- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Кофти страната на това да си (непълнолетна) мама
Aз мойто го въртях само докато се хванеме 5-6 месеца... Секса си е секс - определено шапка му свалям на пича ти, а и на теб... Надявам се да продължим все така да се разбираме и уважаваме, другото не ме изтересува - нито миналото му, нито моето минало...Първоначално написано от krem4et0
И аз съм като теб отчасти, всичко му изпях на мъжа ми за мен още първата вечерПървоначално написано от VeSna
а секс правихме след съжителство 45 дена, не защото нямах желание, а защото мъжа ми искла да ми покаже, че не е с мен само за секса
![]()
ihh,tezi muje....dali poumnqvat ili prosto sa se izu4ili kak da ni balamosvat.Ok,de,az 6te se izkaja kato po-"razhaitena".nie s muja mi pravihme sex sled 3 sedmici,ama kakuv sex be6e.......o6te go pomnq!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
то не че не имало опити ма ме оставяше недовършена... раздразни ми и стане и хване на някъде... Е като го направихме до 3 пъти стигнахме...(и да искам не мога да го забравя) :P такова чакане си беше, оставаше и за 5 мин да е и щях да се гръмна..
Просто ако искаш нешо силно - трябва време за да реагираш в точната ситуация... Примерно докато ме сваляше ако ми беше послегнал и с пръст да ме пипне или за секс да ми намекне - проиграваше си шанса... И точно поради тази причина аз бях човека, който си го поиска... (изглеждам развратна предполагам...) А и попринцип знам какво да направя и кога да реагирам, после само чакам да дойде момента...Първоначално написано от darla
На колко си години?!Първоначално написано от VeSna
Aко питаш мен - 19Първоначално написано от mgxpower
ПС: защо?
И двамата бяхме девствени. Мисля, че това е основната причина. шапка сваляй на мен. Докато го накарам да ме докосне по-така направо се изприщих. Ама аз такъв си и исках-скромен, кротък, срамежлив, необременен...да си го моделирамПървоначално написано от VeSna
![]()
На колко години е бил , че е бил девствен?!Първоначално написано от krem4et0
![]()
И аз съм била, ей. на 19 бяхме, когато се запознахме, а секс правихме няколко месеца преди 21-вия си РД. Имаме разлика 7 седимици
Малко късно за днешните разбирания, но за нас си беше точно навреме.
Ето ми потвърждението на това, че за всеки си има точния човек![]()
Абе усетихте ли колко сме избягали от темата.... Май трябва да си направим такава за "партьора"
Ние пък още на първата нощСтрастите бяха толкова силниии..направо нищо друго не ме интересуваше. Трябваше да е с мен от-до. Най-невероятната ми нощ
![]()
То и аз съм имала връзки започващи именно от една луда нощ, но с мъжа ми просто трябваше наистина да бъде различно![]()
а ние на 2-3 месец![]()
hottie Какво точно работите с приятеля ти ,ако не е тайна :P
Аз също съм от София и ако се докопам до толкова голяма заплата ще бъде много хубаво![]()
И моето дете няма да избяга, и аз ще ставам рано, и аз няма да спя, и аз няма да излизам за да съм с него и да се грижа за него. Само дето ще е по - напред в годинките. Хубаво си се грижила за кучето си, похвално! Ама много си си дала зор. Аз откровено казано съм си доста по - мързелива от теб. Кучето ми само се разхожда, само се научи къде да ака и къде не, само първите няколко вечери му беше позволено да ме притеснява нощем и да се качва на леглото ми. За мен разликата е огромна. Грижите за бебето са мнооооого повече.Първоначално написано от VeSna
Абсурд е,но както съм писала в форума...има момиче,който тая година става на 16 и чака второ...Първоначално написано от darla
![]()
Тва е...ненормално....![]()
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Това е може би най-лошото - ученето. Много по-трудно е да завършиш средно с дете на ръце. Има опцията самостоятелна форма, но все пак е трудно. Ако пък си зарежеш образованието е още по-зле - тогава пък с какво ще го храниш?
Колкото до излизанията на кафе, много се лъжете, че желанията са само в тийн възрастта. Всеки човек има нужда от малко почивка, без да гледа дали малкия не е наакан, гладен или се е ударил. Малко почивка, където може да поклюкарства с приятели, без през 5 минути да казва 'Да, да, миличко, мама е тук'. И дето се вика - и двамата родители искат поне от време на време да останат на саме, дето се вика, поне един секс да направят без мисълта 'Ама да не го събудим'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз съм много против някаква непълнолетна пикла да става майка.Защо?Първо,когато все още си зависим от своите родители ти не може да поемеш отговорност и да родиш дете,защото ти самата си дете/
Не може да възпиташ дете!!!Ти все пак си към 11 клас,дори не си завършила училище?
Знаеш ли как се изкарват средства и колко средства са необходими?!
Имаш ли капацитет да възпиташ едно дете?
Можеш ли да си позволиш да гледаш дете,без помощ от родители?
Мислиш ли ,че си достатъчно зряла да бъдеш майка.
Всяка пикла може да роди,но не всяка може да бъде майка.
Моя съвет към всички малки момиченца:недейте да стигате до въпроса:
Да направя ли аборт или да го задържа?
Използвайте предпазни средства,защото има една леко груба поговорка,която е доста вярна:
'Гъз глава затрива'.
![]()
дарла ти си истинска касметлийка .. ако си давала минимум 250 на месец.. имаме с моя приятел едно приятелско семейство който от скоро си имат бебче.. (малдички са доста) и казаха че 1 месец разходите са надхвърлили 4000 лв.. а следващите месеци са около 1000..Първоначално написано от darla
незнам вие как сте се побирали в този минимум..
каквото и да си говорим,ако трябва едно бебе да се гледа както трябва,без да бъде лишавано -минимум 700лв.....а като стане голямо не ми се мисли.
само раждането струва около 1000 лв..Първоначално написано от SoFarSoG00d
глезени истории.
за едно бебе най-важни не са парите, а едно друго такова, туптящо Нещо, викат му Обич май...
Дете не се гледа само с любов,необходими са пари и то много,не трябва да си глезен,че да твърдиш такива неща,просто трябва яко кешЗамисли се,моята браточведка наскоро роди да я запитах статистика:Първоначално написано от Blab
1000лв раждане в частна клиника
3000лв детска стая
150лв-памперси на месец
първоначално 500-600лв за дрешки
още толкова за аксесоари,да не говорим,че ако майката не кърми детето трябва да е на мляко заместител
Да не говорим,че ако искаш да си направиш пластична корекция на гърдите-още 5000лв поне....
Абе това е първоначално,ами после детето като стане голямо,започне да расте с бързи темпове и всеки месец му трябват нови :дрехи,обувки,качествена храна-детски пюренца(само едно бурканче е 3лв),две колички-лятна,зимна.....пари за детска градина и ясла,после ела и ми кажи,че дете само с любов се гледа!!!!!
С гаджето ми имаме пари да гледаме дете,семейството ми са супер добре финансово,да ама не искаме,понеже нека да допълня,че ми се живее.,трябва да си купим собствена къща,защото не искам да гледам дете в апартамент,голям семеен автомобил,завършване на висшето и кариера,след това може и бебе,ама както казах думата е :КЕШ.
повтарям - глезени истории;