.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Има ли какво да направя?

Ходех с едно момиче почти година имахме си проблеми както и много хубави моменти.Всичко беше горе долу добре до преди седмица когато нещо вече не беше както преди.Тя ми каза в една връзка има и такива неща,че не винаги всичко е наред и аз добре нали.Но се видях с бившата в събота излязохме на кафе то такова като клубче беше към 11 вечерта и бяхме много хора на една сапаре и ние нещо селувки прегръдки.Говорехме си после си отидохме заедно,но нищо бяхме в нас спахме,но не сме правили секс просто си говорехме и се гушкахме.Да знам не трябваше да го правя,но го направих приятелката ми разбра незнам откъде,но разбра и аз и казах всичко нали.Тя ме заряза вчера обичам я и то много,но тя каза,че това е окончателния край.Защото и преди сме късали и сме се събирали,знам че света не свършва с нея и няма смисъл да се отчайвам,знам че сгреших,но всички грешим.Милиони пъти грешихме и двамата,но явно това е края.Когато тя ме заряза бяхме в едно кафе и това момиче с което бях бившата ми приятелка точно влизаше в кафето и .. почнаха да се карат и аз почнах да я псувам та сега и с нея съм в много лоши отношения,но нищо.Много ми е гадно заради тази раздяла 10 месеца бяхме заедно с това момиче имам чувства към нея липсва ми,а тя се държи отвратително с мен незнам какво да направя и въобще има ли смисъл да правя нещо ?

Ами братле какво да ти кажа лошо е тва ,което си направил занеш го и без мен ама остави я малко да и мине яростта ,защото сега нищо не можеш да направиш!Обаче тя и да е пак с тебе ще ти натяква постоянно за тази постъпка и ще я е страх да не го направиш пак така ,че по- добре я остави да си вземе сама решението ако иска да е с теб ,а ако не иска то вече е така :S Единственото което трябва да направиш е да я оставиш малко намира и на мен са ми казвали че е окончателно ама пак сме се събирали така,че не унивай,а вярвай !

Град
    Стара Загора
    напсувай и другата
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Гадно си постъпил спрямо нея и тя е в прамото си да се държи по този начин. Изгубил си й доверието, а доверие трудно се връща... така че каквото и да правиш на тоя етап няма да има много смисъл... Може би трябва да й доказваш всеячески колко много я обичаш и държиш на нея, за да види, че съжаляваш за постъпката си... Но пак ти казвам . ще отнеме време. Доверие лесно се губи, но трудно се връща и като се изгуби страшно много боли... Нужно е време, за да се съвземе. А това, че си псувал бившата ти пък е било най-тъпото от цялана ситуация - че с какво ти е виновна тя ? Колкото е виновна тя, толкова си виновен и ти така че не си прав да я псуваш и едва ли не да хвърляш цялата вина върху нея
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Няма какво да направиш Да си мислил колко я обичаш и колко държиш на нея,докато си се натискал с другата

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Изгубила е доверие в теб... А то лесно се губи и трудно се печели... Така че единственото нещо, което можеш да направиш по въпроса, е да се бориш за нея и за нейното доверие... Когато човек е много ядосан, казва окончателни и твърди неща (като "това е наистина краят...") без много-много да ги обмисли и после може да се случи така, че да размисли... Разбира се, ако случилото не се повтаря за втори или за трети път, а за много повече, вероятността краят да не е окончателен е много по-малка... Ти прецени - дали ако сега тя ти прости, след време не си способен да повториш тази грешка... Ако мислиш, че може отново да го сториш, изобщо няма смисъл сега да я убеждаваш в нещо, което впоследствие ще се окаже невярно...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами ти за какъв чеп излизаш с бившата си на клуб, какво си мислиш, че никой няма да те види там ли? А и освен това си я и прегръщал и целувал.. приятелката ти е реагирала съвсем нормално.. А и за какво изобщо си излязъл с бившата?! Това ли беше решението на проблемите ви..
    П.С Не си мисли, че искам да те съдя - напротив. Съвестта ще ти е съдник, естествено ако имаш такава

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Подпали я с нафта
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    V MoQtA StAq
    уж имаш чувства към едната, а отиваш с другата.... съжалявам ама такива "грешки" са просташки...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Държала се отвратитно... Ами как да се държи в такава ситуация? Да ти се мята по врата и да ти повтаря колко те обича? Не знам какви са ви били отношенията през тези 10 месеца и какви са грешките, които и двамата сте правили, но сега всичко зависи от теб, дали ще успееш да спречелиш доверието й отново и всичко да стане както преди (въпреки че не става точно така..)
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Re: Има ли какво да направя?

Цитирай Първоначално написано от adidas_boy
    Ходех с едно момиче почти година имахме си проблеми както и много хубави моменти.Всичко беше горе долу добре до преди седмица когато нещо вече не беше както преди.Тя ми каза в една връзка има и такива неща,че не винаги всичко е наред и аз добре нали.Но се видях с бившата в събота излязохме на кафе то такова като клубче беше към 11 вечерта и бяхме много хора на една сапаре и ние нещо селувки прегръдки.Говорехме си после си отидохме заедно,но нищо бяхме в нас спахме,но не сме правили секс просто си говорехме и се гушкахме.Да знам не трябваше да го правя,но го направих приятелката ми разбра незнам откъде,но разбра и аз и казах всичко нали.Тя ме заряза вчера обичам я и то много,но тя каза,че това е окончателния край.Защото и преди сме късали и сме се събирали,знам че света не свършва с нея и няма смисъл да се отчайвам,знам че сгреших,но всички грешим.Милиони пъти грешихме и двамата,но явно това е края.Когато тя ме заряза бяхме в едно кафе и това момиче с което бях бившата ми приятелка точно влизаше в кафето и .. почнаха да се карат и аз почнах да я псувам та сега и с нея съм в много лоши отношения,но нищо.Много ми е гадно заради тази раздяла 10 месеца бяхме заедно с това момиче имам чувства към нея липсва ми,а тя се държи отвратително с мен незнам какво да направя и въобще има ли смисъл да правя нещо ?
    братле, съжалявам те. Ти си адски тъп...

Има да ; ) Удари си главата в стената и без това ОЧЕИЗВАДНО не ти е необходима ; ) Мисли малко преди да направиш нещо ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Има да ; ) Удари си главата в стената и без това ОЧЕИЗВАДНО не ти е необходима ; ) Мисли малко преди да направиш нещо ...
    + 1

П.П. Братле, зле си до мозъка на костите си....

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

"Обичам я много" => "Просто Спим с бившата"

Дори не я обичаш!!!

Град
    sofiqqq
    еммм нормално е да се държи отвратително кфо искаш да те отешава ли...... емм... ддз хах докажи и че даржиш на нея
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

ае не се стягай пич, няма да е първата, няма да е и последната.
    вярно доста тъпо си постъпил, ама кво да се прави понякога тия неща така стават човек се учи от грешките.
    моя съвет е да не тръгваш да й се молиш, но задължително й обясни колко съжеляваш, но пак повтарям НЕДЕЙ ДА Й СЕ МОЛИШ В КРАКАТА, дръж се на ниво, независимо че се извиняваш за тъпа постъпка.
    а оттам нататък тя ако сметне да ти даде шанс, ще го направи, в противен случай недей да се тревожиш толкова и си гледай напред ..
    Си прааа кот си искам уе..еее?!?!

Ami az taka napravih ne sum i se molil kazah i 4e sujalqvam 4e tova ne beshe nishto za men ne zna4e6e ni6to .. kazah i o6te mn gadni ne6ta de za6toto tq po4na da me obijda da me narejda i men me zabolq no kakto i da e .. ne q tursa pisah i nqkolko smsa tq ne mi otgovori sno6ti emi ok zna4i tova e .. prosto naistina ne iskah taka da svur6at ne6tata .. ;(

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Няма какво да направиш Да си мислил колко я обичаш и колко държиш на нея,докато си се натискал с другата
    много ясно първо мисли после прави

Мега фен Аватара на mynichka
    Явно не си я обичал толкова много ..за да постъпваш толкова гадно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

След като осъдихте хубаво момчето без грам съвет какво да направи ще се изкажа и аз.

Трябва да бъдеш мъж на място и дори да не се съберете пак да отидеш при нея и да разкажеш всичко чисто и просто както за чувставата ти така и за мотивите ти да постъпиш така. Недей да лъжеш, защото това се разбира и ще загубиш дори приятелка. Поне имай смелостта да се извиниш за причиненото нараняване на чувстсва! Може пък поне "евала" да получиш!
    Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!

http://www.teenproblem.net/teenid/Crush

Съчувствам ти

Az prosto iskam tq da bude mnogo 6tastliva za6toto naistina q obi4am .. i ako q ostava napulno bez da se vijdame da si govorim skype gsm .. mislite li 4e 6te i e po-dobre

Град
    Габрово
    Ако наистина толкова я обичаш, колкото твъедиш , нямаше да й причиниш това. Не я упреквам за държанието й. Даже ако бях аз, нямаше да си направя труда и да ти се развикам. Както са казали хората - убий глупака с безразличие.
    Но както и да е.....хора всякакви и все различни.
    Ако все пак толкова я обичаш и съжаляваш (макар , че аз не вярвам), тогава намери начин да поговорите и да й обясниш всичко. Може пък и да имаш успех и ако не друго поне да си останете в добри приятелски отношения.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    В цялата тази шибана история ми звучи цинично:"Обичам я"... Готино е,когато си правиш кефа,а после се чудиш какво да правиш и се правиш на ангелче... Много добре е постъпило момичето,че те е зарязало..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си