Ако се събирате трябва да я попиташ дали ще е сериозна...
Осъзнаваш ли, че ти е изневерила 2 пъти с бившия (до колото разбрах) и единия път го е избрала него.. Абсолютно нагло държане и много детинско... Та тя не знае какво иска, а и момчетата не са екстрасенси та да разбират какво харесва на момичетата.. Човек с опита да.. с много опит!... Но момче на 25-6 години няма как да знае чак толкова.. най -много да и направи една хубава френска преди всеки секс и това е (ние с моя приятел напоследък така правиме, защото съм доста зле с вагиналните оргазми, но това и не означава, че го пренебегвам... лично аз предпочитам да се редуваме - секс за него след това секс за мене )

Не можеш отново да тръгнеш с това момиче, а то да си остане с опцията за бившия.. Попитай я дали напулно са приключили и дали е сигурна... Ти няма за какво да се извиняваш, а тя като, че ли вече се е извинила.. Не знам какво съкровище е, но ти си прекалено хлътнал.. Премисли нещата по-реално - мисли с главата,а не със сърцето и прецени дали искаш да продължите, защото те не трябва да продължава да те разигграва така.