- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъжно състояние
Ох ама сте... и аз съм се чувствала така за малко, но се замислете. Какво нямате? Имате родители- семейство, покрив над главите, храна, дрехи, няма нужда да работите, за да се изхранвате, за да живеете, нямате болни деца и т.н. От какво сте тъжни? Някой ваш приятел е излязал с друг или просто сте се скарали. Да не би да няма повече от 7 милиарда човека на Земята? Стига се занимавахте с глупости и се радвайте на това което имате, а не да тъжите/мрънкате/ревете за това което нямате. За Бога.. та вие сте едва на 14/15/16/17 години (както и аз), живота е тепърва пред вас, а вие сте депресирани от него вече, стегнете се![]()
За да искаш другите да те разберат първо сам трябва да разбереш себе си.
Имам една такава приятелка - все е тъжна, все не я разбират. На въпроса какво ти е и защо си тъжна тя ми отговаря "Не знам"... Ами... Извинявай, ама ако ти не знаеш защо си така, аз ли да знам? Отговори си на въпроса Защо, после дай този отговор на мен и може да успея да ти помогна!
Нормално е човек понякога да се чувства сам, а за да се избегне това трябва да намериш точните хора и да ги допуснеш до себе си. Това не става за един ден, искат се години доверие, споделяне и приятелство. Не можеш да се запознаеш с някой днес, да му изпееш целия си живот и да очакваш утре да те разбере и да ти намери решение на всички проблеми...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....