- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко притеснен
Topic Closed
vdigni si malko samo4ustvieto kato za na4alo.ako i po vreme na sex si misli6 su6toto nikoga nqq da se predstavi6 dobre![]()
Оф божее ми като за начало я накараи тя да те научи!Като го е правила с поголеми и е знаеща и можеща![]()
ako se opta da go u4i o6te po 6se sduha.toi se pak e mom4e i ne e ob6to prieto mom4eto da u4i momi4eto a abratnoto.ako tova stane o6te po nelovko 6e se po4ustva i pak ni6to nqma da izlezeПървоначално написано от Rofl4e
споко ще се справиш се пак тя те е избрала за неин партниор нали?мисли си само за нея ии ще тръгнат нещата
![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Първоначално написано от Rofl4e
e zako e da ebavka nemoje li da ima takav slu4ai
![]()
aa ne badi sigurna ima sqkakvi ve4e .... e onq den bqx na teatarПървоначално написано от Rofl4e
s klasa si 6oto mi e zabavno 4 mom4eta sme kompaniika i sa xilim tam rasim prostotii zabavlqvame sa i az poneje stoqx otkraq v tamnoto ima6e edno momi4e koeto ze da me obarva reagirax malko SUX ama kakto i da e ima gi vsekvi ...
Темата е савсем сериозна,недей да пишеш ако не искаш.!!
+1Първоначално написано от BurningPain
Както каза Rofl4e ... остави я тя да води нещата. Предполагам тя знае че ще ти е за първи път ... ако незнае е хубаво да и кажеш. Няма к'во да се спичаш. Всеки които е правил секс е имал първи път и не е умрял![]()
Моя първи път също беше с момиче което беше правило секс вече.
Така е много по-добре от колкото и двамата да не знаете какво точно да правите.
И се пазете защото все пак не сте много големи (но вие си решавате, тя приятелката ти вече е решила де) и ползвайте презервативи
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Ще се справиш, спокойно.
И тя като голяма с опит ( 15 годишна хуахуахуа) ще ти помага докато се научиш.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Мале мале ако темата не е ебавкаМога само да ти завиждам
![]()
на 14 години некоя кака на 15 да дойди да ме притиска да прайм секс и аз да стоя и да пиша в форума .. мале мале .. !кво прайш пред компа е братленце .. отивай да се гушкате..
Ами изчакай да пораснеш и тогава го направи.
awe bace kfi gi vur6i6 ... sedi6 tuka v foruma i sa jalva6...
az ako bqh...tai 6tqh da q truskam 4e 4ak da i okape kosata!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами предполагам , че тя се досеща , че ще ти е за първи път. Няма лошо...за всичко си има първи път. Просто се отпусни и се остави тя да те води.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
според мен,темите ебавки са ония,с презервативите-"Направихме го без презерватив.Бременна ли съм???"Първоначално написано от Rofl4e
По темата-просто се отпусни и остави тя да води![]()
![]()