- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да направя?
харесвам си едно момче,но се оказа че той е гнуслив,а аз съм девствена ... как да постъпя какво да направя ?
v kav smisal gnusliv e![]()
гадно му е от кървища и такива неща
Той филм ли ще гледа или секс ще прави????
Нещо не мога да разбера от какво го е гнус ?!
e,to moje i da nqma kruv,ama ako e 4ak tolkova zle...da te opravi sus zatvoreni o4i...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
em ostavi go da si ostane ergen kato e gnusliv![]()
Защо свеждате нещата непременно до секс...
Не се притеснявай - ако види кръвта , то ще е чак като си е свършил работата, а може и да не я види изобщо. Може да го направите на тъмно.
После ако останат следи по него едва ли ще се погнуси.
taq tema e ot predi polovin godina![]()
еми негов проблем си е тугава![]()
![]()
ти като си девствена ..еитака веднага ли реши че ще приспиш с него
![]()
![]()
![]()
ъъъ...тфа че го харесваш значи,че и той те харесва,а още повече и той иска да спи с теб...пф...![]()
![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
не съм казала че той не ме харесва и такива неща![]()
а и каза че щял да се омаже и някакви такива глупости
Не е гаранция, че ще има кръв, може въобще да няма. Дори и да има е съвсем малко. Не знам защо много хора си представят нещо като касапница от някой филм на ужасите. Въобще не е така.
Вие още не ходите обаче обсаждате за секса ? след като ти си дествена ?не искам да съм груб ама нали знаеш в такъв случай за какво иска да е с теб? Щото аз ако харесвам някой едва ли ще ме интересува дали е дествена .. между другото и аз не обичам да отварям дествени .. правил сам секс доста пъти но просто не искам с дествена страх ме е .. тва е
![]()
zemate edna kofa 6tot kruv pone 10 litra za 2 pati v toaletnata, marli bintove skalpeli, toi da si zeme maska, boino snarajenie i aide na seksualniq front da se kysat cipi
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Все си мисля, че като ви удари хормона едва ли той ще си мисли за гнусливоста си
Еми то да ти кажа и мен ме е "малко" гнус да го правя с девственица![]()
добре де. От какво ви е гнус, не е нещо ненормално и не знаеш на какво ще попаднеш, ми отвори я с пръсти, в крайна сметка повече време ще отнеме, но на финала няма да има от какаво да те е гнус.
Ами поговорете и разбери от какво толкова го е гнус. Може да е гнуслив, но от теб да не го е гнус. На колко години е, че има такъв проблем. Явно хормоните не са го ударили както трябва още.