В никакъв случай не и прощавай, трябва да преглътнеш чувствата и да продължиш напред, знам, че е трудно и боли, но наистина трябва. Не виждаш ли, че тя не може да те оцени докато те има, а когато не сте заедно иска отново да се сдобрите.. Освен това и моя приятел не ме задоволява, (извинявам се предварително, че така го излагам ) никога не съм свършвала с него, заедно сме от 2 години и си го обичам, защото секса не е най-важното. А и щом за нея е толкова важно, ако наистина държи на теб, би трябвало да ти обясни какво и харесва и какво не, дори момче с голям опит в тези работи, не може да разбере, защото всяко момиче е различно

Виждам че това не е в характера ти, но трябва да и отмъстиш, няма право така да се подиграва с чувствата ти, защото свестни момчета като теб рядко се срещат, а тя не го цени, затова се направи да гадняр, изчу*ай я, и я заеби ... ще видиш колко ще те търси и ще ти се моли след това .. можеш да си сигурен. Много се надявам да се вслушаш в съвета ми, защото наистина ме хвана яд заради това момиче. Айде успех и пиши как се развиват събитията Чао за сега