Цитирай Първоначално написано от Blab
глезени истории.

за едно бебе най-важни не са парите, а едно друго такова, туптящо Нещо, викат му Обич май...
Дете не се гледа само с любов,необходими са пари и то много,не трябва да си глезен,че да твърдиш такива неща,просто трябва яко кешЗамисли се,моята браточведка наскоро роди да я запитах статистика:
1000лв раждане в частна клиника
3000лв детска стая
150лв-памперси на месец
първоначално 500-600лв за дрешки
още толкова за аксесоари,да не говорим,че ако майката не кърми детето трябва да е на мляко заместител

Да не говорим,че ако искаш да си направиш пластична корекция на гърдите-още 5000лв поне....

Абе това е първоначално,ами после детето като стане голямо,започне да расте с бързи темпове и всеки месец му трябват нови :дрехи,обувки,качествена храна-детски пюренца(само едно бурканче е 3лв),две колички-лятна,зимна.....пари за детска градина и ясла,после ела и ми кажи,че дете само с любов се гледа!!!!!
С гаджето ми имаме пари да гледаме дете,семейството ми са супер добре финансово,да ама не искаме,понеже нека да допълня,че ми се живее.,трябва да си купим собствена къща,защото не искам да гледам дете в апартамент,голям семеен автомобил,завършване на висшето и кариера,след това може и бебе,ама както казах думата е :КЕШ.