.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Момичето...

abe hora v susedniq klas ima edno momi4e deto e mn ... krasivo..aama e nqkfa svita ... nz ne govori mn mn ... kato po4na da i govorq ne6to ili da q pitam mi otg s po 2-3 dumi i mlukva...i se 4udq ... kak da i stana...priqtel

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ами предложи й да се разходите малко ,да се отпусне може и да почне да говори повече като е в друга обставновка.Така ще се сближите и просто й го кажи ако видиш,че тя те харесва и би отговорила на чувствата ти

abv

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    що и тука пускаш тема?
    6ot tam 200 4oveka go vidqha 10 mi otg... ... tuka ima pove4e hora ... smisul pove4e hora vlizat tuk i otg ...

По честите контакти с нея, макар и за по едно "Зрасти", водят до това, че тя ще свикне с теб и постепенно ще се отпусне. Тогава я заговори за нещо, кото я интересува и т.н.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Казвам същото ,което бях казала... не можеш да очакваш бързо да свикне с теб,след като казваш,че е свито момиче.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

spored teb za tyk li e tazi tema?KAk 6te i stane6 priqtel kato prekarvate pove4e vreme zaedno i razgovarqte..baxti t1pite vuprosi

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Искаи и скайпа и си говорете по него с течение на времето може да се получи нещо

Супер фен
    Ами говори повече с нея, разменете си телефони, ала бала. Ама май и теб те е срам малко.

Голям фен
    амм место да се чудиш в още колко раздела да пусниш тая тема .. и званни на нея

trudno stava rabotata, po dobre si fani malko po razkrepostena, za da ima ti da hva6ta6 ne6to, a ne tq ot teb
    "NO SEX! SEX IS BAD!"

i az haresvam sramejlivi mnoogoo zabelqzal dam 4e te vinagi sa krasivi
    Sinan Sakic rulzzz

По трудните завоевания са по сладки - не се предавай!

Абе, само да питам.. тва момиче да не би да се казва Катя... щото имам една позната която е една таква... срамежлива... почти думичка неубелва... само се усмихва и тва е
    You don’t care how it hurts
    Until you lose the one you wanted
    Cause you’ve taken her for granted
    And everything you have got destroyed
    But you’re just a boy

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Искаи и скайпа и си говорете по него с течение на времето може да се получи нещо
    +1
    taka kato ne e pred teb 6e se otusne6 pove4e

Цитирай Първоначално написано от Stuckyto
    Абе, само да питам.. тва момиче да не би да се казва Катя... щото имам една позната която е една таква... срамежлива... почти думичка неубелва... само се усмихва и тва е

sladky2008, в този форум не личи да си много срамежлива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си