.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 180
    Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А ние правихме секс след година и половина заедно и преспахме заедно след повече от 3........ Много предпазлива съм май.
    Aз мойто го въртях само докато се хванеме 5-6 месеца... Секса си е секс - определено шапка му свалям на пича ти, а и на теб... Надявам се да продължим все така да се разбираме и уважаваме, другото не ме изтересува - нито миналото му, нито моето минало...

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    А ние правихме секс след година и половина заедно и преспахме заедно след повече от 3........ Много предпазлива съм май.
    Aз мойто го въртях само докато се хванеме 5-6 месеца... Секса си е секс - определено шапка му свалям на пича ти, а и на теб... Надявам се да продължим все така да се разбираме и уважаваме, другото не ме изтересува - нито миналото му, нито моето минало...
    И аз съм като теб отчасти, всичко му изпях на мъжа ми за мен още първата вечер а секс правихме след съжителство 45 дена, не защото нямах желание, а защото мъжа ми искла да ми покаже, че не е с мен само за секса

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ihh,tezi muje....dali poumnqvat ili prosto sa se izu4ili kak da ni balamosvat.Ok,de,az 6te se izkaja kato po-"razhaitena".nie s muja mi pravihme sex sled 3 sedmici,ama kakuv sex be6e.......o6te go pomnq!

то не че не имало опити ма ме оставяше недовършена... раздразни ми и стане и хване на някъде... Е като го направихме до 3 пъти стигнахме...(и да искам не мога да го забравя) :P такова чакане си беше, оставаше и за 5 мин да е и щях да се гръмна..

Цитирай Първоначално написано от darla
    ihh,tezi muje....dali poumnqvat ili prosto sa se izu4ili kak da ni balamosvat.Ok,de,az 6te se izkaja kato po-"razhaitena".nie s muja mi pravihme sex sled 3 sedmici,ama kakuv sex be6e.......o6te go pomnq!
    Просто ако искаш нешо силно - трябва време за да реагираш в точната ситуация... Примерно докато ме сваляше ако ми беше послегнал и с пръст да ме пипне или за секс да ми намекне - проиграваше си шанса... И точно поради тази причина аз бях човека, който си го поиска... (изглеждам развратна предполагам...) А и попринцип знам какво да направя и кога да реагирам, после само чакам да дойде момента...

Просто ако искаш нешо силно - трябва време за да реагираш в точната ситуация... Примерно докато ме сваляше ако ми беше послегнал и с пръст да ме пипне или за секс да ми намекне - проиграваше си шанса... И точно поради тази причина аз бях човека, който си го поиска... (изглеждам развратна предполагам...) А и попринцип знам какво да направя и кога да реагирам, после само чакам да дойде момента...
    На колко си години?!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    На колко си години?!
    Aко питаш мен - 19
    ПС: защо?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И двамата бяхме девствени. Мисля, че това е основната причина. шапка сваляй на мен. Докато го накарам да ме докосне по-така направо се изприщих. Ама аз такъв си и исках-скромен, кротък, срамежлив, необременен...да си го моделирам

И двамата бяхме девствени. Мисля, че това е основната причина. шапка сваляй на мен. Докато го накарам да ме докосне по-така направо се изприщих. Ама аз такъв си и исках-скромен, кротък, срамежлив, необременен...да си го моделирам
    На колко години е бил , че е бил девствен?!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз съм била, ей. на 19 бяхме, когато се запознахме, а секс правихме няколко месеца преди 21-вия си РД. Имаме разлика 7 седимици

Малко късно за днешните разбирания, но за нас си беше точно навреме.

Ето ми потвърждението на това, че за всеки си има точния човек

Абе усетихте ли колко сме избягали от темата.... Май трябва да си направим такава за "партьора"

hottie
    Guest
    Ние пък още на първата нощ Страстите бяха толкова силниии..направо нищо друго не ме интересуваше. Трябваше да е с мен от-до. Най-невероятната ми нощ

То и аз съм имала връзки започващи именно от една луда нощ, но с мъжа ми просто трябваше наистина да бъде различно

а ние на 2-3 месец

hottie Какво точно работите с приятеля ти ,ако не е тайна :P
    Аз също съм от София и ако се докопам до толкова голяма заплата ще бъде много хубаво

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Трака, виж аз може да не обичам (всъщност имам страх) малки деца и в същото време да обожавам кучетата, но това в никакъв случай не значи, че мога да ги сравнявам. Животното си е животно. Още повече, че то се нагажда по моите желания. Сере когато аз искам, пишка тогава, целува, яде, пие, лае само тогава, когато аз искам. Има ли някаква база за сравнение? Иначе в първите месеци слугуването е много, но винаги мога да го оставя сам.
    И си права и не си Обяснявам - имам куче (на 45 дни го взех) сега е на 2 год и половина. Грижата за него също е огромна. Когато беше малък пишкаше през 20 мин,а къкаше на всеки час... Съответно неможех да го извеждам навън (не му бяха минали дните от ваксините) и чистиш,драга... Няма как - храниш по 4-5 пъти на ден, нощно време ми се е будил да си играем и аз в 3-4 нощта ставам да си играя с него... Защо? Можех да го напляскам и той щеше да заспи, но не съм, нали? Взех го, лишавах се (понякога от цигарите и яденето за мен за да му купя нещо за него), но сега имам перфектно обучено куче (около 40-50 команди), прекрасен външен вид (на месец към 70-80 лв само за витамини и по 4-5-6 часа разходки на ден), възпитание (знае кога да се радва, кога да лае, кога да лежи и т.н.).

Разказах го всичко това за да ви покажа (или поне да се опитам), че имат много общо - и помярчето на село е гледано (хранено и поено), но няма нищо общо с държанието на моя пес... Има разлика как и колко се грижиш за него, как го възпитаваш (без значение дете или куче)... В някоя друга тема някой си се опиташе да ме убеди, че на 17-18 неможеш да поемеш отговорност за дете... Аз я поемам за КУЧЕ всичко като по учебник, всчкъкви лишения, излизаня (все пак немога да отида с преспиване в др. град нали?), прибирах се в 4-5 от дискотеки и в 7 бях на крак да си разходя песа поне до към 9-9:30... Как ще се лишавам за куче, а за собственото си дете - не???
    И моето дете няма да избяга, и аз ще ставам рано, и аз няма да спя, и аз няма да излизам за да съм с него и да се грижа за него. Само дето ще е по - напред в годинките. Хубаво си се грижила за кучето си, похвално! Ама много си си дала зор. Аз откровено казано съм си доста по - мързелива от теб. Кучето ми само се разхожда, само се научи къде да ака и къде не, само първите няколко вечери му беше позволено да ме притеснява нощем и да се качва на леглото ми. За мен разликата е огромна. Грижите за бебето са мнооооого повече.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    mislq,4e tezi koito rajdat na 13 sa ot malcinstvata,a po 15 masovo pravqt aborti,a az ne se 4uvstvam s pravoto si da se izkaja otnosno tova dali nqkoq trabva da rajda ili ne.
    Fakt,e 4e na 13-15 e absurd da se otdade6 na dete-ako tozi otgovor te zadovolqva
    Абсурд е,но както съм писала в форума...има момиче,който тая година става на 16 и чака второ...
    Тва е...ненормално....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Това е може би най-лошото - ученето. Много по-трудно е да завършиш средно с дете на ръце. Има опцията самостоятелна форма, но все пак е трудно. Ако пък си зарежеш образованието е още по-зле - тогава пък с какво ще го храниш?
    Колкото до излизанията на кафе, много се лъжете, че желанията са само в тийн възрастта. Всеки човек има нужда от малко почивка, без да гледа дали малкия не е наакан, гладен или се е ударил. Малко почивка, където може да поклюкарства с приятели, без през 5 минути да казва 'Да, да, миличко, мама е тук'. И дето се вика - и двамата родители искат поне от време на време да останат на саме, дето се вика, поне един секс да направят без мисълта 'Ама да не го събудим'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Wonderland

Съвет към всички дечица

Аз съм много против някаква непълнолетна пикла да става майка.Защо?Първо,когато все още си зависим от своите родители ти не може да поемеш отговорност и да родиш дете,защото ти самата си дете/
    Не може да възпиташ дете!!!Ти все пак си към 11 клас,дори не си завършила училище?

Знаеш ли как се изкарват средства и колко средства са необходими?!
    Имаш ли капацитет да възпиташ едно дете?
    Можеш ли да си позволиш да гледаш дете,без помощ от родители?
    Мислиш ли ,че си достатъчно зряла да бъдеш майка.

Всяка пикла може да роди,но не всяка може да бъде майка.

Моя съвет към всички малки момиченца:недейте да стигате до въпроса:
    Да направя ли аборт или да го задържа?
    Използвайте предпазни средства,защото има една леко груба поговорка,която е доста вярна:
    'Гъз глава затрива'.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    blab,sudeiki po posledniq ti post ti sama si protivore4i6.vse o6te ne sum stanala vmania4ena i psihqsala maika,za da se prisuedinq kum ostanalite v bg-mama.ne te sudq,4e ne haresva6 decata-az ne sum vmania4ena,ne kazvam,4e vsi4ko,koeto moeto dete napravi e nai-prekrasnoto i veliko i 4e po-umno ot nego nqma!podrazni me na4ina,po koito si zadala vuprosite ti,makar,4e ne razbrah za6to da ne mi e udobno da otgovorq na tqh.Ok,6tom durji6 6te ti otgovorq:

1.v purvite 1-3meseca bebeto struva MINIMUM 250lv na mesec,sled tova-po-malko
    2. bilo to bebe ili ve4e dete,nemoje6 da go ostavi6 samo-dali 6te go vzeme6 sus sebe si ili 6te go ostavi6 pri nqkoi-edno ot dvete
    3.purvite 1-3 meseca nqma nikakvi refleksi i moje samo dokato se napuva da reve i da se osere.okolo 4-5 puti na denono6ti.posle po vednuj-dva puti.i pamersite ne se smenqt samo,kogato se nadriska,a izob6to kogato se e napoil
    4.purvite meseci se hrani sredno 7-8-9 puti na denono6tie.Okolo1god se hrani okolo 4 puti-samo prez denq.molq li4no sprq da qde prez no6tta o6te purviq mesec i mi spesti sredno6tnite stavaniq.
    5.tova e mnogo otnositelno,zavisi ot temperamenta na deteto.nqkoi deca revat postoqnno,dori bez vidima pri4ina,drugi sa po-krotki i mul4alivi.Moq nikoga ne e hlen4il,pla4e samo kogato e gladen,jaden,naakan ili se e udaril,sega ve4e i kogato iska da go gu6na.opredeleno sum kusmetliika v tova otno6eniq,ot suvsem maluk ne sum go glezila da go dundurkam po cql den i no6t i mislq,4e za tova sega e po-samostoqtelen.
    6.purvite 1-2meseca se hrani sredno po 1-2-3 puti na no6t,no trqbva vuzmojno nai-burzo roditelite mu da go otu4at ot tozi navik
    7.da,moq sega e to4no v tazi faza-az mu kazvam "NE",toi mi se usmihva i produljava da pravi kakvoto si znae.edin 6amar po pampersa mu pokazva,4e "NE" naistina ozna4ava NE i vsi4ko e ok.

sega dobre li e ve4e
    дарла ти си истинска касметлийка .. ако си давала минимум 250 на месец.. имаме с моя приятел едно приятелско семейство който от скоро си имат бебче.. (малдички са доста) и казаха че 1 месец разходите са надхвърлили 4000 лв.. а следващите месеци са около 1000..
    незнам вие как сте се побирали в този минимум..

Град
    Wonderland
    каквото и да си говорим,ако трябва едно бебе да се гледа както трябва,без да бъде лишавано -минимум 700лв.....а като стане голямо не ми се мисли.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    каквото и да си говорим,ако трябва едно бебе да се гледа както трябва,без да бъде лишавано -минимум 700лв.....а като стане голямо не ми се мисли.
    само раждането струва около 1000 лв..

Мега фен Аватара на Blab
    глезени истории.

за едно бебе най-важни не са парите, а едно друго такова, туптящо Нещо, викат му Обич май...

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    глезени истории.

за едно бебе най-важни не са парите, а едно друго такова, туптящо Нещо, викат му Обич май...
    Дете не се гледа само с любов,необходими са пари и то много,не трябва да си глезен,че да твърдиш такива неща,просто трябва яко кешЗамисли се,моята браточведка наскоро роди да я запитах статистика:
    1000лв раждане в частна клиника
    3000лв детска стая
    150лв-памперси на месец
    първоначално 500-600лв за дрешки
    още толкова за аксесоари,да не говорим,че ако майката не кърми детето трябва да е на мляко заместител

Да не говорим,че ако искаш да си направиш пластична корекция на гърдите-още 5000лв поне....

Абе това е първоначално,ами после детето като стане голямо,започне да расте с бързи темпове и всеки месец му трябват нови :дрехи,обувки,качествена храна-детски пюренца(само едно бурканче е 3лв),две колички-лятна,зимна.....пари за детска градина и ясла,после ела и ми кажи,че дете само с любов се гледа!!!!!
    С гаджето ми имаме пари да гледаме дете,семейството ми са супер добре финансово,да ама не искаме,понеже нека да допълня,че ми се живее.,трябва да си купим собствена къща,защото не искам да гледам дете в апартамент,голям семеен автомобил,завършване на висшето и кариера,след това може и бебе,ама както казах думата е :КЕШ.

Мега фен Аватара на Blab
    повтарям - глезени истории;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си