.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

девстени и момчето и момичето

значи въпросат ми е.. ако момчето и момичето са девствени чувал сам че е по-добре момчето да отвори момичето с пръсти и след това с член.. кажете ми има ли нещо такова.. и ако не .. кой е най-правилния начин?? и в коя поза е най-добре .. мерси предварително

Град
    Ямбол
    Това са просто внушения на новия век.
    Преди години никой не е отварял с пръсти, направо на "твърдо" се е карало.
    Като за първия път е най добре мисионерска поза. Ако искаш с пръсти, ако искаш с пишок.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Ами няма значение дали е двствено момчето, по-важното е за момичето- пръстите са по желание, не е задължително, ама внимавайте много, то не че може да стане нещо ама да не се нараните взаимно. И най-добре с пресерватив да влезе по-лесно. Успех!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Най-важна е подробността момчето да отвори момичето с пръсти или член. Да не объркате нещо и момичето да отвори момчето с пръсти и о ужас (прекръствам се) с член.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Ako ,,pi6oka'' ti e golqm(koeto nemi se vqrva osobenno) e xybavo da se zapo4ne s prasti(tova glavno s prastite se otnasq za analniq sex)ti da si otgore,zadalzitelno s prezervativ i solidno koli4estvo lybrikant,tova e receptata

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ако първо е с пръсти после с пишока няма да я боли толкоз много от колкото ако направи действаш с оная ти работа

Няма такова правило. Всеки го прави както може. По важно е да предлазположиш добре момичето за половия акт, да е добре възбудено и отпуснато за да изпита по-малка болка и по-голямо удоволствие. Позата - която ви е най удобна.

1. Ако момчето е девствено никога не може да проникне в приятелката си първо с член. Това е толкова ново чувство, че нито знае на къде му отива оная работа, нито какво трябва точно да направи, за да отиде на правилното място.
    2. Ако момичето е девствено смятам, че е по-добре да се проникне първо с пръсти...1 в последствие 2, най-малкото за да се отпусне и да свикне до известна степен и чак това да се проникне с член. Така и на момчето ще е по-лесно да достигне до заветната цел.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    1. Ако момчето е девствено никога не може да проникне в приятелката си първо с член.
    ахахахахахахахаахахаахаха ахаахахахахахахахахахаха, ми до сега кой с какво е прониквал ве, със лак "Тафт" ли? ахахахахахаах
    Walk with me now, fly with me later...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az ne razbiram tva da ne e konservena kutiq 4e da go otvarq6 a nqma nikvo zna4enie dali purvo s prusti ili s penis to taka ili ina4e i dvete 6e vlqzat a za pozata znam 4e trqq da e takava v koqto momi4eto da e kolkoto se moje po razkra4eno za da e e po bezbolezneno i po lesno samoto pronikvane

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Бате овория със зъби .... Отхапи и шундада направо
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    1. Ако момчето е девствено никога не може да проникне в приятелката си първо с член.
    ахахахахахахахаахахаахаха ахаахахахахахахахахахаха, ми до сега кой с какво е прониквал ве, със лак "Тафт" ли? ахахахахахаах
    Овчи...става въпрос когато и двамата са девствени. Много ясно, че ако момичето е опитно ще му хване оная работа и ше му каже "ей ся бутай". Ама кой да чете.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Въпрос на личен избор, може и с пръст и направо с член.. Говори с приятелката си как иска
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен
    Пръстче фор евер анд евер

sqka 2 ka spored men bi predpo4itala razli4no ..

и аз мисля че трябва с пръстчета..първо с 1 после с 2 ...3 и накрая с оная ти раота така няма да има никаква или поне минимална болка на момичето

ami...1-jenata naistina ne e konserva za da q otvorish,vsyshtost tova koeto "otvarqsh"se kysa.tova e devstvenata cipa,koqto povqrvai mi ne e na vhoda na vaginata, taka che e malko veroqtno da uspeesh da q otvorish sys pryst. 2-tova s prystite se pravi,za da se otpusnat muskulite,koito se namirat vyv vytreshnostta na vaginata i efektat e polojitelen.3 LUBRIKANT!mn shte pomogne i za dvamata
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от Muccia
    и аз мисля че трябва с пръстчета..първо с 1 после с 2 ...3 и накрая с оная ти раота така няма да има никаква или поне минимална болка на момичето
    е да бе 10 пръста....2 са напълно достатъчни според мен..

И все пак може и без пръсти. Момичето може да се възбуди и само от ласки и след това само с члена, което ще е напълно достатъчно. Вярно, че за това се изисква малко опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си