.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво мислите за това??

Значи имахме класно по БЕЛ. Та една фр ми предложи да си разменим телефоните,за да и праштам СМС-и със отговорите (за да не си харча пари от моя gsm).Аз приех,но мислех да не и пращам..Обаче през часа като я погледнах и ми стана жал за нея,защото ако искара 2 родителите и щяха да я убият..Та написах и малко отговори ама г-жата ме хвана и помисли,че преписвам и ми зе раницата и телефона на моита фр...След часа и се извиних обаче не съм се занимавала да обяснявам че тва не е пищов...

ТВА Е МНОГО ДЕТСКА ПОСТЪПКА МОЛЯ ВИ НЕ МЕ УПРЕКВАЙТЕ ЗАЩОТО АЗ СИ ЗНАМ,ЧЕ БЕШЕ МНОГО ТЪПО ИЗПЪЛНЕНИЕ И НЕТРЯБВАШЕ ДА ГО ПРАВА АМАА КАКВОТО БИЛО,БИЛО!!

Таа така и на следващия ден (демек днеска) госпожата проверяваше по номера кой е тука и кои не и като стигна до моя номер аз малко се забавих с отговора щото г-жата говори супер тихо и почти никога не я чувам....Но все пак казах че съм там , а тя ми каза че ще ми напише отсъствие,защото съм си говорила с...някои си.....А аз въобще не съм говорела с никои....Тааа сега така ли ще продължава да ми пише двоики,отсъствия,забележки и т.н.

И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПЛС НЕ МЕ УПРЕКВАЙТЕ, ЗАЩОТО АЗ СИ ЗНАМ,ЧЕ БЕШЕ МНОГО ТЪПА ПОСТЪПКА

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    да помагаш на някои не е тъпо!Щом подсказваш,значи разбираш дадения предмет и няма да имаш проблеми да си изкараш 6-чката(примерно)а ако даскалицата е гад и въпреки твойте знания ти пише по-слабо тва може да е проблем ама пак има комисии и ако изкараш повече отколкто ти е писала,тя изгаря :0 така че няма от кво да се притесняваш и тва е хубаво че си помогналатака мисля аз

Каквото си посял, това ще пожънеш. Виж не е тъпо, че си помогнала, тъпо е че са ва хванали, но сопред мен ако продължава, говори с вашите и готово...обясни им всички и...е, ще ти се карат, но какво от това...Истината е най-добрият път.

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

Цитирай Първоначално написано от _summer_girl_
    Каквото си посял, това ще пожънеш. Виж не е тъпо, че си помогнала, тъпо е че са ва хванали, но сопред мен ако продължава, говори с вашите и готово...обясни им всички и...е, ще ти се карат, но какво от това...Истината е най-добрият път.
    +1

Очевидно учителката ти се е засегнала от постъпката ти по време на контролното и затова е казала, че ще ти пише отсъствие. Извини й се на г-жата утре след часа и мисля, че ще й мине. Обаче повече не повтаряй това от контролното.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

аз съм на принципа,както се държат с теб,така и ти с тях обясни и че е станала грешка и ако продължава да се държи така гадно след това,и покажи че ще е грешка ако продължава

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rza
    да помагаш на някои не е тъпо!Щом подсказваш,значи разбираш дадения предмет и няма да имаш проблеми да си изкараш 6-чката(примерно)а ако даскалицата е гад и въпреки твойте знания ти пише по-слабо тва може да е проблем ама пак има комисии и ако изкараш повече отколкто ти е писала,тя изгаря :0 така че няма от кво да се притесняваш и тва е хубаво че си помогналатака мисля аз
    да, тва за комисиите е вярно, ама дакслицата коа е връзкарка, нали се сещаш кога ще е out

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Опитай се да говориш с нея отново. Би трябвало да разбере...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    в мечтите ти
    За мен това да подсказваш на някой не е помощ.Той не си седнал на трибуквието да чете, ти ще рискуваш заради него.Както и да е.Вече при свършен факт най-добре се извини на учителката и гледай по нейния предмет да си подготвена винаги, да не се набиваш на очи.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си