Аз нищо не плюя, къде видя да плюя? Просто казвам, че Айфиловата кула не ми харесва, това е. И ще ти кажа защо не ми харесва, за да бъда по-ясен- защото не ми прилича на нищо, нито на сграда, нито на паметник, нито на нищо. Едно наистина огромно като мащаб сдание, но само дотам. И колкото и Глобала да ми я показва отблизо, толкова по-безсмислена и безинтересна ми изглежда, не разбирам каква функция изпълнява... Примерно Триумфалната арка, макари малко сдание е нещо наистина красиво и се знае какво е- музей, а това какво е? Мен винаги ми е приличала на ракета, не знам... Със сигурност в България нямаме нещо толкова голямо като мащаби, но имаме редица историко-археологически паметници, които за мен са много по-ценни и красиви от тази огромна "кула" доколкото може да бъде наречена кула въобще.
А Глобале, ти Българския войн от моя аватар не го коментирай, глей си козата Бритни, дето прилича на зле поддържан траверс и не обсъждай неща които не ти приляга да обсъждаш точно ти, като Българското знаме...