.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    No az naistina q obi4am trqbva da napravq ne6to dneska se vidqhme i govorihme tq mi se obadi za6toto razbrala 4e sum mn zle .. az na dasklao ne hoda i samo piq po cql den .. i bqh predrusal .. i bqh pripadnal tq razbrala i mi se obadi dnes da pogovorim i samo mi kaza nedei taka az i ti nqma da sme zaedno a y ;( ;( i mi govore6e super bezrazli4no tolkvoa me obi4a6e tfa e po4ti godina kak moje taka vsi4ko da iz4ezne i da se durji tolkova zle s mene .. trqbva da ima ne6to molq vi pomognete ;([/b]

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от adidas_boy
    No az naistina q obi4am trqbva da napravq ne6to dneska se vidqhme i govorihme tq mi se obadi za6toto razbrala 4e sum mn zle .. az na dasklao ne hoda i samo piq po cql den .. i bqh predrusal .. i bqh pripadnal tq razbrala i mi se obadi dnes da pogovorim i samo mi kaza nedei taka az i ti nqma da sme zaedno a y ;( ;( i mi govore6e super bezrazli4no tolkvoa me obi4a6e tfa e po4ti godina kak moje taka vsi4ko da iz4ezne i da se durji tolkova zle s mene .. trqbva da ima ne6to molq vi pomognete ;([/b]
    Ами те хората са казали, че доверието се губи много лесно, но мноого трудно се печели.... Замисли се над това. И се стегни!! Това състояние, в което си изпаднал няма да те доведе до нищо добро. Няма да я върнеш така. С това можеш само още повече да я отблъснеш или най-много да я накараш да те съжалява.
    Щом толкова я обичаш, стегни се, бъди мъж, поговори с нея, НО ТРЕЗВЕН И НЕ НАДРУСАН....макар, че аз се съмнявам да ти прости.
    Това, което ти казах за доверието важи и за любовта...понякога е много лесно да отблъснеш човека, който обичаш и чувствата му да се изпарят за един кратък миг......Ти сам си си виновен.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

ama az q obi4am i tq samo mi razpraa ;( ubejdavam se vse pove4e 4e si bokluk i ne si zaslujavash i po4na mi vika tup kurvar a y ;( narkoman .. ;( mn mn mn q obi4am naistina tolkova sujalqvam za tova koeto napravih .. kak shte spre da me obi4a to ne stava taka

Hahyaxuay ти колко си тъп,просто ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

тъпанар...

Мега фен Аватара на koalka
    Остави момичето на мира.Излъгал си я по най-ужасния начин - изневерил си й.Какво очакваш?И то с бивша на всичкото отгоре.Не мисля, че ще ти повярва, че я обичаш, и с право...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си