значи в даскло ми казаха да направя сайт за няква олимпиядаискам да попитам ако някой знае за коя олимпияда става въпрос,щот тя е от цялата държава дали ще може да се използва няква програма за правене на сайтове
знам ама ви питам дали може да се използва програма при правенето
dreamweaver най лесно..
Нов човек съм
мале мале абе момче къде отиваш бе ?? тебе на общинския кръг ще те изритат. ти незнаеш какво искаш ако можеш да правиш сайтове отиваш ако неможеш не отивай че ще станеш смешен.
бати даскалото треа да е тваПървоначално написано от tqnko
![]()
Нов човек съм
Първоначално написано от Xanibal
Бавно развиващи.... оп а не не ...... те там могат сигурно.
![]()
луди ве вие пък от каде знаете аз колко ЗНАМ АААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ти пък кво говориш като ище рабориш с dreamweaverПървоначално написано от Xanibal
да да да познавам един като тебе дори ти е на сащите години и той така се прави на кой сам аз вичко знае ама на някви контролниПървоначално написано от tqnko
2
Не се сещам за други олимпиади наскоро последната беше на 29 Ноември
в Шумени аз бях там се пак съм от Шумен
следващата национална е края на Февроари някаде ама може и да има нещо друго преди това
П.С. използваш ли някоя програма като Дреамуевър или на Джума или някой готов скрипт шете разкатаят ако е PHP проекта ти гледай да му напрайш добра защита шото ше гледат да ти го счупят
а и да не пропусна ако напрайш проекта си на WPM-Web Page Maker не се явявай само ше си дадеш парите за нищо освен ако не ти плащат от даскало таксата (силно се съмнявам) успех![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod