и постепенно ще се отпусне. Тогава я заговори за нещо, кото я интересува и т.н.
GSM,Skype и т.н.
Покания я на кафе едва ли ще ти откаже,то само да стоиш и да пишеш тук няма да ти е от полза...
общувай често с нея за да свикне с теб .. с присъствието ти ... ако направиш нещо сега може и да я уплашиш ... постепенно ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
mirmark Пуснато на: Сря Дек 17, 2008 1:11 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
По честите контакти с нея, макар и за по едно "Зрасти", водят до това, че тя ще свикне с теб и постепенно ще се отпусне. Тогава я заговори за нещо, кото я интересува и т.н.
+ Аха ...
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Бреййй... Хем красива, хем скромна... Доста рядко срещана комбинация...
За да си говорите за нещо по-дълго време и съответно по тоя начин да се сближите, трябва да имате общи теми... Ако можеш по някакъв начин да разбереш от какво се интересува, със сигурност ще може да проведете по-дълъг разговор от 2-3 думи... Късмет...
Опитай се да разбереш нейните интереси, заговаряй я по-често и постепенно ще се отпусне![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Набутай я в кенефа ...
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Бъди веднъж по- смел и я заговори![]()
+ 1Първоначално написано от KillSwitchEngage
Задължително я покани да излезете някъде.. без значение къде : кафе, парк, кино.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от Lysit0
abe az mn puti q zagovarqm i v skype i pi6a ama...ddz sqka6 se sramuva ot ne6to...zatvarq se v sebe si i ne murda...
btw tfa za kafenceto i az si go mislih... :P
момче каквото и да правиш деистваи,че като доиде лошия батко ще я качи в BMW-то и краи (еи вече от 16 годишни ги вербуват бе,бати изпадналата нация)
ми за разчупване на леда може да я помолиш да ти помогне за нещо свързано с даскалото (урок, задача или разни такива ...) , по принцип затворените хора общо взето са отзивчиви (съвсем леко и наивни) което в твоя случай е добре защото ще я залъжеш по този начин (в добрия смисъл разбира се). по този начин ще се отпусне и ще стане по-разговорлива, естествено и ти трябва да проявяваш креативност, пускай разни шегички с цел да я развеселяваш. от батко си да го знаеш, че за да имаш успех с жените тряя:
1. да си готин![]()
2. да ги караш да се смеят
3. да знаеш какво и как да говориш
Си прааа кот си искам уе..еее?!?!
Това пък как го реши ?Първоначално написано от KillSwitchEngage
Мдам аз всеки ден бутам момичета в кенефа сеш се ; )Първоначално написано от KillSwitchEngage
само да не притесните някоя друга двойка там ако са се усамотили преди васпък и тва с набутването в кенефа ... да не земе си изпроси някое коляно в чатала, че е мно кофти
![]()
Си прааа кот си искам уе..еее?!?!
Predloji i da otidete na kino :P Po putq za tam 6te si govorite a po vreme na projekciqta tq 6te misli kakvo da ti kaje navru6taneНе сериозно покани я да излезете
![]()
Live now!