- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ... ?
Наскоро бях на едно парти ... на тва парти имаше много готини к*чки и много се възбудих ... неможах обаче да забия нито една, но ми трябваше да си бия 1 чекия ... отивам в тоалетните аз и там започнах само гащите да си търкам защото мн трудно ми се откопчаваха копчетата ... и търкам са аз търкам са ... после ми дойде кефа и свърших в гащите ... обаче осетих как спермата се стича надолу и сякаш пак влезе в хуя ми ... много се притеснявам сега дали немога да забременея (знам че момчетата немогат да забременят, но да съм сигурен ... )
И кажете ако трябва да взимам ескапеле ...
Можеш веднага тичаи за ескапел че иначе как ще родиш?!Мале мале бързо до кат не е станала белята!
neuspe6en opit da bude6 zabaven...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
абе защо все приказвате глупости бе ... аз тука съм с проблем и да не се излагам пред наще да споделя моля тука за помощ пък вие ...
колко хапчета трябва да изпия ... ?Първоначално написано от Rofl4e
abe ti bate verno si ili nai naivniq ili nai prostiq ama mai kloni6 pove4e kum vtorotoПървоначално написано от Lachyss
![]()
защо бе ... стига сте ми са смяли сега кажете сериозно ... колко хапа да взимам ... аз утре ще ги взема де - сега не ми се ходи до аптека пак партито беше вчера ... чувал съм че срока е 3 дни тъй че ...
Колкото по скоро пиеш хапчето толкова по добре!ИЗПИ НАЙ ДОБРЕ 5 ЗА ПО СИГУРНО!
не е ли много 5 ? ... щом казваш 5 добре, но се надявам да не се шегувате с мене ...
Честно пиее 5 бе човек не се базикам и хич не са ти много!И по добре ги купи от различни аптеки..че иначе да не земат да ти кажат нещо аптекарките
П.С. Приготви към 150лв
Първо,мъжете в абсолютно никакъв случай,не могат да забременеят.Жените не могат да забременеят от анален.Ако и ние мъжете раждахме,нямаше да можем да забременеем от анален,тоест ти си адски глупав хлапак,на който още спермата не му е дошла и си мисли,че може да забременее!
край
ще стваш татко
Честито!!!![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
AXNaXHaXPHaXPHaxHaXHPaXHPaXPHxaHPahpxaPXHhpaxphaxh paxhpaxphaXphaXhpaxAXNaXHaXPHaXPHaxHaXHPaXHPaXPHxa HPahpxaPXHhpaxphaxhpaxhpaxphaXphaXhpaxAXNaXHaXPHaX PHaxHaXHPaXHPaXPHxaHPahpxaPXHhpaxphaxhpaxhpaxphaXp haXhpaxAXNaXHaXPHaXPHaxHaXHPaXHPaXPHxaHPahpxaPXHhp axphaxhpaxhpaxphaXphaXhpaxAXNaXHaXPHaXPHaxHaXHPaXH PaXPHxaHPahpxaPXHhpaxphaxhpaxhpaxphaXphaXhpaxAXNaX HaXPHaXPHaxHaXHPaXHPaXPHxaHPahpxaPXHhpaxphaxhpaxhp axphaXphaXhpax
"NO SEX! SEX IS BAD!"
по скоро майкаПървоначално написано от depressedgirl
![]()
![]()
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
![]()
![]()
верно ли има толкова глупави хора
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Е тва поне е оригинално![]()
За разлика от многобройните теми на момичета "правих секс с презерватив, момчето не свърши в мене, да пия ли ескапел?"
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Имам еднин приятел казва се Лачезар,той забременя така.Да знаеш че работата е сериозна![]()
![]()
и аз тва му обясних че не се ебавам и е доста серизоно той вика ми вии се ебавате да тича до аптеката че ко ще го правим кат забременее?!Първоначално написано от valkbtb1
да бе, и един мой приятел беше свършил по същия начин... ааа,чакай малко, той после умря![]()
![]()
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
Първоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Някой пак иска внимание
spoko 4ovek 6tom ti se e varnalo v huq nqma stra6no. 6tom ne e vlqzla na drugo mqsto ne si zabremenql![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()