.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Възможно ли е ... ?

Наскоро бях на едно парти ... на тва парти имаше много готини к*чки и много се възбудих ... неможах обаче да забия нито една, но ми трябваше да си бия 1 чекия ... отивам в тоалетните аз и там започнах само гащите да си търкам защото мн трудно ми се откопчаваха копчетата ... и търкам са аз търкам са ... после ми дойде кефа и свърших в гащите ... обаче осетих как спермата се стича надолу и сякаш пак влезе в хуя ми ... много се притеснявам сега дали немога да забременея (знам че момчетата немогат да забременят, но да съм сигурен ... )
    И кажете ако трябва да взимам ескапеле ...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Можеш веднага тичаи за ескапел че иначе как ще родиш?!Мале мале бързо до кат не е станала белята!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    neuspe6en opit da bude6 zabaven...

абе защо все приказвате глупости бе ... аз тука съм с проблем и да не се излагам пред наще да споделя моля тука за помощ пък вие ...

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Можеш веднага тичаи за ескапел че иначе как ще родиш?!Мале мале бързо до кат не е станала белята!
    колко хапчета трябва да изпия ... ?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Lachyss
    колко хапчета трябва да изпия ... ?
    abe ti bate verno si ili nai naivniq ili nai prostiq ama mai kloni6 pove4e kum vtoroto

защо бе ... стига сте ми са смяли сега кажете сериозно ... колко хапа да взимам ... аз утре ще ги взема де - сега не ми се ходи до аптека пак партито беше вчера ... чувал съм че срока е 3 дни тъй че ...

Колкото по скоро пиеш хапчето толкова по добре!ИЗПИ НАЙ ДОБРЕ 5 ЗА ПО СИГУРНО!

не е ли много 5 ? ... щом казваш 5 добре, но се надявам да не се шегувате с мене ...

Честно пиее 5 бе човек не се базикам и хич не са ти много!И по добре ги купи от различни аптеки..че иначе да не земат да ти кажат нещо аптекарките
    П.С. Приготви към 150лв

Град
    Перник
    Първо,мъжете в абсолютно никакъв случай,не могат да забременеят.Жените не могат да забременеят от анален.Ако и ние мъжете раждахме,нямаше да можем да забременеем от анален,тоест ти си адски глупав хлапак,на който още спермата не му е дошла и си мисли,че може да забременее!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

край
    ще стваш татко
    Честито!!!

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

AXNaXHaXPHaXPHaxHaXHPaXHPaXPHxaHPahpxaPXHhpaxphaxh paxhpaxphaXphaXhpaxAXNaXHaXPHaXPHaxHaXHPaXHPaXPHxa HPahpxaPXHhpaxphaxhpaxhpaxphaXphaXhpaxAXNaXHaXPHaX PHaxHaXHPaXHPaXPHxaHPahpxaPXHhpaxphaxhpaxhpaxphaXp haXhpaxAXNaXHaXPHaXPHaxHaXHPaXHPaXPHxaHPahpxaPXHhp axphaxhpaxhpaxphaXphaXhpaxAXNaXHaXPHaXPHaxHaXHPaXH PaXPHxaHPahpxaPXHhpaxphaxhpaxhpaxphaXphaXhpaxAXNaX HaXPHaXPHaxHaXHPaXHPaXPHxaHPahpxaPXHhpaxphaxhpaxhp axphaXphaXhpax
    "NO SEX! SEX IS BAD!"

Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
    край
    ще стваш татко
    Честито!!!
    по скоро майка
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

верно ли има толкова глупави хора
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Град
    Hidden Village of Konoha
    Е тва поне е оригинално За разлика от многобройните теми на момичета "правих секс с презерватив, момчето не свърши в мене, да пия ли ескапел?"
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Имам еднин приятел казва се Лачезар,той забременя така.Да знаеш че работата е сериозна

Цитирай Първоначално написано от valkbtb1
    Имам еднин приятел казва се Лачезар,той забременя така.Да знаеш че работата е сериозна
    и аз тва му обясних че не се ебавам и е доста серизоно той вика ми вии се ебавате да тича до аптеката че ко ще го правим кат забременее?!

Град
    pandemonium
    да бе, и един мой приятел беше свършил по същия начин... ааа,чакай малко, той после умря

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

Град
    Ямбол

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Някой пак иска внимание

Голям фен Аватара на beb4yy
    Честно пиее 5 бе човек не се базикам и хич не са ти много!И по добре ги купи от различни аптеки..че иначе да не земат да ти кажат нещо аптекарките
    П.С. Приготви към 150лв

spoko 4ovek 6tom ti se e varnalo v huq nqma stra6no. 6tom ne e vlqzla na drugo mqsto ne si zabremenql

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си