- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път не ме болеше, това лошо ли е ?
не май за мен говорят въпреки че аз не съм се отваряла с пръсти а с вибраторПървоначално написано от ani4kata
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Първоначално написано от Andito0o
ole ama kak taka s vibrator6to tai
Почвам с редовната си доза критика! Баси, винаги съм мразела да чуя израза 'отоврих някоя' , или 'тая още не е отворена', казан от момче към момиче. Звучи долно, подигравателно и все едно момичето е проста консерва, а не човек с чувства, който просто чака някой да го 'отвори'... За пръв път чувам обаче момиче да говори така и то за себе си. Ти грам достойнство нямаш ли, че да кажеш 'отворена ли съм'... Кво, направи го за да си една от всички и да се 'отчетеш' ли?
По върпоса, който задаваш съдя, че не си и сексуално ограмотена и съмненията ми за 'отчитането' съвсем се засилват, защото ако си имаше понятие, че не е задължително да те боли при първия път нямаше да пишеш такива глупости. Благодаря, ако все пак някой ми е изчел писанията.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Пффф, кат' задаваш такива въпроси, кво въобще си се юрнала секс да ми правиш![]()
еlsy![]()
i mene 1viq pyt kato pravih sex ne me bole6e :P
4akai... omfg
GTA Stunting
mi ne si ti 4oweka koito da mi kazva kak da se izrazqvam i kvo da pi6a pa kamo li dali da prava sex i tva 4e ne sum sexualno ogramotena e 6toto az ne prava sex kato tebe aide da ne te nari4am mislq 4e sma se se6ta6 kat ne ti iznasq za kvo si dava6 komentaПървоначално написано от nicolepcd
ae bye
Първоначално написано от it_ends_tonight_
ae za tebe su6toto fuck ---> mi ne si ti 4oweka koito da mi kazva kak da se izrazqvam i kvo da pi6a pa kamo li dali da prava sex i tva 4e ne sum sexualno ogramotena e 6toto az ne prava sex kato tebe aide da ne te nari4am mislq 4e sma se se6ta6 kat ne ti iznasq za kvo si dava6 komenta Mad ae bye
ani4kata е поне след толкова писания по темата ти вече отговори ли си на въпроса си?
Драга моя, не че ня някой му влиза в работата, ама аз съм двствена и не съм се втурнала да правя секс без да зная елементарни неща.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
samo da ti kaja "draga moq" 4e toq forum e napraven za da se zadavat takiva vuprosi makar i elementarni i sig e nqmalo ot kude dr da nau4a osven ot tuka i drugoto koeto e ako obi4a6 kat ne ti iznasa temata ne pi6i tuk i ne mi kazvai az kude i kvo da pi6a 6oto moga da si zadavam kvit si iskam vuprosi i po kvato tema az si iskam tai 4e ... ae si iame uvajenieto,tva 4e ne sum znaela za sexa ne zna4i 4e ne moga da prava !Първоначално написано от it_ends_tonight_
![]()
Напълно права си, че форума е мястото за въпросите, ама си имаш приятели и родители, които знаят много повече от хората тук. А и темите са създадени з да се дискутират и никъде в правилата не пше, че не мога да си кажа критиката. Аз не го правя по вулгарен начин, а по съвсем интилигентен. Благодаря.Първоначално написано от ani4kata
Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Ох споко мацка можеш само да се кефиш че не те е боляло
щом си го е вкарал целия..и не те е боляло ..отворена..си ии всичко е наред
сега се успокой и have a nice sex
![]()
![]()
много е лошо!Направо незнам по лошо от това има ли..къде къде по хубаво е да те боли първия път и следващите няколко пъти.. къде ше се сравни тва със отпушване без болка.. никав късмет нямаш
![]()
![]()
![]()
![]()
diamonds aren't forever
И мене не ме болеше. Е.. може би съвсем малко. Ти си си супер щом не те е боляло.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
pri nqkoi momi4eto devstvenata im cipa e po raztegliva i 6te se skusa sled kato go pravi6 o6te mnogo puti
Ауууу....каква дилема!!!! Отворена ли съм или не!!! Направо ти се чудя как спиш при това напрежение...кажи как издържаш? Отворена ли си или не...почти като - да бъда или да не бъда.![]()
![]()
![]()
Ай ша ви...нахраним всичките![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
нормално е да те бол,не само първия път,а и следващите няколко.
някой момичета ги боли,други пък изобщо,а трети усещат само..боцкане.Тва Зависи от човекатааа...отворена си
![]()
Това е много лошо положение ,единственото ,което можеш да направиш е да да извикаш няколко африканеца и да се надяваш на добър размер !
![]()
Made in ChinaПървоначално написано от tqnko
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
zvy4i kato za konservena kytiq .... ili bytilkaПървоначално написано от girl_in_black
![]()
po temata : radvai se 4e ne te e bolqlo![]()