.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

тъжно състояние

Понякога случвало ли ви се е да се чувствате все едно сте сам?Нямам предвид сам в стаята,а сам в целия свят.Така се почувствах аз преди няколко дни.Конкретна причина за това мое състояние нямах,просто изведнъж се почувствах сама....все едно никой не ме разбира.Все едно аз не разбирах другите...и просто се получава едно разминаване.Тогава ми беше едно...едно никакво.Не изпитвах нищо.Нито любов,нито омраза,нито радост,нито тъга.Просто почувствах самотата.Нещо,което ми се беше случвало само два пъти...и това беше третият.Опитах се да си оправя настроението с музика,която попринцип ме развеселява.Но този път не се получи.Незнам защо.Сигурно съм се чувствала прекалено самотна.Или просто съм почувствала липсата на човек,с когото да споделя какво ми е.

ОМГ много точно казано .. и аз се чувствам така ... днеска ми е някво многооооо тъпо и кофти .. разбирам те напълно!

А защо в такива моменти забравяте най -важните - Семейството . Те са хората , които те подкрепят и ще бъдат до теб независимо от всичко .. !! Човек, с когото можеш да споделяш не са непременно приятелки или гадже .. Но много хора не могат да го осъзнаят това
    ..

Иначе всеки си има такива периоди .. ПМС му се вика
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    и аз съм се чувствала сама.Преди малко си мислех за този си период-тогава се чувствах самотна сред многото хора!Беше ужасно усещането-около мен 50 човека,а аз се чувствах напълно сама!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    ей... огледай се ... имаш семейство.. приятели... споделяй с тях

Голям фен
    Май доста станахме така ....

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Хах аз почти всеки ден се чувствам по този начин... Семейство, приятели, познати около мене много, но се чувствам самотна и неразбрана... И не знам дали проблемът е в мен - милиони пъти с милиони хора опитвах да споделям, но просто не ме разбираха... Вече се отказах да споделям с приятелки поради простата причина, че знам какво ще ми кажат - всеки път е едно и също и всеки път се чувствам неразбрана... Всеки ден си мисля и се питам защо на добрите хора им се случват все лоши неща, защо ти правиш всичко и се държиш човешки, но с теб не се отнасят по този начин... разни ей такива въпросчета, на които все още не съм намерила отговор
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Хах аз почти всеки ден се чувствам по този начин... Семейство, приятели, познати около мене много, но се чувствам самотна и неразбрана... И не знам дали проблемът е в мен - милиони пъти с милиони хора опитвах да споделям, но просто не ме разбираха...
    +1 Взе ми думите от клавиатурата...

Цитирай Първоначално написано от ThinkPink
    ОМГ много точно казано .. и аз се чувствам така ... днеска ми е някво многооооо тъпо и кофти .. разбирам те напълно!
    +1

+1

+1

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Случвало ми се е преди време, но си имаше конкретна причина...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Колко депресирани хора имало в този форум , бате ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Ямбол
    Попринцип нямам нищо общо с депресираните хора, ама неска не ми е ден определено. И се чуствам нещо такова както го описа...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

това ми е ежедневие и вече не му обръщам внимание
    ... обаче честно казано познайте кое ме боли, щото психиката ми е желязна и си продължавам напред
    Си прааа кот си искам уе..еее?!?!

Да,даже доста често се чувствам така.Винаги се старая да намеря нещо хубаво,което да ми покаже,че не съм сама.Обичам когато се почувствам така да се разплача - изливам си отрицателната енергия..След това обмислям много хубаво всичко и после съм на кеф.Винаги става така.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    А защо в такива моменти забравяте най -важните - Семейството . Те са хората , които те подкрепят и ще бъдат до теб независимо от всичко .. !! Човек, с когото можеш да споделяш не са непременно приятелки или гадже .. Но много хора не могат да го осъзнаят това
    ..

Иначе всеки си има такива периоди .. ПМС му се вика
    Хах, значи последните дни съм в ПМС И на мен ми се случва доста често напоследък.. пред приятелите си се лигавя, правим глупости, на пръв поглед нищо ми няма, но остана ли сам и започваам да се чувствам отвратително, никакво, самотно...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Не излизам от това състояние.

Случва се , но трябва да си намериш някакво занимание, което да ти отвлече вниманието от определения проблем, който те е вкарал в това състояние.
    А погледнато реално, човек винаги е САМ. Ако осъзнаеш това няма да изпадаш в това състояние. Никой друг освен теб не може да ти помогне - това е само илюзия, че някой ти помага. Само твойто съзнание може това и всичко -абсолютно всеки проблем - е само в твоето съзнание.
    Пример -ако не знаеш за нещо лошо и много сериозно няма да се безпокойш за него - то липсва в съзнанието ти. Търси повече положителните неща. Научи се да се радваш и на малките всекидневни неща, които носят радост, не търси само големите.

Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Хах аз почти всеки ден се чувствам по този начин... Семейство, приятели, познати около мене много, но се чувствам самотна и неразбрана... И не знам дали проблемът е в мен - милиони пъти с милиони хора опитвах да споделям, но просто не ме разбираха... Вече се отказах да споделям с приятелки поради простата причина, че знам какво ще ми кажат - всеки път е едно и също и всеки път се чувствам неразбрана... Всеки ден си мисля и се питам защо на добрите хора им се случват все лоши неща, защо ти правиш всичко и се държиш човешки, но с теб не се отнасят по този начин... разни ей такива въпросчета, на които все още не съм намерила отговор
    И аз се чуствам абсолютно по същия начин.

Голям фен
    Случвало ми се е, да.
    Don't worry, be happy!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз съм имала такива моменти,нормално е.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    В момента съм така,затова и нищо не ми се прави и си стоя ,слушам музика,пиша тук във форума...От това време,аз не мога да "изгрея",как да съм на кеф?!...

Здравейте,аз съм момиче и се чувствам почти винаги сама... Много бих се радвала,ако някой ме укуражи.... Също така ще съм много щастлива,ако успея да създада приятелство с някого като мен... Самотен... Ако някой все пак реши,че може да станем приятелки нека да ми пише съобщение.... Нямам лоши намерения с това,че искам още приятели... Мисля че точно тук бих могла да намеря някого..

Мега фен Аватара на skatew
    окуражи
    и стига глупости
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си