Най- трудното е когато се стигне до там, да свалиш проклетия 1 кг.![]()
.. Искам да ви попитам колко калории се съдържат в 1 килограм?! и.. ако може да ми кажете от къде знаете или направо да ми дадете информация( линк.)
мс. предварително.
в един килограм май бяха 7000калории![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
за един кг ... ми нз как се сваля може би най лесно с трен бягане спортове по малко мазни банички .. ама то не се забелязва чак толкова 1кг ако е свален
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
^ наистина не се забелязва..![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
Оф, много сте неразбани.
Пита ви едно, вие сте некомпетентни по дадено нещо, ама да се изкажете.Пък като е 10 реда, " ооо, не ми се чете", ама не те мързи да пишеш, нали?
Пробвай на кисело мляко 2/3 дена и ще се получи, /от опит/.
един килограм се сваля най - лесно, ограничваш храната за два дни, както са ти казали мини на кисело мляко или на плодове, но не виждам кому е нужен този 1 кг. При положение, че всеки ден човешкото тегло се регулира с толкова от течностите и храната. За това и всички съвети са да се мерим по едно и също време да деня
От там се започва.Зависи каква й е целта.Първоначално написано от HUG
![]()
аз съм ice_teaa и ти тъпа ли си?7700 калорий има в 1 килограм МАЗНИНИ 7700 КАЛОРИЙ РАЗБРА ЛИ СЯ
ходи на фитнес, вместо да ядеш кубети и всичко ще е ок![]()
The Spark
От 1но кубети няма да умре,даже кубетите са много полезни..особено ако си болен.Обаче хапнеш ли чипсове 4-5 пъти в малък период за време това са много калорий,който с много спорт ще можеш да ги изразходиш,а в повечето случай ги домързява и не ги изразходват и тези мазнини се образуват по дупетоПървоначално написано от 5StaR
gosh стоп дръгсПървоначално написано от hAshoo
The Spark
abe az pitam kolko kalorii se sadurjat v 1kg. i ot kade znaete ( link v internet) spx. znam kak se svalq..
Боже, вие имате ли представа какво е КАЛОРИЯТА и какво е КИЛОГРАМА?
физика не учите ли?