.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

бучка на зърното.. при момче

оня ден един приятел мн гадно ме ощипа по зърнто. на следващия ден ми излезе някаква бучка и след 2 седмици още ми стои. чувал сам че и при момчетата мойе ад има проблеми с гърдите за тва реших да питам, щото не ми се ходи до личния лекар.

p.s. знам че има много грамотници но не ми се карайте много ако имам мн грешки просто бързам

Град
    Перник
    Ами не ми се вярва от ощипване и да имаш някакви проблеми.Мястото е чувствително и според мен е нормално повече време да ти стои..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Студентски град!
    Имаш рак и ще умреш...
    The Kingdom at The Road's End...
    http://www.teenproblem.net/teenid/ss

яко забавен умрях от смях

Град
    Перник
    Възможно е,но не и в такива случаи!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Спин от целувка, рак от ощипване, ужас

Не се притеснявай! И аз преди година и половина имах на дясното зърно, ходих при личния си лекар и тя ми каза, че това е съвсем нормално при момчетата в пубертета.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: бучка на зърното.. при момче

Цитирай Първоначално написано от memeg
    оня ден един приятел мн гадно ме ощипа по зърнто. на следващия ден ми излезе някаква бучка и след 2 седмици още ми стои. чувал сам че и при момчетата мойе ад има проблеми с гърдите за тва реших да питам, щото не ми се ходи до личния лекар.

p.s. знам че има много грамотници но не ми се карайте много ако имам мн грешки просто бързам

ВЪЗРАСТ?!

и нищо смешно няма в това

И аз бях така миналата година сега съм на 14

Ще ти мине , джипито каза ,че е от пубертета

Едва ли ти има нещо сериозно,а за тези които им е смешно за рака не се смейте,незнам колко сте наясно но ракът на гърдата не засяга само жени а и мъже макар и в изключително редки случаи

Няма ти нищо.Предполагам леко възпаление на млечните жлези (мъжете съшо имат млечни жлези) или просто те е треснал хормона и ще си имаш цици спокойно няма да ти станат като на момичетата.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си